Valioliiga: Crystal Palace - Everton

Julkaistu: 09.08.2019 16:05


Valioliiga: Crystal Palace - Everton
Valioliiga | Crystal Palace - Everton | 17:00
Crystal Palacen kärki Wilfried Zaha oli kovasti siirtoikkunan aikana menossa Evertoniin, mutta lopulta Palacen onnistui pitää mies etelä-Lontoossa.

Vaikka Everton ei sitten lopulta saanutkaan Zahaa, niin joukkueen tilanne näyttää lupaavalta. Se hankki kesäaikana kovia, lupaavia, nuoria pelaajia sen verran, että oikeastaan seuran tulevaisuus pitkälle eteenpäin kutkuttaa faneja.
Arsenalista Evertoniin tuli nuori laituri Alex Iwobi, Juventuksesta vasta 19-vuotias kärki Moise Kean, ja vielä Barcelonasta joukkue osti keskikentälle Andre Gomezin. Varsinkin Kean voi olla tulevaisuudessa todellinen tähtipelaaja, jokunen Valioliiga-kirjoittaja on jo nyt nostanut hänet tämän kauden mahdollisten komeettojen joukkoon.
Alkukaudesta Evertonilla voi kyllä olla hankaluuksia saada kaikki uudet pelaajat mahtumaan joukkueeseen ja pelaamaan samaa peliä. Treenikaudella Everton pelasi seitsemän harjoitusottelua ja jäi neljästi nollille.

Viime kaudella Crystal Palace oli kovin epätasainen, eikä joukkue oikein missään vaiheessa saanut vakiinnutettua pelaamistaan. Nyt sillä on helponlainen alkukauden ohjelma, sekä muutama lupaava hankinta kesällä, joten parempaa voisi olla tulossa. Ehkäpä jopa Chelseasta tullut veteraani Gary Cahill tuo varmuutta Palacen puolustukseen.
Viime kaudella Palace oli heikko kotikentällä. Se oli koko liigan kolmanneksi huonoin kotijoukkue saldolla 5-5-9.

Everton on ottelun suosikki, kertoimet ovat suurin piirtein 3.15 – 3.20 – 2.45. Tähän voisi laittaa vastalauseen. Everton toki on lupaava ryhmä, mutta treenikausi oli vaisu ja vaihtuvuus on taas ollut aikamoinen. Kyllä tässä kohdassa tämän ottelun pitäisi olla lähempänä 50/50 -todennäköisyyksiä. Crystal Palace +0 asian handicap on hyvä betsi, kun kerrointa saa yli 2.20.

Pelivalintamme:

Crystal Palace +0 asian handicap @2.23

Unibet - Lue arvostelu

2.23

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
LeoVegas - Lue arvostelu

2.23

LeoVegasilta nyt parannettu 100€ tervetuliaisbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Bethard - Lue arvostelu

2.23

Bethard - Lunasta jälleen 100€ vedonlyöntibonusLue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

2.23

Tuplaa ensimmäisen vetosi voitot aina 200€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Fastbet - Lue arvostelu

2.23

Lunasta Fastbetiltä 50€ vedonlyöntibonuksia!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
NightRush - Lue arvostelu

2.23

Lunasta 50%/100€ bonus vedonlyöntiin!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

2.23

Hyödynnä 100€ ensitalletusbonus vedonlyöntiinLue arvosteluSiirry pelaamaan