League of Legends: Cloud9 - Immortals

Julkaistu: 24.07.2020 13:45


League of Legends: Cloud9 - Immortals
League of Legends | Cloud9 - Immortals | 01:00
Eaglebet Eaglebet
Cloud9 kohtaa League of Legendsin Pohjois-Amerikan sarjassa LCS:ssä sarjan viimeisenä olevan Immortalsin. Cloud9 pitää kärkipaikkaa hallussaan ja moni odotti heiltä jopa täydellistä recordia kesäkaudelta, mutta 12 ottelusta on kuitenkin tullut myös kaksi tappiota. Immortals puolestaan on voittanut 12:sta pelistä vain 3.

Cloud9 on suuri suosikki siis voittamaan koko sarjan ja pelivoimaero oikeastaan kaikkiin joukkueisiin on selkä. Immortals ei ole aivan surkea joukkue, vaikka ovatkin heikompia sarjassa, mutta heillä on myös hyviä ominaisuuksia, joita katsastamme juurikin tämän ottelun vedonlyöntiin liittyen. On hyvin uskaliasta pelata Cloud9 vastaan, tai Immortalsin puolesta. Sen sijaan, katsomme objective vetoja.

Objectivet LoL:issa on erilaisia otuksia pelissä, mitä listimällä saa erinäisiä buffeja. Dragonit ovat yksi näistä ja kun katsomme miten heikko Immortals on pystynyt keräämään dragoneita, ovat he kohtuu hyviäkin. Immortals on saanut dragoneita keskimäärin 2,5 per peli ja 10/12 ottelussaan ainakin yhden. Coolbet tarjoaakin mukavaa kerrointa sille, että molemmat joukkueet saavat ainakin yhden dragonin.

Molemmilla joukkueilla on aina insentiivi saada dragoneita. Siksi myös heikot joukkueet käyttävät yleensä aina tilaisuudet hyväkseen ja kaikissa LoL:in ammattilaissarjoissa molemmat joukkueet saavat dragonin pelissä lähes 80% todennäköisyydellä. Siksi tämä kerroin on mielestämme liikaa, kun lähtökohtaisesti Immortalsin Dragonia lähdemme hakemaan. Cloud9 pääsee etulyöntiasemaan pelissä jossain vaiheessa ja ottaa helppoja dragoneita itselleen, mutta Immortals nappaa ainakin 1-3 itselleen myöskin.

Coolbet - kaksi eri bonusvaihtoehtoa uusille pelaajille


Oletko uusi pelaaja Coolbetillä? Pääset nyt valitsemaan kahdesta eri tervetuliaisbonuksesta, jos liityt tänään. Valitse joko 50€ pelirahaa 10€ talletuksella tai isompi 100% talletusbonus 150€ saakka! Voit lukea lisää Coolbet arvostelustamme tai siirtyä suoraan pelaamaan alta.
Coolbet: siirry valitsemaan bonuksesi täältä ››

Pelivalintamme:

Molemmat joukkueet tappavat dragonin @1.5

Coolbet - Lue arvostelu

1.5

Kaksi bonusta: 100%/150€ tai talleta 10€ & saat 50€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan