Valioliiga: Crystal Palace - Fulham

Julkaistu: 01.02.2019 18:37


Valioliiga: Crystal Palace - Fulham
Valioliiga | Crystal Palace - Fulham | 17:00
Crystal Palace joutuu pelaamaan Fulhamia vastaan ilman tähtihyökkääjä Wilfried Zahaa, joka on pelikiellossa. Palace ei ole ollut häävi joukkue, kun Zaha on ollut sivussa.
Lauantain vastustaja Fulham otti viikolla pelatussa ottelussa Brightonia vastaan komean ja tärkeän 4-2 voiton. Fulham oli ottelussa reilun vartin jälkeen jo kaksi maalia tappiolla, mutta toisella jaksolla Claudio Ranierin joukkue tuli väkisin rinnalle ja ohi.

Fulham on ollut Ranierin valmennuksessa kovin ailahteleva. Ennen Brighton -voittoa joukkueella oli alla neljän tappion putki.
Palacekin on kovin epätasainen. Se voitti hiljattain Tottenhamin FA Cupissa ja viime kuussa itsensä Manchester Cityn Valioliiga-ottelussa Etihadilla, mutta tässä välissä se oli mennyt häviämään kotonaan Watfordille 1-2.

Kumpikin joukkue on viime otteluisaan tehnyt maaleja mukavasti. Fulham on viimeisessä seitsemässä ottelussaan osunut ainakin kerran. Palace taas tehnyt ainakin yhden viimeisissä kuudessa pelissään.
Kotijoukkue Palace on vielä tällä kaudella päästänyt 33 kassia 24 liigaottelussa, ja nyt se saattaa vielä joutua pelaamaan ilman vakioaloituksen toppari Tomkinsia sekä puolustavaa keskikenttäpelaajaa Kouyatea. Tämä varmasti avaa Fulhamille enemmän maalipaikkoja.

Fulhamin puolustus on parantanut Ranierin aikana aivan katastrofaalisen alkukauden jälkeen, mutta kyllä se silti päästää liikaa osumia. Viimeksi Fulham on pitänyt nollat ennen joulua, kun se nuhjasi Newcastlessa maalittoman tasurin.

Kummatkin tekevät maalin -veto saa noin 1.80 -kertoimia, ja kyllä sellaiseen voi panoksen laittaa. Molemmat tekevät ainakin yhden vähintään sen 55 kertaa sadasta. Tuskin Zaha merkitys nyt niin suuri on, että joukkue jäisi heikkoa Fulhamia vastaan kotonaan ilman maalia.

Aloita vedonlyönti ilman rekisteröintiä Nopeampi.comissa


Nopeampi.com tarjoaa vedonlyöntiä täysin ilman rekisteröintiä. Sen kuin siirryt sivustolle ja alat pelaamaan! Ei dokumenttien lähetystä, vaan kirjautuminen tapahtuu suoraan pankkitunnuksillasi. Pelaaminen on turvallista ja vaivatonta. Lue lisää sivustosta täältä tai siirry suoraan pelaamaan.


Pelivalintamme:

Molemmat tekevät maalin @1.80

Speedybet - Lue arvostelu

1.80

Speedybet - Vedonlyöntiä ilman rekisteröintiä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Nopeampi - Lue arvostelu

1.80

Nopeampi - Pelaa ilman rekisteröitymistä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Guts - Lue arvostelu

1.80

Hyödynnä 50€ riskitön vetoLue arvosteluSiirry pelaamaan
Coolbet - Lue arvostelu

1.80

Kaksi bonusvaihtoehtoa: 100%/150€ tai talleta 10€ & saat 50€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Bethard - Lue arvostelu

1.80

Bethard - Lunasta 50€ vedonlyöntibonusLue arvosteluSiirry pelaamaan
Mobilebet - Lue arvostelu

1.80

Mobilebet - 300% tai 300€ bonusta ensitalletuksellesi!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

1.80

ComeOn - 10€ talletuksella 50€ pelirahaa!Lue arvosteluSiirry pelaamaan