MLB: Colorado Rockies - Arizona Diamondbacks

Julkaistu: 13.09.2018 17:40


MLB: Colorado Rockies - Arizona Diamondbacks
MLB | Colorado Rockies - Arizona Diamondbacks | 22:10
Rockiesin ja Diamondbacksin välinen neljän ottelun sarja etenee tänä iltana finaaliin. Rockies johtaa sarjaa 2-1, mutta Diamondbacksilla on hyvä mahdollisuus sarjan tasoittamiseen, mikä olisi elintärkeää, sillä tappion myötä Diamondbacks voi viimeistään hyvästellä haaveensa pudotuspeleistä. Diamodnbacks on ollut läpi kauden hyvä vierasjoukkue, mutta syksyn tullen tahti on hiipunut. Viimeisistä 10stä ottelustaan joukkue on voittanut ainoastaan kolme. Rockies on puolestaan voittanut seitsemän viimeisistä 10stä ottelustaan.

Kotijoukkue lähtee otteluun syöttäjänään Kyle Freeland, joka on viimeisissä seitsemässä ottelusssa syöttänyt vain vähän yli kahden ERAlla. Syyskuun kahdesta ensimmäisestä startistaan Freeland nappasi voitot, syötettyään yhteensä 12 vuoroparia, antaen 11 hittiä ja neljä ansaittua juoksua. Freeland on kohdannut kuluvalla kaudella Diamondbacksin kolmeen otteeseen. Hän syötti kyseisissä otteluissa yhteensä 16.1 vuoroparia ja antoi 15 hittiä, sekä yhdeksän ansaittua juoksua.

Diamondbacksin syöttäjänä aloittava Clay Buchholz on jatkanut vahvaa virettään. Viimeisissä seitsemässä startissaan hän on 3W-1L, ERA 1.33 ja WHIP 1.01. Tien päällä Buchholz on syöttänyt 10ssä ottelussa 1.72 ERAlla, WHIPn ollessa 0.96. Syyskuun kahdesta ensimmäisestä startista Buchholzille kirjattiin "no-decisionit." Hän syötti Dodgersia ja Bravesia vastaan 11.1 vuoroparia ja antoi yhdeksän hittiä, sekä kaksi ansaittua juoksua. Kolmessa edellisessä vierasottelussa 34-vuotias syöttäjä antoi 21 vuoroparin aikana vain 14 hittiä, sekä kaksi ansaittua juoksua.

Tässä tasabookissa Rockies on bookerien mielestä selkeä ennakkosuosikki. On totta, että Rockiesin vire on huomattavasti vastustajaansa parempi, mutta Diamondbacksin offense on kuitenkin pelannut riittävän hyvin. Nyt vierasjoukkueen kummulla aloittaa kaveri, joka kykenee sulkemaan Rockiesin juoksuhanat ja näin auttamaan oman joukkueen hyökkäyspeliä. Diamondbacksin kertoimet ovat kautta linjan turhan korkeita.

Pelivalintamme:

Arizona Diamondbacks @2.25

Unibet - Lue arvostelu

2.25

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Redbet - Lue arvostelu

2.25

Hyödynnä 20€ ilmaisvedot ilman kierrätystäLue arvosteluSiirry pelaamaan
LeoVegas - Lue arvostelu

2.25

LeoVegasilta nyt parannettu tervetuliasbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Coolbet - Lue arvostelu

2.25

Lunasta 100% talletusbonus 150€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

2.25

2x25€ ilmaisvedot ilman kierrätysvaatimusta!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

2.25

888sport tarjoaa 30€ ilmaisvedot kaikille uusille pelaajille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Nordicbet - Lue arvostelu

2.20

Yksi parhaista! Hyödynnä Nordicbetin 100€ bonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

2.20

ComeOn - 10€ talletuksella 50€ pelirahaa!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Karamba - Lue arvostelu

2.20

Lunasta 10€ ilmaisveto ilman kierrätysvaatimuksia!Lue arvosteluSiirry pelaamaan