CS:GO: Copenhagen Flames - HAVU

CS:GO: Copenhagen Flames - HAVU
CS:GO | Copenhagen Flames - HAVU | 21:00 | 20.9.2021
Kohde sulkeutuu: 20.09.2021 21:00
Elisa Invitational Fall turnaus jatkuu maanantaina 20. syyskuuta suomalaisjoukkue HAVU:n osalta. HAVU voitti turnauksen avausottelussa Finestin lukemin 2-1 kun taas illan vastus Copenhagen Flames antoi toiselle suomalaisjoukkue KOVA:lle kyytiä avauskierroksella lukemin 2-0. Tanskalaiset ovat olleet hienoisesti niskanpäällä keskinäisissä otteluissa ja taitaa olla niin että CPH vie tämänkin kamppailun.Liekit roihuavat kuuden ottelun voittoputkessa


Tanskalaisjoukkue Copenhagen Flames istuu tällä hetkellä HLTV-rankingissa sijalla #25. Liekkitiimi on ollut TOP 30 joukkue nyt kuusi viikkoa putkeen ja viimeaikaiset hyvät otteet voivat nostaa joukkueen sijoitusta hyvinkin pian. Kuten todettua Copenhagen Flames voitti avauskierroksella KOVA:n 2-0 (16-7 Nuke, 16-12 Ancient) ja isommassa kuvassa tanskalaiset ovat nyt kuuden ottelun voittoputkessa. Flamesin kolme viimeisen kolmen kuukauden voittoprosentti on mukava 69,4%. Copenhagenin yhdeksi vahvuudeksi viime viikkoina on noussut CS:GO:n tuorein kartta Ancient jossa CPH on voittanut nyt kuudesti peräkkäin. Copenhagen Flames on pelannut kartan nyt yhteensä 22 kertaa kolmen kuukauden aikana ja voittanut sen 18 kertaa (win rate 81,8%).

Kuka on HAVU:lla pelipäällä?


HAVU:n startti syksyyn on ollut ihan mukava ja joukkueen vire on hieman nousujohtoinen verrattuna pahimpaan alamäkeen loistavan vuoden aloituksen jälkeen. HAVU on juuri nyt rankattu sijalle #37, joukkue on voittanut kahdeksasta edellisestä ottelustaan viisi ja viimeisen kolmen kuukauden voittoprosentti on 57,7%. Yksi silmiinpistävin seikka HAVU:n viime otteluissa on ollut pelaajien tasonvaihtelu pelien välillä.

HAVU pelasi edellisen ottelunsa viikonloppuna Funspark ULTI turnauksessa, jossa joukkue voitti SKADE:n 2-0. Tuon ottelun MVP oli Jemi ratingilla 1.26, kun vain päivää aikaisemmin Jemi oli MAD Lionsia vastaan pelin heikoin lenkki, xseveN:n loistaessa. Tästä vain päivää aiemmin edellisessä ottelussa CPH:ta vastaan XseveN:n rating oli 0.90 ja mies oli pakkasella -16. Iso kysymys kuuluukin, että kuka pelaajista suorittaa maanantaina vai suorittavatko kaikki?

Ennakkosuosikki Copenhagen vie matsin


HLTV.org sivuston Copenhagen Flames – HAVU otteluennakon kommenteissa on kirjoitettu seuraavanlaisesti ”näyttää siltä, että CPH on HAVU:lle kryptoniittia” ja kommentti on varsin osuva. Joukkueet ovat kohdanneet reilun kolmen kuukauden aikana neljä kerta ja Copenhagen Flames on voittanut otteluista kolme, karttojen mennessä tanskalaisille 6 – 3. Edellinen vastikään 16. syyskuuta pelattu ottelu on ollut tasaisin, tämä päättyi ennakkosuosikille 2-1 (8-16 Inferno, 19-16 Ancient, 16-8 Mirage).

Uskomme että Copenhagen Flames vie tämän ottelun koska joukkue on yksinkertaisesti paremmassa vireessä ja map pool on tässä ottelussa tanskalaisille suosiollisempi. Kööpenhaminan liekkien voitolle on tarjolla varsin maltillisia kertoimia, mikäli mielit isompaa saalista katistakaan niin tulosvedolla 2-1 saa reippaita kertoimia. HAVU omaa kaikki mahdollisuudet tuohon yhteen karttavoittoon.
Runsaan kohde- ja lajivalikoiman omaava ComeOn! tarjoaa uudelle asiakkalle 100% bonuksen 300€ asti, jolloin saat 150€ talletuksella 300€ pelirahaa. Lue lisää ComeOnin! bonuksesta täältä tai siirry suoraan hakemaan markkinoiden yksi isoimmista talletusbonuksista tästä!

Pelivalintamme:

Copenhagen Flames voittaa @1.71

20Bet - Lue arvostelu

1.71

20Bet - Avaa tili ja nappaa 100€ ilmaisveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
22Bet - Lue arvostelu

1.71

22Bet - Hyödynnä 100% bonus aina 122€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Pinnacle Sports - Lue arvostelu

1.63

Hyödynnä alan parhaat kertoimetLue arvosteluSiirry pelaamaan
Coolbet - Lue arvostelu

1.57

Kaksi bonusta: 100%/150€ tai talleta 10€ & saat 50€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Bethard - Lue arvostelu

1.57

Bethard - Lunasta jälleen 100€ vedonlyöntibonusLue arvosteluSiirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

1.57

ComeOn - Lunasta helppo 100% aina 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Nopeampi - Lue arvostelu

1.57

Nopeampi - Pelaa ilman rekisteröitymistä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Luckbox - Lue arvostelu

1.57

Luckbox - Avaa tili ja tuplaa ensitalletuksesi eSport vedonlyöntiin!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Turbovegas - Lue arvostelu

1.57

Turbovegas - Pelaa ilman tiliä ja nappaa 100% talletusbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

1.55

Hyödynnä 200% bonus 200€ asti uusille pelaajille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan