NBA: Cleveland Cavaliers - Detroit Pistons

NBA | Cleveland Cavaliers - Detroit Pistons | 02:00 | 13.11.2021
Kohde sulkeutuu: 13.11.2021 02:00
Katso ilmaiseksi
Live Stream: Unibet.com
Katso kaikki NBA ottelut suorana ja ilmaiseksi netissä! Unibet näyttää kaikki NBA kauden 2020-2021 ottelut suorina lähetyksinä. Lue lisää NBA live stream sivultamme tai siirry katsomaan otteluita Unibetin sivustolle suoraan tästä.

Detroit ei tee paljon pisteitä, ja ilman Sextonia sekä Markkasta Clevelandkin painuu siihen suuntaan.Lauri Markkanen ei ole vieläkään Cleveland Cavaliersin mukana, kun joukkue kohtaa seuraavaksi Detroit Pistonsin. Markkanen on viimeksi pelannut marraskuun 1. päivä, joten ei tässä luultavimmin kauan menee, kun hän on taas joukkueen mukana. Koronakaranteenista palaamiselle ei ole mitään vakiaikaa, mutta ellei Markkanen ole ollut oikeasti sairas, niin tilanne lienee pian ohi.

Cavaliers tarvitsisi Markkasta juuri nyt. Collin Sexton loukkasi polvensa viime viikonloppuna, ja Clevelandilla olisi hyökkäyksessä juuri Markkasen kokoinen aukko. Sexton on pelaaja, joka heittää paljon, mutta tällä kaudella tehot ovat olleet kateissa. Markkanen on joukkueesta se pelaaja, joka pystyy olemaan tehokas kolmosen kaaren takaa ja monipuolisemmin korin lähellä.

Viime ottelussaan Cleveland meni häviämään Washington Wizardsille kolmella pisteellä. Tappio oli Cavaliersilta oma moka. Joukkue oli vielä puolitoista minuuttia ennen loppua viisi pistettä johdolla, mutta antoi viimeisen puolen minuutin aikana Washingtonin Kyle Kuzman upottaa kaksi kolmosta.
Tappio katkaisi Clevelandin neljän voiton putken. Kaiken kaikkiaan joukkueen kausi on ollut paljon odotuksia parempi. Clevelandilla on nyt voittosuhde 7-5, ja se on hyvin. Kukaan ei rankannut Cavaliersia pudotuspelijoukkueeksi kauden alla, ja nyt se on jo selvittänyt rankan länsirannikon kiertueenkin.

Pistonsin hyökkäys on liigan huonoin


Detroit Pistons on odotetun kehno joukkue. Sillä on voittosuhteena 2-8. Viime kierroksella se tosin otti voiton toisesta heikosta joukkueesta Houston Rocketsista.
Pistonsilla on kaikenlaisia ongelmia pelissään. Se on koko NBA:n huonoin tekemään pisteitä, kauden pistekeskiarvo on vain 96.6 per matsi. Levyreissä se on liigan tilastoissa sijalla 29 ja korisyötöissä sijalla 26.
Puolustuksessa joukkueella menee paremmin, siinä se on NBA:n tilastoissa sijalla 14.

Detroitillakin on jokunen poissaolo. Kelly Olynuk ainakin on sivussa vielä pitkään, ja se vielä hivenen helpottaa Clevelandin korinaluspelaamista.


Kertoimet otteluun ovat noin 1.45 – 2.75, eikä näistä peliä löydy. Cavaliers on kyllä tuon verran suosikki. Totals-raja on 203.5 ja siihen voisi laittaa under-betsin. Pistons ei saa palloa koriin, ja Sextonin sekä Markkasen puuttuessa Cavaliersinkin hyökkääminen on hieman kysymysmerkki. Joukkueella ei nyt ole kovaa korilinkoa, avauksen Okorokin on hyökkäyksessä aivan näkymätön, mutta erinomainen puolustaja.

iBet - Tuplaa ensimmäinen talletuksesi 200€ saakka!


Oletko jo tutustunut uuteen iBet vedonlyöntisivustoon? Saat nyt uutena asiakkaana sivustolta 100% talletusbonuksen jopa 200€ saakka. Tuplaat siis ensimmäisen talletuksesi. Lue lisää iBet arvostelu sivultamme tai siirry suoraan alta lyömään vetoa!
iBet: lunasta 200€ vedonlyöntibonuksesi ››

Pelivalintamme:

Alle 203.5 pistettä @1.95

Pinnacle Sports - Lue arvostelu

1.95

Hyödynnä alan parhaat kertoimetLue arvosteluSiirry pelaamaan
Coolbet - Lue arvostelu

1.92

Kaksi bonusta: 100%/150€ tai talleta 10€ & saat 50€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Bet365 - Lue arvostelu

1.9

Hyödynnä 100% bonus 50€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
William Hill - Lue arvostelu

1.9

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

1.88

Hyödynnä 100% bonus 100€ asti uusille pelaajille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan