NBA: Cleveland Cavaliers - Miami Heat

Julkaistu: 02.01.2019 17:28


NBA: Cleveland Cavaliers - Miami Heat
NBA | Cleveland Cavaliers - Miami Heat | 02:00
Katso ilmaiseksi
Live Stream: Nopeampi.com
Katso tämä ja kaikki muut NBA-ottelut ilmaiseksi netissä! Lue lisäohjeita NBA live streameistä NBA Live Stream-sivultamme tai siirry suoraan Nopeampi.comin sivustolle tästä.

Cleveland Cavaliers odottelee ensi kesän draftia jo kovasti. Joukkue on Lebronin lähdön ja loukkaantumisten takia romahtanut aikalailla ja on tällä hetkellä idässä viimeisenä. 37 ottelusta vain 8 voittoa ja päävalmentajakin on jo kertaalleen vaihtunut, kun Tyronn Lue lähti kesken alkukauden. Joukkue kamppailee tällä hetkellä pahojen loukkaantumisten kanssa ja varsinkin etukentällä isojen miesten tontilla on kova vajaus.

Clevelandin centereistä jopa neljä on loukkaantuneena, kun Kevin Love on vieläkin sivussa, Tristan Thompson kärsii jalkavaivoista, John Henson ei ole pelikunnossa ja myöskin Ante Zizic kärsii polvivaivoista. Cavaliers on hävinnyt jälleen kuusi ottelua putkeen ja isojen miesten puuttuessa heillä on vaikeuksia pelata ottelut läpi tasaisesti. Myös Rodney Hood ja David Nwaba on vielä poissa. Joukkue teki uuden sopimuksen Golden Statesta siirtyneen Patrick McCawn kanssa.Cleveland ja Miami kohtasivat juuri 29.12 Miamin viedessä ottelun nimiinsä reilusti 118-94. Tuo ottelu pelattiin Miamissa, mutta nyt Miami matkustaa Clevelandiin. Asetelmat eivät juurikaan ole muuttuneet tuosta ottelusta. Kumpikin joukkue lähtee samoilla kokoonpanoilla levänneenä otteluun. Miamin pelivoima on melko selkeästi Clevelandia parempi, ainoastaan kotietu kaataa vaakakuppia hieman Cavaliersille. Hassan Whiteside tulee nauttimaan korinaluspelistään tänään, kun vastassa ei ole kovinkaan isoja miehiä, paitsi Channing Frye, joka tulee pelaamaan vain n. 15 minuuttia.

Clevelandin motivaatiota voi alkaa kauden toisella puolikkaalla kyseenalaistamaan. Joukkueessa käy ovet niin pelaajille kuin valmentajille ja tappiosta tappioon kulkeminen on henkisesti raskasta pelaajille. Joukkue sinnittelee, mutta varsinkaan tällä loukkaantumistilanteella heidän syvyys ei riitä haastamaan muita. Miami ottanee tästä samantapaisen voiton mitä viime kohtaamisessa.

Aloita vedonlyönti ilman rekisteröintiä Nopeampi.comissa


Nopeampi.com tarjoaa vedonlyöntiä täysin ilman rekisteröintiä. Sen kuin siirryt sivustolle ja alat pelaamaan! Ei dokumenttien lähetystä, vaan kirjautuminen tapahtuu suoraan pankkitunnuksillasi. Pelaaminen on turvallista ja vaivatonta. Lue lisää sivustosta täältä tai siirry suoraan pelaamaan.


Pelivalintamme:

Miami Heat -6 @1.92

Coolbet - Lue arvostelu

1.92

Kaksi bonusvaihtoehtoa: 100%/150€ tai talleta 10€ & saat 50€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Bethard - Lue arvostelu

1.92

Bethard - Lunasta 50€ vedonlyöntibonusLue arvosteluSiirry pelaamaan
Speedybet - Lue arvostelu

1.91

Speedybet - Vedonlyöntiä ilman rekisteröintiä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Nopeampi - Lue arvostelu

1.91

Nopeampi - Pelaa ilman rekisteröitymistä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betfair - Lue arvostelu

1.91

Hyödynnä 100% bonus aina 100€ astiLue arvosteluSiirry pelaamaan
Mobilebet - Lue arvostelu

1.91

Mobilebet - 300% tai 300€ bonusta ensitalletuksellesi!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

1.91

ComeOn - 10€ talletuksella 50€ pelirahaa!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mychance - Lue arvostelu

1.91

Mychance - Uusin suomenkielinen sivusto tarjoaa 100€ bonuksen!Lue arvosteluSiirry pelaamaan