NBA: Cleveland Cavaliers - Phoenix Suns

NBA | Cleveland Cavaliers - Phoenix Suns | 02:00 | 25.11.2021
Kohde sulkeutuu: 25.11.2021 02:00
Katso ilmaiseksi
Live Stream: Unibet.com
Katso kaikki NBA ottelut suorana ja ilmaiseksi netissä! Unibet näyttää kaikki NBA kauden 2020-2021 ottelut suorina lähetyksinä. Lue lisää NBA live stream sivultamme tai siirry katsomaan otteluita Unibetin sivustolle suoraan tästä.

Cleveland oli jo pelissä mukana Brooklyniä vastaan, kun Markkanen ja Allen olivat päässeet takaisin mukaan.Cleveland Cavaliers on neljän tappion putkessa. Se ei ole ihme, joukkue on viime matseissa ollut pahasti vajaamiehinen ja vastukset ovat olleet kovia. Tappioputki alkoi Bostonia vastaan sillä, että sairastuvalla olivat niin Allen, Markkanen, Love kuin Sextonkin, ja vielä Mobley loukkaantui matsin alkupuolella. Tämän jälkeen Cavs kohtasi Idän kovan Brooklyn Netsin kahdesti ja lännen ykkösen Golden State Warriorsin. Viime matsissa Brooklynia vastaan Cavsilla meni jo paremmin. Markkanen ja Allen palasivat peleihin, ja Cleveland oli puoliajalla 11 pistettä johdossa. Brooklyn pelasi kovan kolmannen neljänneksen ja voitti lopulta viidellä pisteellä.

Clevelandilla on kyllä nyt menossa kova ohjelma, kun seuraava vastus on viime kauden finaalijoukkue Phoenix Suns. Sunsilla menee tälläkin kaudella hyvin. Voittosuhde on nyt 14-3. Viimeksi joukkue voitti San Antoniossa Spursin neljällä pisteellä.
Phoenixin hyökkäys on yksi liigan parhaista. Se on nyt tehdyissä pisteissä per ottelu NBA:n neljänneksi paras. Joukkueen hyökkäyspään dynamiikka on mainio, ja totta kai se on, kun Chris Paul pelaa joukkueen PG:n paikalla. Pelintekijän merkitystä ei oikein voi yliarvioida. Hyvä point guard pitää hyökkäyksen kasassa ja löytää muista pelaajista ne parhaat puolet. Chris Paulin kanssa Sunsin Devin Booker on tehnyt pisteitä yli 22 pisteen keskiarvolla.

Cleveland roikkuu matsissa mukana


Clevelandin vahvuus oli ennen loukaantumissumaa joukkueen puolustus. Kolme pitkää tornia yhtä aikaa kentällä oli onnistunut veto, mutta nyt Mobleyn sairasloman aikana, joukkueen dynamiikka muuttuu. Viime ottelussa Brooklynia vastaan avauskokoonpanossa Allen oli luonnollisesti sentterinä ja laiturin paikoilla pelasivat Markkanen sekä Wade. Garland pelasi avauksessa ykköspaikkaa, ja kakkospaikalla oli hyvin puolustava Okoro. Rubio pelasi penkiltä 29 minuuttia, ja hänet on kiinnostavaa nähdä kentällä yhtä aikaa Chris Paulin kanssa. Rubio on pelannut parasta peliään hyvin pitkään aikaan, ja sekin on näkynyt Clevelandin pelissä. Jälleen kerran erinomainen PG on tuonut joukkueesta parhaimmat puolet esille.


Tähän matsiin kertoimet on laitettu niin, että Phoenixin voittokerroin on alle 1.40. Tasoitus on 6.5 pistettä, ja kyllä tähän voi taas laittaa varovaisen betsin Clevelandille. Mobleyn puuttuminen on iso miinus, mutta kyllä Clevelandin pitäisi pysyä kotikentällä kyydissä mukana. Phoenix voitti heikon Spursin vieraissa neljällä, ja Cavs on nyt kaikin puolin parempi joukkue kuin San Antonio.

Runsaan kohde- ja lajivalikoiman omaava ComeOn! tarjoaa uudelle asiakkalle 100% bonuksen 300€ asti, jolloin saat 150€ talletuksella 300€ pelirahaa. Lue lisää ComeOnin! bonuksesta täältä tai siirry suoraan hakemaan markkinoiden yksi isoimmista talletusbonuksista tästä!

Pelivalintamme:

Cleveland Cavaliers +6.5 @1.97

Osuma
Unibet - Lue arvostelu

1.97

Hyödynnä 100% bonus 100€ asti uusille pelaajille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.97

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Coolbet - Lue arvostelu

1.95

Kaksi bonusta: 100%/150€ tai talleta 10€ & saat 50€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mobilebet - Lue arvostelu

1.91

Mobilebet - Tuplaa ensitalletuksellesi 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

1.91

ComeOn - Lunasta helppo 100% aina 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Anders