MLB: Cleveland Indians - Minnesota Twins

Julkaistu: 06.08.2018 16:41


MLB: Cleveland Indians - Minnesota Twins
MLB | Cleveland Indians - Minnesota Twins | 02:10
Royal Panda Royal Panda
Indians ja Twins ottavat jälleen kerran mittaa toisistaan. Tulevan yön kohtaaminen on jo 13sta joukkueiden välillä. Twins on ollut kohtaamisissa niskan päällä, mutta edellisessä ottelusarjassa Indians oli vieraissa parempi, voitoin 2-1. Sarjan avausottelussa syöttäjinä aloittavat Trevor Bauer ja Kyle Gibson, jotka kohtasivat toisensa vain viikko sitten ja tuolloin Indians oli parempi juoksuin 2-6.

Bauer on Nationalsin Max Scherzerin, Astrosin Justin Verlanderin ja Metsin Jacob deGromin ohella vahvimpia suosikkeja Cy Yong Awardin voittajaksi. Baueron kuluvalla kaudella mennyt 10W-6L, ERA 2.34 ja WHIP 1.13 ja 11 kotiottelun jälkeen statsit näyttävät viittä voittoa ja yhtä tappiota, ERAn ollessa 2.02 ja WHIP 1.04. Heinäkuun kolmessa startissa Progressive Fieldillä Bauer syötti yhteensä 22 vuoroparia ja antoi 12 hittiä, sekä kaksi ansaittua juoksua.

Gibson syötti Indiansia vastaan hyvin, mutta taipui kuuden vuoroparin aikana viiteen hittiin, sekä kolmeen ansaittuun juoksuun. Gibson on tien päällä syöttänyt 2.94 ERAlla, WHIPn ollessa 1.09 ja vastustajat osuvat hänen syöttöihin .198 keskiarvolla. Heinäkuun kolmessa startissa vieraissa Gibson onnistui loistavasti Red Soxia vastaan, mutta Royals ja Brewers iskivät 10.1 vuoroparin aikana 14 hittiä ja seitsemän ansaittua juoksua.

Twins oli edellisessä ottelusarjassa odotetun vahva Royalsia vastaan ja vei sarjan puhtaasti 3-0. Indians on kuitenkin pari luokkaa kovempi vastus ja se on edellisistä 10stä ottelustaan voittanut seitsemän. Twins on 53sta vierasottelustaan voittanut vain 19 ja tuskin tuohon pottiin on tänään lisäystä luvassa.

Katso MLB:tä ilmaiseksi!


Baseballia veikataan Suomessa enemmän kuin muissa pohjoismaissa yhteensä. Major League Baseball (MLB) on maailman kovin baseball-sarja, samalla myös Yhdysvaltojen kansallispeli. Baseball on yksi lajeista joissa vedonlyöjät tekevät eniten voittoa vain tilastojen perusteella. Tämä laji näkyy Unibetilla ilmaiseksi suorana lähetyksenä ja voit samalla lyödä vetoa.

Pelivalintamme:

Cleveland Indians -1.5 @2.02

Unibet - Lue arvostelu

2.02

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
LeoVegas - Lue arvostelu

2.02

LeoVegasilta nyt parannettu tervetuliasbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

2.02

2x25€ ilmaisvedot ilman kierrätysvaatimusta!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Guts - Lue arvostelu

2.00

Hyödynnä 100€ talletusbonusLue arvosteluSiirry pelaamaan
LV BET - Lue arvostelu

2.00

Lunasta uusi 50€ arvoinen bonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Coolbet - Lue arvostelu

1.96

Lunasta 100% talletusbonus 150€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

1.96

ComeOn - 10€ talletuksella 50€ pelirahaa!Lue arvosteluSiirry pelaamaan