NBA: Cleveland Cavaliers - Portland Trailblazers

NBA | Cleveland Cavaliers - Portland Trailblazers | 01:00 | 4.11.2021
Kohde sulkeutuu: 04.11.2021 01:00
Katso ilmaiseksi
Live Stream: Unibet.com
Katso kaikki NBA ottelut suorana ja ilmaiseksi netissä! Unibet näyttää kaikki NBA kauden 2020-2021 ottelut suorina lähetyksinä. Lue lisää NBA live stream sivultamme tai siirry katsomaan otteluita Unibetin sivustolle suoraan tästä.

Vetomarkkina on saanut Portlandista otteluun suosikin, vaikka Clevelandilla peli kulkee ja Portlandilla ei niinkään.Cleveland Cavaliers pääsee pitkästä aikaa pelaamaan kotihalliin. Viiden matsin hankala vieraskiertue päättyi Cavsin osalta mainiosta. Vastukset olivat suurimmalta osin NBA:n parhaita, silti Cavs voitti kiertueella viidestä kolme. Viimeisin ottelu oli Charlotte Hornetsia vastaan, ja sen Cavaliers vei kolmella pisteellä.

Lauri Markkanen teki Hornets-matsissa 21 pistettä, mutta osumatarkkuus ei ollut aivan parhaimmillaan. Kaaren takaa Markkanen osui kaksi kertaa kahdeksasta, kaiken kaikkiaan 19 kudista seitsemän osui.

Markkanen on tällä kaudella parantanut puolustamista selvästi aikaisemmista vuosista. Clevelandin puolustussysteemi on kaiken kaikkiaan parempi kuin Chicagon viime vuotinen, ja tämä on auttanut Markkasta. Toki Markkanen on myös aktiivisempi puolustuksessa nyt muutenkin. Viime kauden 51 ottelussa Markkanen keräsi 15 blokkia ja 26 pallonriistoa, nyt kahdeksassa matsissa hänellä on jo kahdeksan blokkia ja kymmenen riistoa.

Portland vaan ei saa peliä kulkemaan niin kuin pitäisi


Clevelandin vastus on Portland Trailblazers, jolla on voittosuhteena 3-4. Portland ei ole vielä vieraskentällä voittanut kertaakaan.
Viime kaudella Portlandin yksi suurimpia ongelmia oli joukkueen ryhmän kapeus. Tätä seura meni ennen kautta vahvistamaan hankkimalla muutaman veteraanin, muun muassa Clevelandista tuli Cavaliers-fanien suosikki Larry Nance jr. Uudet pelaajat eivät kuitenkaan ole oikein saaneet mitään muutosta aikaiseksi. Jotenkin Portland vain ei pelaa niin kuin siltä odotettaisiin. Joukkueen supertähden Dame Lillardin pitäisi päästä nousemaan seuraavalle tasolle, siihen varsinaiseen a-luokkaan, mutta tätä ei ole tapahtunut.

Viime kaudella Portlandin puolustus oli yksi liigan huonoimmista, mutta tämä on täksi kaudeksi parantunut. Portlandin levypallomarginaali on koko liigan neljänneksi paras. Tässä tulee olemaan yksi ottelun kulminaatioista, Clevelandin kolmen pitkän avausviisikko vastaan Portlandin sentteri Nurkic.


Vetomarkkina on saanut Portlandista otteluun suosikin. Toki Cleveland rankattiin kauden alla selvästi heikommaksi kuin Portland, mutta Cavs ei ole se joukkue, mikä se oli viime vuonna, tai miksi sitä nyt lokeroitiin. Ja Portland on pelannut vaisun alkukauden. Cavs on kotikentällä, kun taas Portland on vieraskiertueen keskellä.
Vetolapulle voi mielihyvin laittaa Cleveland +3.5.


Runsaan kohde- ja lajivalikoiman omaava ComeOn! tarjoaa uudelle asiakkalle 100% bonuksen 300€ asti, jolloin saat 150€ talletuksella 300€ pelirahaa. Lue lisää ComeOnin! bonuksesta täältä tai siirry suoraan hakemaan markkinoiden yksi isoimmista talletusbonuksista tästä!

Pelivalintamme:

Cavaliers +3.5 @2.00

Pinnacle Sports - Lue arvostelu

2.00

Hyödynnä alan parhaat kertoimetLue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

1.98

Hyödynnä 100% bonus 100€ asti uusille pelaajille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.98

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mobilebet - Lue arvostelu

1.95

Mobilebet - Tuplaa ensitalletuksellesi 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

1.95

ComeOn - Lunasta helppo 100% aina 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Anders