NBA: Cleveland Cavaliers - Brooklyn Nets

NBA | Cleveland Cavaliers - Brooklyn Nets | 02:00 | 23.11.2021
Kohde sulkeutuu: 23.11.2021 02:00
Katso ilmaiseksi
Live Stream: Unibet.com
Katso kaikki NBA ottelut suorana ja ilmaiseksi netissä! Unibet näyttää kaikki NBA kauden 2020-2021 ottelut suorina lähetyksinä. Lue lisää NBA live stream sivultamme tai siirry katsomaan otteluita Unibetin sivustolle suoraan tästä.

Lauri Markkanen ja Jarrett Allen palaavat peleihin. Cavs vahvistuu. Brooklynin Durantilla on ollut olkapäävaivoja.Lauri Markkanen on palaamassa NBA-peleihin ensi yönä, kun Cleveland Cavaliers kohtaa kotikentällään Brooklyn Netsin. Samaten Cavsin sentteri Jarrett Allen on taas tulossa sairastelun jälkeen mukaan, joten Clevelandin joukkueen loukkaantumisongelmat alkavat hivenen helpottaa.
Cavsin tilanne näytti hankalalta, kun sekä Markkanen, Allen, Mobley, Sexton että Love kaikki olivat pois pelistä. Joukkueella on nyt alla kolmen tappion putki, vastukset tässä jaksossa tosin olivat etupäässä sieltä paremmasta päästä. Viimeksi Cleveland hävisi Golden State Warriorsille 15 pisteellä.

Alkukaudesta Cavaliers pelasi hyvin kolmen pitkän pelaajan avausviisikolla. Evan Mobley on nyt sivussa vielä ainakin muutaman viikon, joten kolmen tornin systeemi joutuu hetkeksi sivuun. Markkanen palannee pelaamaan isomman laiturin paikkaa, kun Allen on luonnollisesti sentteri. Tämä sujunee mutkattomasti. Pienemmän laiturin paikalle tulee sitten varmaan Isaac Okoro, ja hänen vahvuutensa on erityisesti puolustuspäässä.

Markkasen puolustuspelaaminen oli alkukaudesta paljon aikaisempia kausia parempaa, eikä sen tarvitse muuttua, vaikka hieman joukkueen dynamiikka onkin nyt erilainen. Chicago Bullsissa Markkasen puolustuspelaaminen oli parhaimmillaan, kun sentterinä oli perinteisempi pelaaja Robin Lopez. Nyt Jarrett Allen on hyvin saman tyylinen kuin Lopez, ainoastaan vain selvästi parempi.

Jos sihti on kohdallaan, Markkanen saa heittoja


Hyökkäyspäässä Markkaselle olisi tarvetta. Collin Sexton on sivussa koko loppukauden. Darius Garland on ottanut hyökkäyspäässä ykkösvastuun, mutta vähintään kakkosmiehen paikka olisi tarjolla. Jos Markkanen saa viimeinkin sihdin kohdalleen, niin heittomäärät voisivat nousta huimasti. Ricky Rubio on pelannut nyt paljon, ja hän takuulla osaa löytää kentältä kuuman pelaajan.

Brooklyn Nets on voittanut viimeisistä viidestä neljä. Koko kauden osalta joukkueen saldo on 12-5. Kyrie Irving on edelleen sivussa Netsin ryhmästä, mutta Kevin Durant ja James Harden ovat pelanneet hyvin.
Viimeksi Nets pelasi ilman olkapäävaivaista Durantia. Orlando Magic kuitenkin kaatui kahdella pisteellä. Harden teki ottelussa 36 pistettä, vaikka sihti oli kehno. Vain kolme 13:sta kolmosen kaaren takaa heitetystä meni koriin.

Durant pelannee nyt Clevelandia vastaan. Viime matsin poissaolo oli ilmeisesti vain pieni huilitauko olkapään kuntouttamiseksi.


Cavaliersin voittokerroin ottelussa on noin 3.60, ja kyllä siinä on liikaa. Nets on toki parempi joukkue, mutta se on kovasti kahden tähtensä varassa. Cleveland vielä parantaa tähän otteluun Markkasen ja Allenin mukaantulon myötä. Jos Durantilla on edelleen olkapään kanssa ongelmia, niin Cleveland alkaa näyttää vielä paremmalta.
Laitetaan lapulle Cavaliers +7.5. On se hyvä betsi, ja sillä voi juhlistaa Markkasen paluuta NBA-parketille.

Nappaa ilmaisveto jopa 100€ saakka Mr Greeniltä!


Oletko aiemmin pelannut Mr Greenillä? Liity nyt uutena pelaajana ja saat ensimmäistä talletusta vastaavan ilmaisvedon jopa 100€ saakka! Lue lisää Mr Greenistä täältä tai siirry suoraan pelaamaan alta!

Pelivalintamme:

Cleveland Cavaliers +7.5 @1.98

Osuma
Unibet - Lue arvostelu

1.98

Hyödynnä 100% bonus 100€ asti uusille pelaajille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.98

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Coolbet - Lue arvostelu

1.92

Kaksi bonusta: 100%/150€ tai talleta 10€ & saat 50€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mobilebet - Lue arvostelu

1.91

Mobilebet - Tuplaa ensitalletuksellesi 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

1.91

ComeOn - Lunasta helppo 100% aina 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Anders