Valioliiga: Crystal Palace - Norwich

Valioliiga | Crystal Palace - Norwich | 17:00 | 28.12.2021
Kohde sulkeutuu: 28.12.2021 17:00
Norwich on taas umpisurkea. Palacelta ykköskärki Zaha on pelikiellossa.Norwich sai pienen buustin, kun managerin paikalla Daniel Farke vaihdettiin Dean Smithiin. Sitten veto loppui kuin seinään, ja nyt Norwichilla on taas alla neljän tappion putki. Maaliero tappioputkessa on surkea 0-11. Norwichilla ei toimi yhtään mikään, ei hyökkäys eikä puolustus. Viime kierroksella Tapaninpäivänä se hävisi kotonaan Carrow Roadilla Arsenalille 0-5.

Tämä on nyt toinen kausi peräkkäin, kun Norwich on liki ylivoimaisen Championship-mestaruuden jälkeen ollut Valioliigassa selvästi huonoin joukkue. Ehkä seurajohto vihdoin ymmärtää, että jos se haluaa pysyä Valioliigassa, niin pelaajaryhmää on vahvistettava liigatasoisilla pelaajilla. Nyt viime kesänä se myi joukkueen ehkä parhaan pelaajan Emi Buendian ja hankki muutaman Championship-tasoisen pelaajan tilalle. Tai sitten seurajohto on katsonut paremmaksi vain pitää lompakon narut tiukalle ja antaa mennä, miten nyt sitten vain sattuu menemään.

Understatin xG-lukemat paljastavat Norwichin surkeuden. Arsenalia vastaan xG oli 0.15 – 2.88. Arsenalin puolustus ei ole lähellekään liigan paras, mutta silti kotikentällään Norwich ei saanut luotua oikein edes puolikasta maalipaikkaa. Teemu Pukin mahdollinen vire kärjessä jää kokonaan testaamatta, kun paikkoja vain ei saada aikaiseksi. Ja samalla puolustus vuotaa. Aston Villa sai Carrow Roadilla xG-lukemaksi 1.96, ja tästä se teki kaksi varsinaista maalia. Siinä Norwichin puolustuksen paras matsi meneillään olevan tappioputken aikana.

Zahan puuttuminen on iso miinus


Crystal Palace on sen verran Norwichia parempi joukkue, että se on ylä- ja alamäkineen ankkuroinut itsensä sarjataulukon puoliväliin. Se on nyt sijalla 12.

Viime kierroksella eteläisen Lontoon Palace teki reissun pohjois-Lontooseen Tottenhamin vieraaksi. Tappio tuli 0-3. Puolen tunnin jälkeen Spurs oli kahden maalin johdosa, ja siihen perään Palacen Zaha otti tyhmästi toisen keltaisen. Matsi oli siinä. Lopulta Palace ei saanut matsissa ainuttakaan laukausta kohti Tottenhamin maalia.
Palacen tappio Tottenhamille ei ole mitenkään hälyyttävä merkki mistään. Joukkue ailahtelee, se on viimeisen parin kuukauden aikana voittanut Manchester Cityn vieraissa ja hävinnyt Leedsille kotikentällään.

Loppuvuoden ohjelma on Valioliigassa raskas. Tapaninpäivän ja tämän kierroksen välillä on vain 48 tuntia. Koronakin vaivaa. Palacelta on ainakin kuusi pelaajaa koronakaranteenissa, ja nyt Zaha on pelikiellossa. McArthurilla on takareisivamma.

Norwichillakin on pelaajia sivussa, ainakin veskari Krul, Rupp, Hanley, Zimmermann, Omobamidele, Normann sekä Rashica ovat poissa pelistä. Tuoreita jalkoja pitäisi kuitenkin löytää kentälle.


Palacen voittokerroin on 1.60-paikkeilla, ja se on liian vähän. Vaan eipä Norwichinkaan pelaaminen innosta. Alle 2.5 maalia saa kertoimeksi yli 1.90, se kelpaa mainiosti. Norwich ei saa oikein mitään aikaiseksi, ja Palacelta on Zaha sivussa.


Runsaan kohde- ja lajivalikoiman omaava ComeOn! tarjoaa uudelle asiakkalle 100% bonuksen 300€ asti, jolloin saat 150€ talletuksella 300€ pelirahaa. Lue lisää ComeOnin! bonuksesta täältä tai siirry suoraan hakemaan markkinoiden yksi isoimmista talletusbonuksista tästä!

Pelivalintamme:

Alle 2.5 maalia @1.95

Comeon! - Lue arvostelu

1.95

ComeOn - Lunasta helppo 100% aina 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Fastbet - Lue arvostelu

1.95

Lunasta Fastbetiltä 50€ vedonlyöntibonuksia!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mobilebet - Lue arvostelu

1.95

Mobilebet - Tuplaa ensitalletuksellesi 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Pinnacle Sports - Lue arvostelu

1.92

Hyödynnä alan parhaat kertoimetLue arvosteluSiirry pelaamaan
Bet365 - Lue arvostelu

1.91

Hyödynnä 100% bonus 50€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Anders