NBA: Cleveland Cavaliers - Indiana Pacers

Julkaistu: 08.01.2019 15:46


NBA: Cleveland Cavaliers - Indiana Pacers
NBA | Cleveland Cavaliers - Indiana Pacers | 02:00
Katso ilmaiseksi
Live Stream: Nopeampi.com
Katso tämä ja kaikki muut NBA-ottelut ilmaiseksi netissä! Lue lisäohjeita NBA live streameistä NBA Live Stream-sivultamme tai siirry suoraan Nopeampi.comin sivustolle tästä.

Cleveland Cavaliers kohtaa kotonaan tänään Indiana Pacersin. Cavaliersin loukkaantumisongelmat jatkuvat, kun muun muassa Rodney Hood, Dellavedova, Zizic ja Nwaba ovat vieläkin kaikki sivussa. Isojen miesten osasto on ohut, kun Kevin Lovenkin paluu viivästyy. Love oli määrä palata tammikuun puolessa välissä, mutta ei pysty vielä edes juoksemaan leikatulla jalallaan, joten hänet nähtäneen kentällä vasta aikaisintaan helmikuun loppupuolella.

Cavaliers jatkoi tappioidensa sarjaa nyt yhdeksän ottelun mittaiseksi, kun hävisi viime ottelussa New Orleansille rumasti 93-133. Edes kotikenttäetu ei ole saanut Cavaliersiä pelaamaan sen paremmin ja jälleen vastassa on vahva Indiana. Pacers hävisi viime ottelun Torontossa, mutta on muuten ollut hyvässä iskussa. Ennen viime ottelua Indiana voitti kuusi ottelua peräkkäin. Puolustustehokkuus on yksi avainasioita mikä erottaa nämä joukkueet. Indiana on NBA:n puolustustehokkuudessa toiseksi paras, kun Cleveland on sarjan huonoin.

Cavaliers antaa vastustajien heittää liigan tarkimmalla prosentilla heitä vastaan. Keskimäärin vastustajat pussittavat Clevelandia vastaan jopa 49% tarkkuudella. Kolmen pisteen kaarta Cleveland ei myöskään puolusta hyvin, ollen NBA:n kuudenneksi huonoin tässä tilastossa. Tärkeä tilasto koripallossa on koriin johtaneet syötöt ja Indiana on tällä kaudella kerännyt liigan 9. eniten syöttöjä, kun Cleveland toiseksi vähiten.

On selvää, että Indiana dominoi tilastoja verrattuna Clevelandiin ja omaa paremmin pelivoiman. Se mikä kuitenkin loppupeleissä määrittelee, onko joukkue hyvä pelikohde on vedon hinta, eli kerroin. Tykkäämme lyödä tasoitusvetoja koripallossa ja näemme tässä ottelussa etua Indianalla. Cleveland on myös kotona pelannut surkeasti ja loukkaantumiset pitävät heidät vielä pidempään poissa voitoista. Indiana palaa voittojen tielle ja jyrää Clevelandin hyvän puolustuksensa ansiosta.

Lunasta uusi 100€ bonus 18betille


18bet.com tarjoaa kaikille uusille pelaajille 100% talletusbonuksen 100€ saakka. Tuplaa siis ensimmäinen talletuksesi. Lue lisää 18bet bonuksesta täältä tai siirry pelaamaan!
18bet: hyödynnä 100€ bonuksesi vedonlyöntiin >>

Pelivalintamme:

Indiana Pacers -10 @1.93

18bet - Lue arvostelu

1.93

Nappaa 100€ bonus vedonlyöntiin!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mobilebet - Lue arvostelu

1.91

Mobilebet - 300% tai 300€ bonusta ensitalletuksellesi!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

1.91

ComeOn - 10€ talletuksella 50€ pelirahaa!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mychance - Lue arvostelu

1.91

Mychance - Uusin suomenkielinen sivusto tarjoaa 100€ bonuksen!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Speedybet - Lue arvostelu

1.91

Speedybet - Vedonlyöntiä ilman rekisteröintiä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Nopeampi - Lue arvostelu

1.91

Nopeampi - Pelaa ilman rekisteröitymistä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan