NBA: Cleveland Cavaliers - Dallas Mavericks

Julkaistu: 02.02.2019 16:31


NBA: Cleveland Cavaliers - Dallas Mavericks
NBA | Cleveland Cavaliers - Dallas Mavericks | 02:30
Katso ilmaiseksi
Live Stream: Nopeampi.com
Katso tämä ja kaikki muut NBA-ottelut ilmaiseksi netissä! Lue lisäohjeita NBA live streameistä NBA Live Stream-sivultamme tai siirry suoraan Nopeampi.comin sivustolle tästä.

Dallas Mavericks on joukkue joka on nyt kaikkien NBA:ta seuraavien huulilla. Dallas teki todennäköisesti erittäin hyvän pelaajavaihdoksen New York Knicksin kanssa ja koripalloväki ei tunnu ymmärtävän, miksi Knicks haluaisi tehdän tällaista treidiä. Nuori latvialainen supertähti Kristaps Porzingis siirtyy muutaman muun pelaajan ohella Dallasiin, kun Knicks saa vaihdossa DeAndre Jordanin, Wesley Matthewsin sekä Dennis Smith Jr:in. Tämä heikentää Dallasia ehkäpä merkittävästikin tälle kautta, mutta treidi on tehty pitkän aikavälin tähtäimellä. Dallas voi vielä jollain keinoa päästä playoffeihin tällä kaudella, mutta varsinkin nyt se tulee olemaan hyvin vaikeaa.

Tästä ottelusta siis puuttuu moni tärkeä pelaaja ja Knicksistä saapuneet pelimiehet eivät vielä ole mukana. Lisäksi Luka Doncic on kärsinyt nilkkavaivoista, mutta hän hyvin todennäköisesti pelaa tässä ottelussa. Dallasin raportit ovat yleensä hyvin ylikorostavia ja vaikka raportit sanoisivat että pelaaja tuskin on kokoonpanossa, useammin he silti ovat pelikunnossa.

Clevelandillä tulee olemaan tänään kaikki mahdollisuudet voittaa ohutta Mavericks-laumaa vastaan. Cleveland on pienikokoinen joukkue poissaolojensa takia, mutta Jordanin puuttuessa nyt korin alta, tulevat he kenties postistakin tekemään jokusia koreja. Mikä vedonlyönnissä meitä kuitenkin kiinnostaa, on nuori pelintekijä Colin Sexton. Hän pelaa n. 30min per ottelu ja on joukkueen avaava point guard. Vedonlyöntisivustot antavat tänään hänen syötöillensä kelpo kertoimia, kun yli 2,5 syötön vaihtoehdolle saa 1,60 kerrointa.

Cleveland on meidän mielestämme aliarvostettu tänäänkin, vaikka Dallas on hyvin ohuella kokoonpanolla liikenteessä. Colin Sexton ei ole varsinainen syöttökone, mutta on kuitenkin kerännyt yli 2,5 syöttöä yli puolissa pelaamistaan otteluista. Cleveland tietää hyvin, että heillä on vastassa heikompi Dallas ja he haluavat käyttää tilaisuuden hyväkseen ja Colin Sexton tulee olemaan tärkeässä roolissa.

Hyödynnä 100€ talletusbonus vedonlyöntiin


Vedonlyöntisivusto 888sport tarjoaa kaikille uusille pelaajille 100€ ensitalletusbonuksen. Ensimmäinen talletuksesi siis tuplataan ja pääset pelaamaan tuplasti isommalla pelikassalla. Lue lisää sivustosta täältä tai siirry suoraan pelaamaan.
888sport: hyödynnä 100€ vedonlyöntibonuksesi tästä >>

Pelivalintamme:

Colin Sexton yli 2,5 syöttöä @1.60

LeoVegas - Lue arvostelu

1.60

LeoVegasilta nyt parannettu 50€ tervetuliaisbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Bethard - Lue arvostelu

1.60

Bethard - Lunasta 50€ vedonlyöntibonusLue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.60

Tuplaa ensimmäisen vetosi voitot aina 200€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mobilebet - Lue arvostelu

1.60

Mobilebet - 300% tai 300€ bonusta ensitalletuksellesi!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

1.60

ComeOn - 10€ talletuksella 50€ pelirahaa!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

1.60

Hyödynnä 100€ ensitalletusbonus vedonlyöntiinLue arvosteluSiirry pelaamaan
Nopeampi - Lue arvostelu

1.60

Nopeampi - Pelaa ilman rekisteröitymistä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

1.60

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Redbet - Lue arvostelu

1.60

Hyödynnä 100€ edestä ilmaisvetoja Redbetillä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan