Copa del Rey: Osasuna - Sevilla

Ke 25.1. | klo 23:00 | Copa del Rey | OSASUNA - SEVILLA

Kohde sulkeutuu: 25.01.2023 23:00


Osasuna ennakkosuosikkina Copa del Reyn puolivälierään!


Osasuna isännöi El Sadarilla Sevillaa keskiviikon Copa del Reyn puolivälierässä. Otteluparit ovat yksiosaisia, joten kerrrasta poikki on homman nimi. Jagoba Arrasaten luotsaama Osasuna on näistä kahdesta se, joka todennäköisemmin pelaa ensi kaudella europelejä ja itse asiassa Sevillan ainoa realistinen mahdollisuus on juuri Copa del Reyn kautta, mutta tämäkin tie on vielä pitkä ja kivinen.Osasuna on pelannut viimeisestä kahdeksasta kilpailullisesta ottelustaan vain yhden kotikentällä, kun paljon on pelattu talvella nimenomaan Copa del Reyn otteluita, joissa jostain kumman syystä liigajoukkueet joutuvat aina pelaamaan ensimmäiset kierrokset vieraissa. Vuoden 2023 puolella Osasuna ei ole vielä joutunut nielemään tappion karvasta kalkkia, mutta toisaalta voittoja on liigaseuroja vastaan kasassa vain yksi neljässä ottelussa.

Nacho Vidal, Rubén Peña ja Moi Gómez ovat näillä näkymin Osasunalta sivussa. Chimy Ávila on liigan puolella pelikiellossa, mutta Copa del Reyn matsejahan eivät liigan pelikiellot koske ja joukkueen väkkärämäinen tähtihyökkääjä pelaa varmasti keskiviikkona. Alakerran oikea laita on jälleen pienoinen ongelma, jos ja kun Peña ja Vidal ovat molemmat sivussa. Enemmän keskikentällä viihtyvää Jon Moncayolaa on huhuiltu nyt oikeaksi pakiksi.


Sevilla on onnistunut vuoden alusta raapimaan hikisiä voittoja La Ligan peräpään joukkueista ja nyt sijoitus sarjataulukossa on kohentunut. Jorge Sampaolin miehistön peliesityksistä kuitenkin puuttuu vielä paljon, jotta Sevilla voisi haaveilla noususta La Ligan ylemmälle puoliskolle. Copa del Reyssä on kohdattu tähän asti pelkkiä divariseuroja ja viimeisimpänä Deportivo Alavés kaatui vieraskentällä Ivan Rakiticin maalilla 0-1.

Sevillalta puuttuu José Manuel ”Tecatito” Corona, Marcão sekä Alex Telles. Thomas Delaney ja Alejandro ”Papu” Gómez ovat todennäköisesti myös vielä sivussa tästä ottelusta. Sampaoli on peluuttanut Sevillaa viimeiset neljä ottelua kolmen topparin muodolla ja sama jatkunee myös keskiviikkona vaikealla vieraskentällä.

Laulukuoro kutsuu Sevillaa


Sevilla on keskiviikkona kertoimien valossa melko selkeästi altavastaajana ja tästä ei ole nokan koputtamista. Osasuna on ollut selkeästi parempi joukkue tämän kauden aikana ja on myös todennäköistä, että Los Rojillos painelee tästä kotiyleisönsä edessä jatkoon. Pamplona on aina vierasjoukkueille hankala paikka pelata eikä Sevilla ole vielä osoittanut merkkejä siitä, että se kykenisi kaikkein haasteellisimpia pelejä voittamaan.

100% talletusbonus 100€ asti


Mobilebet on täällä taas! Hetken Suomen markkinoilta huilia ottanut sivusto on edelleen yksi parhaista ja tarjoaa hyvää bonusta pelien alkuun.
Mobilebet: Lunasta 100% talletusbonus

Pelivalintamme:

1X2 Osasuna @2.42

Huti
TonyBet - Lue arvostelu

2.42

TonyBetiltä jopa 100€ ilmaisveto helpolla kierrätyksellä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Lucky Elektra - Lue arvostelu

2.4

Lucky Elektra - Pelien aloittamiseen jopa 150€ bonusLue arvosteluSiirry pelaamaan
Mobilebet - Lue arvostelu

2.35

Mobilebet - Tuplaa ensitalletuksellesi 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
22Bet - Lue arvostelu

2.34

22Bet - Hyödynnä 100% bonus aina 122€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

2.33

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Timo