MLS: Colorado Rapids - Austin FC

Julkaistu: 23.04.2021 14:32

MLS: Colorado Rapids - Austin FC
MLS | Colorado Rapids - Austin FC | 04:00 | 25.04.2021
Katso ilmaiseksi
Live Stream: Unibet TV
Katso tämä ja kaikki muut MLS:n koko sarjakauden kaikki ottelut ilmaiseksi netissä! Voit lukea lisäohjeet Live Stream-sivultamme tai siirtyä suoraan Unibetin sivustolle tästä.

Tappiosta huolimatta kauden loistavasti aloittanut Austin FC ottaa toisella ottelukierroksella vähintään tasapelipisteen Coloradon reissulta.Colorado Rapids aloitti kauden harvinaisella 0-0 tasurilla


Colorado Rapids aloitti kuluvan kauden Austin FC:n kotiosavaltiossa Texasissa, kun kalliovuorten futisylpeys vieraili FC Dallasin kotinurmella. Tuon ottelun lopputuloksena oli 0-0 tasapeli. Onnistuisiko Rapids kotiottelussa ensimmäisen kerran tällä kaudella maalinteossa?

Colorado selvisi viime kaudella pudotuspeleihin hyvän hyökkäyspelin turvin ja kauden avauspelissä joukkue sai aikaiseksi 11 laukausta, joista kuusi päätyi kohti maalia. Laukauksista viisi tuli entisen Dallas-pelaajan Michael Barriosin lapikkaasta. Barrios teki kuuden vuoden aikana Dallasissa 31 maalia ja antoi 37 syöttöä mutta ei pystynyt rokottamaan avauksessa entistä työnantajaansa. Kolumbialainen on kuitenkin potentiaalinen maalintekijä tähän peliin!

Colorado teki viime kaudella 1.77 maalia per ottelu mutta samaan aikaan sen päästi keskimäärin 1.55 takaiskumalia. 0-0 tulos toiseen peräkkäiseen olisi melkoinen yllätys lähes identtiseltä kokoonpanolta, joka esiintyi MLS-kentillä myös viime kaudella.

Austin FC ei lähde kumartelemaan debyyttikaudella


Viikonloppuna 24-26. huhtikuuta pelataan kuluvan MLS-kauden toinen ottelukierros. Yksi avauskierroksen ehdottomasti valopilkuista ja paljon suitsutusta peliesityksistään saanut joukkue on tulokasseura Austin FC. Texasilaisjoukkue joutui hieman epäreiluun tilanteeseen kauden avauksessa, kun vastaan asettui yksi sarjan suurimmista ennakkosuosikeista, Los Angeles FC. Juuri kukaan ei uskonut Austinin voittoon eikä sitä irronnutkaan mutta tietynlainen henkinen voitto jäi tulokkaiden näppiin.

Austin FC piti avausottelussa palloa 56% peliajasta mikä on hieno suoritus sillä LAFC pelitavan ydin on ollut pallonhallinta. Austin myös pääsi jopa 12 kertaa maalintekopaikoille mutta ruuti oli vielä märkää, kun vain kolme laukausta päätyi lopulta maalia kohti. Tästä huolimatta viime kauden mestariseuran Columbus Crewn valmennusringissä mukana ollut Josh Wolff on saanut leivottua tulokasjoukkueesta ensimmäisen ottelun perusteella kaikkea muuta kuin pisteautomaatin.Austinilla on todella vahva keskikenttä ja puolustus. Joukkue pitikin LAFC:n peräti 61. minuuttia nollilla ennen oman pelaajan jalasta kimmokkeen ottanutta avausmaalia. Toisessa osumassa puolustus taas sekoili melko amatöörimäisesti mutta se laitettakoon avausottelun piikkiin. Austinin puolustuspelaamisen keskiössä on suomalaisittain todella mukavasti Alexander Ring. Ring on Austinin kapteeni ja yksi koko MLS-kesän merkittävimmistä siirroista oli Ringin maiseman vaihto Isosta Omenasta Texasiin. Ring nostettiin avauskierroksen yhdeksi parhaaksi pelaajaksi ja häntä pidetään sarjan ehkä parhaana puolustavana keskikenttäpelaajana. Avausottelussa mies suoritti 14 pallonriistoa, neljä syötön katkaisua ja peräti 10 onnistunutta taklausta.

Irlantilainen 25-vuotias Jon Gallagher oli Los Angelesia vastaan Ringin ohella yksi Austin FC:n suurimmista valopilkuista. Mies pääsi vaihdosta kentälle 59. minuutilla kun hän korvasi ilman suurempaa säkenöintiä pelanneen hollantilaisen Danny Hoesenin. Gallagherilla oli viimeiseen puoleen tuntii kolme loistavaa maalipaikkaa jotka jäi tällä kertaa hyödyntämättä. Osuisiko mies Coloradoa vastaan? Toinen mielenkiintoinen ja varsin iso kertoiminen haku ottelun maalintekijäksi vois olla jo kehuttu Ring. Joukkueen kapteeni ei ole missään nimessä varsinainen maalitykki mutta hän kantoi harjoituskaudella joukkueensa rankkareiden vetovastuun...Austin FC ottaa vähintään pisteen!


Austin FC lähtee otteluun vedonlyöntisivustojen kertoimien valossa isona altavastaajana. Me soudamme kuitenkin vastavirtaan ja povaamme auringon polttamille pelaajille vähintään pistettä, ellei jopa voittoa!

Austininin heikon osa joukkueesta on hyökkäys mutta joukkueen taktiikka Wolffin alaisuudessa näyttää olevan pelin temmon pitäminen matalana ja voiton nappaaminen vähämaalisissa otteluissa. Ring pystyy jarruttamaan omalla osaamisellaan Rapidsin hyökkäyksen metkut keskialueella ja mikäli Colorado on yhtä huolimaton kuin avausottelussa (syöttöprosentti 77% ja 16 rikettä) niin Austinin keskustalla ei ole hätää.

Rapids vastaavasti joutuu pelaamaan ilman kahta ensisijaista laitapakkiaan, kun joukkueen kauden 2020 yksi parhaista pelaajista, oikea pakki, Lalas Abubaker loukkaantui harjoituskaudella ja vasen pakki Sam Vines on niin ikään sairastuvalla. Jenkkien maajoukkue pelaaja Kellyn Acosta tuurasi Vinesia viime viikonloppuna ja pelannee myös nyt puolustajana mutta Acosta on ensijaisesti keskikenttäpelaaja. Emme siis usko että Rapids pelaa toista nollaa putkeen ilman kahta parasta puolustajaansa ja peli päättyy joko tasan tai vierasvoittoon!

Pelivalintamme:

Tuplamahdollisuus X2 @2.1

ScandiBet - Lue arvostelu

2.1

Hyödynnä Scandibetin yksinoikeustarjous & Lunasta 150€ bonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
William Hill - Lue arvostelu

2.1

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Bet365 - Lue arvostelu

2.1

Hyödynnä 100% bonus 50€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
LeoVegas - Lue arvostelu

2.1

LeoVegasilta nyt parannettu 100€ tervetuliaisbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Bethard - Lue arvostelu

2.1

Bethard - Lunasta jälleen 100€ vedonlyöntibonusLue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsson - Lue arvostelu

2.05

Hyödynnä Betssonin 100€ vedonlyöntibonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
SportNation - Lue arvostelu

2.04

Sportnation - Tuplaa ensimmäinen talletuksesi!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Coolbet - Lue arvostelu

2.03

Kaksi bonusta: 100%/150€ tai talleta 10€ & saat 50€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betinia - Lue arvostelu

1.95

Betinia - Lunasta 200€ pelirahaa!Lue arvosteluSiirry pelaamaan