NHL: Columbus - Washington - Vieraskertoimet lähteneet käsistä

Julkaistu: 12.02.2019 11:46


NHL: Columbus - Washington - Vieraskertoimet lähteneet käsistä
NHL | Columbus - Washington | 02:00
Washington Capitals on pelannut viime viikot todella ailahdellen ja 15 ottelun kuntopuntarilla mitattuna Caps on viidellätoista pisteellään vasta oman konferenssinsa sijalla kymmenen.

Columbus Blue Jackets ei ole paljon tämän paremmin onnistunut pelaamaan, sillä edelliset 15 ottelua ovat tuoneet vain pisteen Capsia enemmän. Tähän otteluun Columbus tulee kyllä oivassa kolmen ottelun vierasvoittoputkessa, mutta myös Blue Jackets osaa ailahdella hyvin.

Columbus ja Washington ovat toisilleen tutut vastukset vuosien varrelta. Capitalsille Columbuksen kotihalli on viime aikoina sopinut hyvin, sillä se on onnistunut nappaamaan sieltä kolme peräkkäistä voittoa. Otteluparissa ei muutenkaan ole ollut kummemmin kotiedulla merkitystä, sillä edellisestä kymmenestä keskinäisestä kohtaamisesta yhdeksän on päättynyt vierasvoittoon.

Kotiedulle ei voi antaa liikaa merkitystä. Varsinkaan, kun Columbus tulee otteluun kolmen vieraspelireissun matkalta, kun taas Capitalsilla oli vastaavasti kuuden ottelun kotiputki. Näin ollen Columbuksella on matkarasitusta jopa enemmän alla, mitä vierailla.

Materiaalin puolesta vierasjoukkue on laadukkaampi. Molemmat osaavat ailahdella, joten ottelun lähtökohdat ovat kertakaikkisen ympäripyöreät. Capitalsin kertoimet ovat nousseet kuitenkin jo parhaimmillaan yli kolmen, joten ne on pakko napata lapulle.

Pelaa vedonlyöntiä ilman rekisteröintiä!


Speedybet tarjoaa vedonlyöntiä ilman rekisteröintiä! Pääset nyt pelaamaan urheiluvedonlyöntiä ilman ainaisia dokumenttien lähettelyä tai rekisteröintejä. Tutustu Speedybet arvosteluumme tästä tai siirry pelaamaan Speedybetille suoraan.

Pelivalintamme:

1x2: Washington @3.10

Coolbet - Lue arvostelu

3.10

Kaksi bonusvaihtoehtoa: 100%/150€ tai talleta 10€ & saat 50€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Speedybet - Lue arvostelu

3.05

Speedybet - Vedonlyöntiä ilman rekisteröintiä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Nopeampi - Lue arvostelu

3.00

Nopeampi - Pelaa ilman rekisteröitymistä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

3.00

Tuplaa ensimmäisen vetosi voitot aina 200€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mobilebet - Lue arvostelu

3.00

Mobilebet - 300% tai 300€ bonusta ensitalletuksellesi!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

3.00

Hyödynnä 100€ ensitalletusbonus vedonlyöntiinLue arvosteluSiirry pelaamaan