Esports - Counter Strike: Cloud9 - Grayhound Gaming

Julkaistu: 09.02.2019 21:22


Esports - Counter Strike: Cloud9 - Grayhound Gaming
Esports - Counter Strike | Cloud9 - Grayhound Gaming | 15:10
IEM Katowice tapahtuman ensimmäisen kierroksen matsissa kohtaavat Amerikkalainen Cloud9 ja Australialainen Grayhound Gaming. Tässäkään kohteessa ei voida juuri voittajasuosikista edes keskustella. Cloud 9 edustaa alan ehdotonta eliittiä, ja Grayhound gaming porskuttaa mukana lähinnä Australian helpohkon karsintaturnauksen avustuksella.

Cloud 9 sai vuodenvaihteen "shufflessa" joukkueeseensa kaksi todellista tähteä. Ruotsalaisesta Fnatic joukkueeseen siiryi Robin ”flusha” Rönnquist, joka lähti hakemaan uusia haasteita uralleen. Toinen jenkki-tiimiin siirtynyt pelaaja on ranskalainen Fabien ”kioShiMa” Fiey, joka ennen pientä taukoa vaikutti lähes voittamattomassa FaZe joukkueessa. Kun näiden kahden tähden kylkeen isketään Amerikan maalta ”RUSH”, ”autimatic” ja ”Zellsis”, on taas kasassa sellainen nippu joka tässäkin turnauksessa nähtäneen todennäköisesti bodiumilla asti.

Cloud9 löytyy maailmanlistalta sijalta 7, ja kuluvana vuonna uudella joukkueella on onnistuttu mm. hakkamaan kioShiman entinen joukkue FaZe, joka löytyy ranking sijoutukseltaan paikalta 4. Tämä peli vietiin vielä puhtaasti 2-0, joten Cloud9:lla peli kulkee.

Vastaan asettuva Grayhound Gaming taas löytyy rankingista sijalta 32. Joukkue on kuluvana vuotena voittoprosenteissa positiivisen puolella, mutta vastustajien nimet eivät juuri kerro asiantuntijoillemme mitään. Voitotkin ovat olleet kovan työn takana, joten minään tähtisuorituksena tämänkään joukkueen menoa ei voida pitää.

Suorana voittona Cloud9:n pelaaminen on ajan ja resurssien hukkaamista, mutta oletettavaa on että tässä pelissä saadaan taas aikaiseksi melkoiset turpakäräjät jenkkien toimesta.

Suosittelemme siis lähtemään kokeilemaan 1.kartta kierroksia alle 25.5, joka ehdottoman todennäköisesti kohteessa tulee toteutumaan. Kertoimeksi Rizk tarjoaa mehevää 1.87, joka todella kannattaa veikata. Muut vedonlyöntifirmat eivät kohdetta ole vielä saaneet listoilleen, mutta lisäilemme ne vinkkiin ajankohdan tullessa lähemmäksi.

Pelivalintamme:

1.kartta: kierroksia yhteensä alle 25.5 @1.87

Rizk - Lue arvostelu

1.87

Rizk tarjoaa nyt 100€ bonuksen uusille pelaajille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan