WESG 2017 World Finals: Cloud9 - fnatic

Julkaistu: 14.03.2018 09:42


WESG 2017 World Finals: Cloud9 - fnatic
WESG 2017 World Finals | Cloud9 - fnatic | 12:30

Huhut myllertävät fnaticin kokoonpanosta, mutta tämän ei pitäisi haitata, kun vastassa on Cloud9 turnauksen alkuvaiheessa
LeoVegas LeoVegas
Lohko G oli alusta asti selvä, kun fnaticin ja Cloudin lisäksi lohkossa löytyy The Onliners ja SZ Absolute. Jos ihmeitä ei tapahdu peleissä jotka pelataan vasta kirjoitettuani tämän niin tämä kaksikko taistelee enää paremmasta seedauksesta eli panosta riittää vielä vaikka tippuminen ei olekaan uhka. C9 avasi turnauksen oletetulla voitolla SZ Absolutesta ja teki sen upein 16-1 lukemin. Fnatic taas oli vähän tiukemmilla, mutta väänsi silti 16-6 voiton The Onlinersista.

Tähän peliin Cloudia koitetaan syöttää ennakkosuosikkina, mutta ei siinä ole mitään järkeä kun edelliset voitot turnauksessa eivät merkitse melkein mitään ja fnatic on viime aikoina suorittanut paljon paremmin ylipäätään. Vaikkakin tällä hetkellä myllertävät huhut siitä, että xizt olisi korvaamassa Goldenia fnaticissa niin ei se tiimin peliin varmasti vaikuta liikaa, sillä kaksi turnausvoittoa putkeen olisi huikea tulos tiimille, varsinkin kun yhdellä kovimmista tiimeistä turnaukseen tultaessa peli takkuilee urakalla. Cloud9 taas on kärsinyt usean turnauksen ajan siitä, että pääsee vauhtiin vasta kun on liian myöhäistä ja ei enää pysty kääntämään huonoa tilannettaan, mutta nyt olisi todellinen mahdollisuus kääntää se ajoissa, jos peli on yhtään samanlaista kuin eilen.

Cloudilta tullaan näkemään tavalliseen tapaan nuke ban ja toisena oletan cobblestonea sillä vaikka se on hyvä amerikkalaisille niin se on ollut ässä hihassa ruotsalaisille. Fnaticilta uskon banneina overpassiin ja cacheen. Pelattavana karttana tullaan näkemään train tai inferno, sillä parhaimmillaan ollessaan Cloud9 on miltei pysäyttämätön miragessa.

Pelin häviäjä ei ole tippumassa, joten paineet eivät ole vielä kovimmillaan ja tämä voi haitata amerikkalaisia. Löysäily tänään voi kostautua, varsinkin kun on nähty mihin fnatic vahvimmillaan pystyy ja ruotsalaiset eivät tule päästämään amerikkalaisia tänään helpolla.
Vedonlyöntimaailman tuorein innovaatio ja kuumin puheenaihe juuri nyt on Coolbetin "rakenna oma veto". Uudessa pelipalvelussa voit siis itse rakentaa oman kohteesi ja vetosi, minkä jälkeen Coolbet laskee sinun kohteellesi kertoimen. Lue lisää loistavasta uudistuksesta täältä tai siirry Coolbetin sivustolle suoraan tästä. Uutena pelaajana saat Coolbetilta myös 150€ bonuksen, kun käytät bonuskoodin COOL150.

Pelivalintamme:

fnatic @2.07

Nordicbet - Lue arvostelu

2.07

Hyödynnä 100€ bonusLue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsson - Lue arvostelu

2.07

Nappaa 100€ bonusta Betssonilta!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsafe - Lue arvostelu

2.07

Betsafelta peräti 200€ vedonlyöntibonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betser - Lue arvostelu

2.05

Betser bonus nyt 10€ ilmaisraha ilman kierrätystä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
ScandiBet - Lue arvostelu

2.05

Vasta avattu sivusto! Hyödynnä 100% bonus 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Toto2 - Lue arvostelu

2.05

Toto2 - Lunasta 50€ uudelle sivustolle!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Bethard - Lue arvostelu

2.05

Bethard - kovien pelaajien paikka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.97

2x25€ ilmaisvedot ilman kierrätysvaatimusta!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Coolbet - Lue arvostelu

1.92

Stay cool & nappaa 150€ bonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan