MLB: Cleveland Indians - Los Angeles Angels

Julkaistu: 02.08.2019 14:48


MLB: Cleveland Indians - Los Angeles Angels
MLB | Cleveland Indians - Los Angeles Angels | 02:10
Indiansin kova kiri kohti American Leaguen keskisen divisioonan voittoa sai pieniä kolhuja, kun Houston Astros kävi kylässä. Indiansin onneksi haaviin tarttui edes yksi voitto kovasta vastustajasta. Viikonlopun kolmen ottelun sarjassa Indians kohtaa Angelsin ja on sanomattakin selvää, että tämä sarja pitää hoitaa kotiin. Angels on viimeisistä seitsemästä ottelustaan voittanut vain kaksi.

Kotijoukkue lähtee otteluun syöttäjänään Mike Clevinger, joka pelasi huikean heinäkuun. Viidessä startissa hän meni 4W-0L, ERA 1.74, WHIPn ollessa 1-03. Clevinger on startannut Progressive Fieldillä kuluvalla kaudella vasta neljä kertaa, mikä on Indiansin kannalta valitettavan vähän, sillä hän on kotiotteluissa 2W-0L, ERA 0.78, WHIP 0.83 ja vastustajat ovat osuneet hänen syöttöihin ainoastaan .152 keskiarvolla.

Angelsin syöttäjänä aloittava Dillon Peters on hieman tuntemattomampi hahmo myös lajia seuraaville. 26-vuotias syöttäjä on uransa 19 (13 starttia) major-ottelussa mennyt 5W-4L, ERA 5.40 ja WHIP 1.67. Dillonin kauden ensimmäiset startit tulivat heinäkuussa ja näistä hän suoriutui erinomaisesti. Vuoropareja kahteen otteluun kertyi kuitenkin vain yhdeksän, eivätkä vastustajatkaan olleet sieltä kovimmasta päästä. Tänään Dillon joutuu kovempaan testiin.

Indians lähtee otteluun selvänä ennakkosuosikkina. Clevinger on osoittanut viihtyvänsä kotikentällä erinomaisesti, joten Angelsin hyökkäys on vaarassa tukehtua hyvistä lyöjistä huolimatta. Uskon kotijoukkueen voittavan ottelun parin juoksun erolla.

Tuplaa tämän kohteen voitot 200€ saakka!


Voit tuplata tämän kohteen voitot liittymällä uutena pelaaja Mr Greenin vedonlyöntiin ja hyödyntämällä tervetulotarjouksesi. Saat ensimmäisen vetosi voitto-osuuden tuplana aina 200€ saakka. Lue halutessasi lisää Mr Green arvostelustamme tai siirry pelaamaan alta!
Mr Green: siirry sivustolle ja tuplaa voittosi >>

Pelivalintamme:

Cleveland Indians -1.5 @1.92

888sport - Lue arvostelu

1.92

Hyödynnä 100€ ensitalletusbonus vedonlyöntiinLue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

1.92

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
LeoVegas - Lue arvostelu

1.92

LeoVegasilta nyt parannettu 100€ tervetuliaisbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.92

Tuplaa ensimmäisen vetosi voitot aina 200€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Rizk - Lue arvostelu

1.90

Rizk tarjoaa nyt 100€ bonuksen uusille pelaajille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan