NBA: Cleveland Cavaliers - Chicago Bulls

NBA | Cleveland Cavaliers - Chicago Bulls | 02:00 | 9.12.2021
Kohde sulkeutuu: 09.12.2021 02:00
Chicago Bulls on pienoisessa loukkaantumisongelmassa, ja Lauri Markkanen saattaa saada makean voiton.Nyt viimein Lauri Markkasen Cleveland Cavaliers kohtaa Lauri Markkasen entisen seuran Chicago Bullsin. Ottelu on tämän kauden runkosarjan ensimmäinen näiden kahden joukkueen välillä, ja Cavaliers on tässä ottelussa kotijoukkue.

Sekä Cleveland Cavaliers että Chicago Bulls ovat nyt parempia kuin viime NBA-kaudella. Cavaliers rankattiin kauden alla konferenssin häntäpäähän, mutta nyt joukkueella on voittosuhde 13-12, eikä pudotuspelit ole mitenkään utopistinen ajatus.
Clevelandissa on ollut paljon onnistujia. Päävalmentaja Bickerstaffin kolmen tornin avausviisikko on edelleen onnistunut pelisysteemi. Takamies Darius Garland on Collin Sextonin loukkaantumisen jälkeen ottanut ison vastuun pelin tekemisestä, ja Garland on ollut oikein hyvä. Veteraani Kevin Lovekin on tyytynyt vaihtomiehen rooliinsa, ja hänkin on tehnyt hyvin tulosta.

Chicago Bulls on Idän konferenssin kakkonen. Seura teki sellaisia pelaajakauppoja kauden alla, että parannus oli odotettavissa, mutta ei sitä silti kuitenkaan odotettu samalle tasolle Brooklynin ja Milwaukeen kanssa.
Bullsin ryhmässä on aukkoja ja kysymysmerkkejä, mutta vielä nämä eivät ole tulleet ongelmaksi asti. Sentteri Nikola Vucevic on joukkueen ainoa NBA-tason varsinainen pitkä pelaaja. Kakkossentteri Bradley ei ole häävi pelaaja, ja rookie Simonovic on tähän mennessä pelannut kahdeksan minuuttia NBA-korista.

Cavsilla kaksi tappiota peräkkäin


Clevelandin viime matsi oli Milwaukeessa hallitsevaa mestaria Bucksia vastaan. Tappio tuli kahdeksalla pisteellä, mutta siihen ei kannata liikaa reagoida. Bucks on päässyt hyvään kuntoon. Cavaliersin edellinen kotimatsi oli pisteen tappio Utah Jazzille, mutta se matsi olisi hyvinkin voinut lopussa kääntyä toiseenkin suuntaan. Cavs pääsi viimeiseen heittoon, ja viimeinen hyökkäys oli hivenen hätäinen.

Bulls pelasi viimeksi Denver Nuggetsia vastaan ja voitti 12 pisteellä. Bullsin ongelma nyt Clevelandissa on loukkaantumistilanne. Uusia poissaolijoita ovat koronakaranteenissa oleva tärkeä Demar DeRozan sekä takareisivaivainen Alex Caruso. Bulls tulee pelamaaan hyvin paljon Zach LaVinen sekä Nikola Vucevicin hyökkäämisen varassa. LaVinella on tapana sortua sankaripalloon, ja ilman DeRozania tätä voi olla odotettavissa. Vucevicilla on tällä kaudella ollut useampikin heikko heittopäivä, ja jos nyt pallo ei uppoa kolmosen kaaren takaa, niin hän saattaa olla pulassa Cavsin kolmen tornin kanssa.


Vetomarkkinoilla Cavs on pitkästä aikaa ottelun suosikki. Kertoimet lienevät suht kohdallaan, kun Cleveland saa voittokertoimeksi hieman päälle 1.70. Laitetaan tämä lapulle, jos ei muuten niin sinivalkoisten silmälasien läpi. Bullsin loukkaantumistilanne on hankala. Vaikka joukkueella olisi koko ryhmä kasassa, niin sen vaihtopenkki on heikohko. Cavaliersin penkki on vahvempi.

Runsaan kohde- ja lajivalikoiman omaava ComeOn! tarjoaa uudelle asiakkalle 100% bonuksen 300€ asti, jolloin saat 150€ talletuksella 300€ pelirahaa. Lue lisää ComeOnin! bonuksesta täältä tai siirry suoraan hakemaan markkinoiden yksi isoimmista talletusbonuksista tästä!

Pelivalintamme:

Cleveland Cavaliers @1.71

Betway - Lue arvostelu

1.71

Redeem your Betway bonus: 150€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Coolbet - Lue arvostelu

1.71

Kaksi bonusta: 100%/150€ tai talleta 10€ & saat 50€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mobilebet - Lue arvostelu

1.71

Mobilebet - Tuplaa ensitalletuksellesi 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

1.71

ComeOn - Lunasta helppo 100% aina 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
William Hill - Lue arvostelu

1.71

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Anders