MLB: Cleveland Indians - Toronto Blue Jays

Julkaistu: 04.04.2019 17:59


MLB: Cleveland Indians - Toronto Blue Jays
MLB | Cleveland Indians - Toronto Blue Jays | 01:10
NordicBet NordicBet
Cleveland Indiansin kausi on lähtenyt takellellen liikkeelle. Joukkue on voittanut viidestä ottelustaan kaksi, vaikka vastassa ovat olleet Minnesota Twins, sekä Chicago White Sox. Blue Jays on kerännyt seitsemästä ottelustaan kolme voittoa. Viimeisessä ottelussaan se kaatoi hyvin kautensa aloittaneen Baltimore Oriolesin.

Indians lähtee otteluun ennakkosuosikkina, sillä sen syöttäjänä aloittaa Trevor Bauer. Bauer aloitti kauden vahvasti syöttämällä Twinsiä vastaan seitsemän vuoroparia, antaen vain yhden hitin ja yhden juoksun. Juoksutuki oli kuitenkin tiukassa, sillä Indians voitti ottelun vain 2-1. Blue Jays on ollut Bauerille hankala vastus. Kuudessa kohtaamisessa Bauer on mennyt 2W-2L, ERA 6.07.

Blue Jaysin syöttäjänä aloittava Aaron Sanchez aloitti kautensa syöttämällä Tigersia vastaan viiden vuoroparin shutoutin. Hittejä Sanchez antoi kolme. Sanchez oli vahvassa vedossa jo kevään harjoitusotteluissa, missä hän syötti viidessä ottelussa yhteensä 17.2 inningiä 1.53 ERAlla, WHIPn ollessa 0.91.

Indians on viidessä ottelussa kyennyt lyömään vain 13 juoksua. Mikäli Sanchezin hyvä vire jatkuu niin Bauer saa todellakin laittaa jälleen parastaan, jotta voitto irtoaisi. Blue Jaysin kerroin on mielestäni aivan liian korkea.