NBA: Cleveland Cavaliers - Utah Jazz

Julkaistu: 04.01.2019 13:39


NBA: Cleveland Cavaliers - Utah Jazz
NBA | Cleveland Cavaliers - Utah Jazz | 02:30
Katso ilmaiseksi
Live Stream: Nopeampi.com
Katso tämä ja kaikki muut NBA-ottelut ilmaiseksi netissä! Lue lisäohjeita NBA live streameistä NBA Live Stream-sivultamme tai siirry suoraan Nopeampi.comin sivustolle tästä.

Cleveland Cavaliers kohtaa perjantai illan ottelussa Utah Jazzin. Joukkueiden edellisestä kohtaamisesta on jo kulunut yli vuosi, kun viimeksi joukkueet pelasivat toisiaan vastaan 31.12.2017. Tuolloin Cleveland oli tunnetusti hyvinkin erilainen joukkue verrattuna tähän päivään. Pelaajavaihdoksia ja valmentajavaihdoksia on tapahtunut runsaasti ja pelivoima on romahtanut reilusti.

Cleveland on saanut nyt hieman helpotusta loukkaantumistilanteeseensa, kun Tristan Thompson on jälleen siinä kunnossa, että voi pelata vajaita minuutteja. Hän palasi viime otteluun pelaten 23 minuuttia tehden 14 pistettä, mutta keräsi vain 2 levypalloa. Muuten Clevelandillä on vielä reilusti loukkaantumisia ja varsinkin centeri ja power forward paikat ovat ohuet tällä hetkellä. Myös Matthew Dellavedova on listattu epätodennäköiseksi tähän otteluun, joka tekee heidän takamiesosastostaan ohuemman myöskin, jos hän ei pysty pelaamaan. Dellavedova on puolustuksellisesti arvokkaampi pelaaja kuin hyökkäyksessä ja hänen poissaolonsa huonontaisi heidän ennestäänkin surkeata puolustusta.

Utah Jazz on puolustustehokkuudessa liigan kuudenneksi paras joukkue. Cleveland on samassa tilastossa sarjan huonoin. Kumpikaan joukkue ei ole ollut jättimenestys hyökkäystehokkuudessa, mutta Utahin tunnusluvut tärkeissä hyökkäyksellisissä tilastoissa on paremmat silti kuin Cavaliersillä. Utah kerää 12. eniten koriin johtaneita syöttöjä, kun Cleveland toiseksi vähiten. Heittotarkkuus on Utahilla 13. parasta kun Clevelandillä 26.

Utah on saanut levätä vaikka pelaakin nyt vieraissa. Pelivoimaero on selkeä Utahin hyväksi ja joukkue on yleisesti pelannut paljon paremmin kuin Cleveland. Uskomme Utahin reiluhkoon voittoon tässä ottelussa. Korkeimman kertoimen saa tähän otteluun VB:n uudelle sivustolistaukselle 18bet.comille.

Lunasta uusi 100€ bonus 18betille


18bet.com tarjoaa kaikille uusille pelaajille 100% talletusbonuksen 100€ saakka. Tuplaa siis ensimmäinen talletuksesi. Lue lisää 18bet bonuksesta täältä tai siirry pelaamaan!
18bet: hyödynnä 100€ bonuksesi vedonlyöntiin >>

Pelivalintamme:

Utah Jazz -8,5 @1.99

18bet - Lue arvostelu

1.99

Nappaa 100€ bonus vedonlyöntiin!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.96

Tuplaa ensimmäisen vetosi voitot Mr Greenillä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

1.96

Hyödynnä 100€ ensitalletusbonus vedonlyöntiinLue arvosteluSiirry pelaamaan
Coolbet - Lue arvostelu

1.95

Kaksi bonusvaihtoehtoa: 100%/150€ tai talleta 10€ & saat 50€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mychance - Lue arvostelu

1.90

Mychance - Uusin suomenkielinen sivusto tarjoaa 100€ bonuksen!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Speedybet - Lue arvostelu

1.90

Speedybet - Vedonlyöntiä ilman rekisteröintiä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Nopeampi - Lue arvostelu

1.90

Nopeampi - Pelaa ilman rekisteröitymistä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan