MLB: Cleveland Indians - Pittsburgh Pirates

Julkaistu: 25.07.2018 18:26


MLB: Cleveland Indians - Pittsburgh Pirates
MLB | Cleveland Indians - Pittsburgh Pirates | 20:10
Royal Panda Royal Panda
Tiedä sitten ollaanko jo liian myöhässä hyppäämässä Piratesin kelkkaan, mutta kokeillaan nyt kuitenkin. Piratesin voittoputki on jo 11 ottelun mittainen ja viimeisissä seitsemässä ottelussa se on lyönyt vähintään kuusi juoksua. Indians on hävinnyt sarjan kaksi ensimmäistä ottelua, juoksusuhteen ollessa 4-16.

Indiansin syöttäjänä aloittava Trevor Bauer on uransa aikana syöttänyt kohtuullisen kehnosti All Star-taukojen jälkeen. Hänen keskimääräinen ERA viidessä seuraavassa startissa tauon jälkeen on 8.27. Sama tahti jatkui myös tällä kaudella. Tauon jälkeen Bauer syötti vierasottelussa Rangersia vastaan neljä vuoroparia ja antoi yhdeksän hittiä, sekä neljä ansaittua juoksua. Kotikentällä Bauer on ollut vahva, mutta Piratesin tulikuuma offense saattaa olla hänellekin liikaa.

Pirates lähtee otteluun syöttäjänään Jameson Taillon, joka on 10ssä ottelussa tien päällä mennyt 4W-3L, ERA 3.72 ja WHIP 1.35. Kahdessa edellisessä startissa hän syötti 11.1 vuoroparia ja antoi 10 hittiä ja kaksi ansaittua juoksua. Ensimmäisessä ottelussa tauon jälkeen Taillon syötti vieraspelissä Redsiä vastaan 5.1 vuoroparia ja antoi kuusi hittiä ja yhden juoksun.

Pirates on voittoputkensa ansiosta noussut taisteluun pudotuspelipaikoista ja tämä varmasti siivittää joukkuetta yrittämään jokaisessa ottelussa kaikkensa. Indians on tällä hetkellä MLBn vähiten voittoja kerännyt joukkue, joka on pääsemässä suoraan pudotuspeleihin. Viimeisistä 10stä kotiottelustaan se on voittanut vain kolme. Piratesin kerroin on ehdottomasti kokeilemisen arvoinen.

Katso MLB:tä ilmaiseksi!


Baseballia veikataan Suomessa enemmän kuin muissa pohjoismaissa yhteensä. Major League Baseball (MLB) on maailman kovin baseball-sarja, samalla myös Yhdysvaltojen kansallispeli. Baseball on yksi lajeista joissa vedonlyöjät tekevät eniten voittoa vain tilastojen perusteella. Tämä laji näkyy Unibetilla ilmaiseksi suorana lähetyksenä ja voit samalla lyödä vetoa.

Pelivalintamme:

Pittsburgh Pirates @2.80

Guts - Lue arvostelu

2.80

Hyödynnä 100€ talletusbonusLue arvosteluSiirry pelaamaan
Coolbet - Lue arvostelu

2.80

Lunasta 100% talletusbonus 150€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Bethard - Lue arvostelu

2.80

Bethard - kovien pelaajien paikka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

2.75

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
LeoVegas - Lue arvostelu

2.75

LeoVegasilta nyt parannettu tervetuliasbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

2.75

2x25€ ilmaisvedot ilman kierrätysvaatimusta!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

2.75

ComeOn - 10€ talletuksella 50€ pelirahaa!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Nordicbet - Lue arvostelu

2.65

Hyödynnä 100€ bonusLue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsson - Lue arvostelu

2.65

Nappaa 100€ bonusta Betssonilta!Lue arvosteluSiirry pelaamaan