MLB: Cleveland Indians - New York Yankees

Julkaistu: 12.07.2018 16:15


MLB: Cleveland Indians - New York Yankees
MLB | Cleveland Indians - New York Yankees | 02:10
Royal Panda Royal Panda
Progressive Fieldillä kohtaavat kaksi ACE-pitcheriä, kun Indiansin syöttäjänä aloittaa Corey Kluber ja Yankees lähtee otteluun syöttäjänään Luis Severino. Indiansin meno on edelleen melkoista vuoristorataa. Sen viiden ottelun voittoputki kääntyi neljän ottelun tappioputkeksi, jonka se katkaisi eilen murskaamalla Redsin peräti 19-4. Joukkue on kuitenkin kiinni suorassa pudotuspelipaikassa, kiitos American Leaguen keskisen divisioonan onnettoman tason. Yankeesin voittoprosentti on 11 pykälää Indiansin vastaavaa korkeampi, mutta tämä oikeuttaa tällä hetkellä vain villikorttipaikkaan.

Kluber on ollut kotikentällä pelatessaan todella vahva. 10ssä startissa kotikentällä hän on 7W-1L, ERA 1.43 ja WHIP 0.80. Vastustajat osuvat hänen syöttöihin kotiotteluissa vain .190 keskiarvolla. Kahdessa edellisessä kotiottelussa Kluber syötti yhteensä 14 shut out inningiä, antaen kuusi hittiä.

Severino on erinomainen syöttäessään oikeastaan missä vaan. Yhdeksässä ottelussa tien päällä Severino on syöttänyt 6W-2L, ERA 2.65 ja WHIP 1.06. Vastustajat osuvat hänen syöttöihin vieraissa .221 keskiarvolla. Edellisessä startissaan Severino osoitti olevansa ihminen, kun hän antoi Roger Centressä Blue Jaysia vastaan viiden vuoroparin aikana viisi hittiä ja kolme ansaittua juoksua.

Indiansista ei ikinä tiedä, mutta 19 lyötyä juoksua antaa itseluottamusta mille joukkueelle tahansa. Severinoa vastaan batterien hyvän vireen olisi syytä jatkua ja uskon, että näin käy. Kluberin syöttövuorot kotikentällä ovat olleet pitkiä, eikä hänellä ole tapana juurikaan juoksuja antaa, tästä syystä uskon Indiansin iskevän ensimmäisenä kaksi juoksua täyteen.

Katso MLB:tä ilmaiseksi!


Baseballia veikataan Suomessa enemmän kuin muissa pohjoismaissa yhteensä. Major League Baseball (MLB) on maailman kovin baseball-sarja, samalla myös Yhdysvaltojen kansallispeli. Baseball on yksi lajeista joissa vedonlyöjät tekevät eniten voittoa vain tilastojen perusteella. Tämä laji näkyy Unibetilla ilmaiseksi suorana lähetyksenä ja voit samalla lyödä vetoa.

Pelivalintamme:

First to 2 Runs (Draw: No team to reach 2): Cleveland Indians @2.10

LeoVegas - Lue arvostelu

2.10

LeoVegasilta nyt parannettu tervetuliasbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

2.10

2x25€ ilmaisvedot ilman kierrätysvaatimusta!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

2.10

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan