NHL: Colorado Avalanche - New Jersey Devils | Vähän maaleja luvassa?

Julkaistu: 16.03.2019 22:53


NHL: Colorado Avalanche - New Jersey Devils | Vähän maaleja luvassa?
NHL | Colorado Avalanche - New Jersey Devils | 21.00 | Molemmilla on ollut enemmän tai vähemmän ongelmia hyökkäyspelin kanssa.
Nordicbet Nordicbet
Coloradon taso on tämän vuoden puolella laskenut selvästi syyskaudesta, ja joukkue ei näillä näkymin ole menossa edes pudotuspeleihin. Pudotuspelipaikka on kuitenkin vielä otettavissa, ja Avsin olisi todella tärkeää napata voitto liigan häntäpäässä olevasta Devilsistä.

Avalanchen hyökkäyspeli on tällä kaudella ollut liikaa huippuketjun Rantanen–MacKinnon–Landeskog varassa. Landeskog on tällä hetkellä loukkaantuneena, eikä ykkösketju ole muutenkaan viime aikoina tehnyt tulosta alkukauden tapaan, mikä on näkynyt koko joukkueen maalimäärissä.

Viimeisessä kymmenessä ottelussa Avs on tehnyt keskimäärin 2,3 maalia ottelua kohden, jos lasketaan vain varsinaisen peliajan maalit. Edellisessä yhdeksässä ottelussa se ei ole kertaakaan tehnyt yli kolmea maalia varsinaisella.

Devilsillä ei puolestaan ole mitään panosta enää tällä kaudella, kun pudotuspelipaikka on karannut jo kauan sitten. Joukkue on kärsinyt läpi kauden loukkaantumisista, ja tälläkin hetkellä niitä on runsaasti. Sivussa ovat muun muassa Taylor Hall, Nico Hischier ja Sami Vatanen.

Devilsin kannalta yksi harvoista positiivisista seikoista on se, että joukkueen ykkösvahti Cory Schneider on viime aikoina pelannut hyvin. Yhdysvaltalainen joutui vielä alkukaudella taistelemaan peliajasta sittemmin Columbukseen treidatun Keith Kinkaidin kanssa, mutta on nyt löytänyt oman tasonsa. Viimeisestä kymmenestä ottelustaan Schneider on voittanut viisi ja pelannut kaksi nollapeliä, mikä on hyvä suoritus Devilsin tasoisen joukkueen takana.

Pelivalintamme otteluun on alle 6 maalia. Coloradon hyökkäys ei ole vakuuttanut viime aikoina, ja Landeskogin loukkaantuminen on vaikeuttanut tilannetta entisestään. Devils puolestaan on joukkueista selvästi heikompi, eikä siltä löydy oikein hyökkäysvoimaa tällä hetkellä. Schneider pelannee kuitenkin maalissa, koska Mackenzie Blackwood pelasi edellisessä ottelussa, mikä antaa ison plussan vieraiden oman pään pelille.

Maaliskuun ajan parempi bonus Betsafelle!


Betsafe ja VB tarjoavat yhteistyössä kaikille uusille pelaajille paremman, jopa 200% bonuksen ensimmäiselle talletuksellesi koko maaliskuun ajan. Maksimitalletus on 50€, jonka triplaat liittyessäsi Betsafelle. Lue lisää Betsafe arvostelustamme tai siirry suoraan sivustolle alta.

Pelivalintamme:

Alle 6 maalia @1.94

Olybet - Lue arvostelu

1.94

Olybet auki nyt myös suomeksi, tarjolla 25€ bonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Jetbull - Lue arvostelu

1.93

Hyödynnä 75€ ensitalletusbonusLue arvosteluSiirry pelaamaan
ScandiBet - Lue arvostelu

1.93

Hyödynnä Scandibetin laadukas pelivalikoimaLue arvosteluSiirry pelaamaan
Betser - Lue arvostelu

1.93

Betser bonus nyt 10€ ilmaisraha ilman kierrätystä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Royal Panda - Lue arvostelu

1.91

Lunasta 20€ ilmaisveto ilman kierrätysvaatimuksiaLue arvosteluSiirry pelaamaan
LV BET - Lue arvostelu

1.91

Lunasta uusi 50€ arvoinen bonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

1.91

Hyödynnä 100€ ensitalletusbonus vedonlyöntiinLue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

1.91

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
LeoVegas - Lue arvostelu

1.91

LeoVegasilta nyt parannettu 50€ tervetuliaisbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.91

Tuplaa ensimmäisen vetosi voitot aina 200€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan