NHL: Columbus Blue Jackets - Tampa Bay Lightning

Julkaistu: 16.04.2019 11:05


NHL: Columbus Blue Jackets - Tampa Bay Lightning
NHL | Columbus Blue Jackets - Tampa Bay Lightning | 02:00
NordicBet NordicBet
Columbus on rakentelemassa melkoista pommia NHL:n pudotuspelien avauskierroksella. Blue Jackets ei ole vielä koskaan seurahistoriansa aikana voittanut pudotuspelisarjaa. Nytkään ennusmerkit eivät olleet kovin ruusuiset, kun runkosarjan ennätykset rikkonut Tampa Bay Lightning asettui vastaan. Kaikesta huolimatta tilanne on nyt 3-0 Columbukselle ja ensimmäinen ottelupallo on tiistaina kotikaukalossa.

Historia on vahvasti Blue Jacketsin puolella, sillä vain neljä joukkuetta on pystynyt NHL:n historiassa nousemaan 3-0 tilanteesta sarjavoittoon. Kolmas matsi ja varsinkin sen loppu oli ensimmäisen ottelun avauserän jälkeen oli kuitenkin jälleen Lightningilta sitä vyörytystä, mitä lähes läpi runkosarjan nähtiin. Voi olla että parannus tulee liian myöhään, mutta eiköhän ainakin nelosmatsista saada vielä erittäin viihdyttävä kiekkonäytös.

Lightning saa nelosmatsiin jälleen mukaan Nikita Kutserovin, joka oli edellisottelun pannassa taklattuaan Markus Nutivaara. Toisaalta Tampa Bayn alakerrassa on edelleen isoja kysymysmerkkejä, kun Victor Hedmanin ja Anton Strålmanin pelikunto on täysi kysymysmerkki. Näyttäisikin siltä, että Lightningin on jälleen tehtävä paljon maaleja taistellakseen ottelun voitosta.

Jarmo Kekäläisen "all-in" siirtorajalla vaikuttaa tällä hetkellä nerokkaalta ratkaisulta. Matt Duchene on pelannut mahtavan sarjan ja tuonut aivan uutta leveyttä Blue Jacketsin hyökkäykseen. Columbus on päästänyt ensimmäisen ottelun avauserän jälkeen sarjassa vain kaksi maalia. Tästä suurin kiitos lankeaa maalivahti Sergei Bobrovskylle, ihan niin hyvä Blue Jackets ei puolustussuuntaan ole ollut.

Tampa heittää vielä kerran kaiken peliin. Jos se jatkaa kolmosmatsin lopun myllyään, Blue Jackets on ahtaalla. Toisaalta isännät ovat näyttäneet, ettei hyökkäysvoimasta jää kiinni enää myöskään Sinitakkien peli. Viihdyttävä ja runsasmaalinen ottelu ei yllättäisi lainkaan.

VB:n Telegram- palvelu on nyt avoinna!


Veikkausbonusten Telegram- keskusteluryhmä on nyt auki. Liity kasvavaan joukkoon vedonlyönti- ja urheiluihmisiä, niin saat päivittäisiä vihjeitä ja tarjouksia palveluun. Sana on jokaisella vapaa, ja jokaisen näkemystä arvostetaan!

Pelivalintamme:

Yli 5.5 maalia @1.72

Coolbet - Lue arvostelu

1.72

Kaksi bonusta: 100%/150€ tai talleta 10€ & saat 50€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Jetbull - Lue arvostelu

1.70

Hyödynnä 75€ ensitalletusbonusLue arvosteluSiirry pelaamaan
NordicBet - Lue arvostelu

1.70

Yksi parhaista! Hyödynnä NordicBetin 170€ bonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsson - Lue arvostelu

1.70

Hyödynnä Betssonin 100€ vedonlyöntibonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
LeoVegas - Lue arvostelu

1.68

LeoVegasilta nyt parannettu 100€ tervetuliaisbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.68

Tuplaa ensimmäisen vetosi voitot aina 200€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

1.68

Hyödynnä 100€ ensitalletusbonus vedonlyöntiinLue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

1.68

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Redbet - Lue arvostelu

1.68

Hyödynnä 100€ edestä ilmaisvetoja Redbetillä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan