NHL: Colorado Avalanche - Vancouver Canucks

NHL | Colorado Avalanche - Vancouver Canucks | 04:00 | 12.11.2021
Kohde sulkeutuu: 12.11.2021 04:00

Loukkaantumisista kärsivälle Avalanchelle Canucksin kohtaaminen tulee pirulliseen saumaan ja vierasvoitosta maksettavia tarjouksia ei voi tässä tilanteessa ohittaa olankohautuksella!
NHL:ssä lännen joukkueista Keskisen divisioonan kutonen Colorado Avalanche ja Tyynenmeren divisioonan seiska Vancouver Canucks kohtaavat toisensa Ball Arenassa perjantaina aamuneljän jälkeen.

Poissaoloista yhä kärsivä Avalanche otti takkiinsa B2B-peleissä Jacketilta


Jared Bednarin luotsaama Avalanche hävisi viimeksi B2B-pelit Jacketsia vastaan, kun Sinitakit kaatoivat ensin Avsin 5-4 jatkoilla Ball Arenassa ja sitten muutamaa päivää myöhemmin toistivat temppunsa kotonaan Nationwide Arenassa tykkitulen paukkuessa 4-2.

Mikko Rantanen (7. 3+2=5) joutui jättämään välistä kolme ottelua alavartalovamman takia ja palasi takaisin laatikkoon jälkimmäiseen Jackets-peliin yhdessä myös alavartalovammaa poteneen ruotsalaislaituri Andre Burakovskyn (9. 3+3=6) ja olkapäävamman takia alkukauden missanneen puolustaja Devon Toewsin (1. 0+0=0) kanssa. Burakovsky juhli paluutaan heti kahdella osumalla. Suomalaisista puolestaan laituri Sampo Ranta, 21 (10. 0+0=0) passitettiin farmin puolelle Colorado Eaglesin riveihin.

Avsin tehotilaston kärkikolmikossa luistelevat ruotsalaiskippari Gabriel Landeskog (8. 4+6=10) sekä kärkisenttereistä kakkosnyrkkiä johtava Nazem Kadri (10. 3+7=10) sekä ykkösen maestro Nathan MacKinnon (8. 1+9=10).

Avs kohtaa Canucksin kohdattuaan kotonaan lännen joukkueista Sharksin ja matkaa sitten kolmen välipäivän jälkeen Canucksin ja Krakenin vieraaksi Rogers Arenaan ja Climate Pledge Arenaan.

Avsin ykköspakki Cale Makar (8. 2+4=6) kärsii ylävartalovammasta ja sivuun joutunee nyt myös alavartalovamman saanut joukkueen tärkein pelaaja MacKinnon.
Canucks päätti seitsemän pelin kotisarjansa niukkaan tappioon


Travis Greenin luotsaama Canucks aloittaa kolmen ottelun vieraskiertueen, missä kohtaa Avsin ohella lännen joukkueista Vegasin ja Ducksin neljässä päivässä.

Seitsemän ottelun kotipelien sarjansa juuri päättänyt Canucks hävisi kotiotteluistaan viisi peliä huipennuksena Ducks-tappio (2-3ja) Rogers Arenalla keskiviikon vastaisena yönä.

Nucks nousi Ducksia vastaan kahden maalin takaa päätöserässä J.T. Millerin (13. 6+9=15) ja Elias Petterssonin (13. 3+6=9) tasoihin ja ottelu venyi jatkoille. Molempiin osumiin maalisyötön saivat Quinn Hughes (12. 2+10=12) ja Brock Boeser (10. 4+4=8). Jatkoilla ratkaisun Ducksista niittasi Troy Terry (13. 9+7=16).

Canucksin tehotykkejä ovat tällä kaudella olleet Miller, Hughes ja Conor Garland (13. 3+8=11).

Canucks saa erinomaisen tilaisuuden kyykyttää Avalanchea!


Poissaoloista edelleen kärsivälle Avalanchelle Canucks on ollut varsinainen tikku takalistossa jo pitkään. Esimerkiksi kotonaan Avs on onnistunut kaatamaan Nucksin vain kahdesti seitsemässä edellisessä kohtaamisessa. Kaikista keskinäisistä peleistä Avs on voittanut Nucksin vain 1/11 (9%) varsinaisella peliajalla viime kohtaamisessa.


Eikö Lätkäveto Osunut? Saat 20€ Palautusbonuksen!


STS Bet on uusi suomenkielinen vedonlyöntisivusto. Saat nyt sivustolta jääkiekko-otteluun iskemäsi panoksen takaisin bonuksena, jos veikkaamasi ottelu ratkeaa jatkoajalla ja vetosi häviää! Kampanja on voimassa NHL, Liiga, KHL sekä Liiga peleissä. Tutustu sivustoon STS Bet arvostelustamme tai siirry suoraan alta lunastamaan tarjous!
STS Bet: siirry sivustolle & veikkaa lätkää >>


Pelivalintamme:

Vancouver Canucks ML @2.43

Huti
Unibet - Lue arvostelu

2.43

Hyödynnä 100% bonus 100€ asti uusille pelaajille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

2.43

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

2.43

Hyödynnä 100€ ensitalletusbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
STS Bet - Lue arvostelu

2.25

STS Bet - Hyödynnä 100€ vedonlyöntibonus helpolla kierrätysvaatimuksella!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Rolle-setä