NBA: Cleveland Cavaliers - Memphis Grizzlies

NBA | Cleveland Cavaliers - Memphis Grizzlies | 02:00 | 5.1.2022
Kohde sulkeutuu: 05.01.2022 02:00
Memphisin peli kulkee, ja Cavaliers on hyvin köykäinen takamiesosastolla.



Cleveland Cavaliers kohtaa kotonaan Memphis Grizzliesin. Memphisin voittosuhde on 24-14 ja Clevelandin 21-16.
Cavaliers teki hiljattain pelaajakaupat. Veteraanitakamies Rajon Rondo tuli Los Angeles Lakersista paikkaamaan polvensa loukannutta ja loppukauden sivussa olevaa Ricky Rubiota. Rondo ei ole enää Rubion veroinen, mutta jos kaikki natsaa kohdalleen, niin Rondon kokemus on apu Cavsille. Rubion merkitystä Cavaliersille ei oikein voi edes yliarvioida. Hän oli oleellinen osa loistavaa kautta pelaavaa Clevelandin joukkuetta.

Rondo on vielä ainakin tämän ottelun sivussa koronan vuoksi. Clevelandin ykköstakamies Darius Garlandkin on poissa samasta syystä, joten joukkueen pelintekijänä on jälleen rookie Kevin Pangos.
Pangos ei ole NBA:n avauksen tasoinen pelaaja. Hän tekee hommansa, mutta ei ole missään nimessä ratkaiseva osa joukkuetta.
Viime kierroksella Cleveland voitti kotonaan Indiana Pacersin, ja siinä matsisa Pangos pelasi 27 minuuttia ja teki seitsemän pistettä. Pacers-matsissa kakkos-PG Goodwin antoi enemmän korisyöttöjä kuin Pangos, ja nämä kaksi vetävät pelipaikkaansa nyt tandemina siihen asti, kunnes Garland ja Rondo palaavat.

Lauri Markkasen kausi on ollut melko vaisu. Markkanen on tyystin kadottanut heittotaitonsa kolmosen kaaren takaa. Jotkut ovat nostaneet uuden NBA:ssa käytettävän pallon syyksi, kun useampikin aikaisemmin hyvin heittävä on taantunut tällä kaudella pahemman kerran. Kuudessa viime ottelussa Markkanen on osunut kaaren takaa vain neljä kertaa 24 heitolla. Myös Brooklynin James Harden on heittänyt tämän kauden kolmoset todella huonosti, ehkä sitten uusi pallo on vienyt näiltä kahdelta tatsin.

Memphisin peli kulkee


Memphis Grizzlies on viiden voiton putkessa. Kovimmat matsit sarjassa olivat pisteen voitto Phoenix Sunsista tämän kotikentällä juuri joulun pyhien jälkeen sekä viime kierroksen 14 pisteen vierasvoitto Brooklyn Netsistä.

Brooklynia vastaan Memphis otti 30 levypalloa enemmän kuin vastustaja. Sellainen ylivoima on jo ratkaiseva.
Grizzliesin takamies Ja Morant pelaa taas parasta peliään, ja siinä kunnossa hän on yksi liigan parhaita takamiehiä. Nyt kun Cavaliersin takamies osasto on pahasti varamiehinen, Morant taitaa tehdä kentällä aivan mitä haluaa. Brooklynia vastaan Morant teki 36 pistettä ja oli parempi kuin vaikka vastustajan ykkönen Kevin Durant.

Kummallakin joukkueella on ollut ongelmansa loukkaantumisten ja koronakaranteenien kanssa. Tällä hetkellä Memphisiltä sivussa on avausviisikosta vain laituri Dillon Brooks. Clevelandilta puuttuu vain Garland, kun sentteri Jarrett Allenkin on taas palannut peleihin.


Alkukaudesta Clevelandin voitoista sai hyvät kertoimet, mutta nyt tilanne on toisinpäin. Cleveland on ilman takamiehiään pahasti rampa, vaikka Allen ja Mobley ovatkin molemmat mukana. Kertoimet ovat suurin piirtein 1.70 – 2.20, ja lapulle laitetaan Memphis +3.


Runsaan kohde- ja lajivalikoiman omaava ComeOn! tarjoaa uudelle asiakkalle 100% bonuksen 300€ asti, jolloin saat 150€ talletuksella 300€ pelirahaa. Lue lisää ComeOnin! bonuksesta täältä tai siirry suoraan hakemaan markkinoiden yksi isoimmista talletusbonuksista tästä!

Pelivalintamme:

Memphis Grizzlies +3 @1.92

William Hill - Lue arvostelu

1.92

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.92

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Bethard - Lue arvostelu

1.91

Bethard - Lunasta jälleen 100€ vedonlyöntibonusLue arvosteluSiirry pelaamaan
Mobilebet - Lue arvostelu

1.91

Mobilebet - Tuplaa ensitalletuksellesi 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

1.91

ComeOn - Lunasta helppo 100% aina 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan