Valioliiga: Crystal Palace - Tottenham

Julkaistu: 09.11.2018 21:25


Valioliiga: Crystal Palace - Tottenham
Valioliiga | Crystal Palace - Tottenham | 19:30
Crystal Palace on kehnossa jamassa. Kuudesta viime ottelustaan Palace on hävinnyt viisi ja pelannut yhden tasan. Viisi otteluista oli Valioliigaa ja yksi Liigacupia. Palace on lujaa menossa sarjataulukossa alaspäin, nyt se on enää kahden pisteen päässä putoamisrajasta.

Palacen manageri Roy Hodgson on edelleen luottavainen. Hän sanoi Chelsea -ottelun jälkeen, että joukkue pelaa niin hyvin,että se selviää kuiville putoamisrajan tuntumasta. Hodgsonin puheissa on kyllä perää, Chelsean kentällä Palace oli vielä tunnin kohdalla tasoissa ja hyvässä kunnossa olevaa Arsenalia vastaan Palace pelasi kotonaan tasan 2-2.
Vaikka peli sujuu, niin kyllä tulostakin pitäisi tulla. Jos Palacen suunta ei pian käänny, niin uusi mies tulee Hodgsonin tilalle managerin hommiin ennen joulua.

Tottenham on hävinnyt viimeisistä 11 ottelusta vain kaksi. Kumpikin oli kotikentällä Wembleyllä. Ensin Barcelona oli parempi ja sitten Manchester City, eli ei Tottenham heikoille hävinnyt.
Vieraissa Spurs on ollut hyvä. Kuudesta ottelusta sillä on viisi voittoa ja yksi tasapeli. Viime viikolla Spurs voitti Wolverhamptonin kentällä 3-2.

Crystal Palacen ongelma on suurilta osin se, että maalinteko ei suju. Wilfried Zaha on joukkueen selvä tähti, mutta hänkään ei ole tehnyt maaliakaan sitten syyskuun puolivälin. Arsenalia vastaan Milivojevic teki kaksi maalia rankkareista, mutta muita maaleja Valioliigassa hänkään ei ole tehnyt.
Otteluruuhka haitannee Tottenhamin pelaamista, joukkueessa on varmasti jo väsyneitä jalkoja. Spursin vaihtopenkki ei ole aivan Valioliigan suurseurojen tasoinen.

Spursin puolustus oli viime kaudella Valioliigan kolmanneksi paras, tällä kaudella se on ollut aavistuksen heikompi. Joukkue ei ole viime vuotista huonompi, Spursin puolustus parantanee kauden mittaan.

Pelaa vedonlyöntiä ilman rekisteröintiä!


Speedybet tarjoaa vedonlyöntiä ilman rekisteröintiä! Pääset nyt pelaamaan urheiluvedonlyöntiä ilman ainaisia dokumenttien lähettelyä tai rekisteröintejä. Homma toimii kuten Veikkauksella, mutta kertoimet ovat selvästi korkeampia ja aivan markkinoiden kärkipäätä. Tutustu Speedybet arvosteluumme tästä tai siirry pelaamaan Speedybetille suoraan.

Pelivalintamme:

alle 2.5 maalia @2.11

Nordicbet - Lue arvostelu

2.11

Yksi parhaista! Hyödynnä Nordicbetin 170€ bonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsson - Lue arvostelu

2.11

Nappaa paranneltu 150€ bonus Betssonilta!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsafe - Lue arvostelu

2.11

Betsafelta peräti 200€ vedonlyöntibonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Expekt  - Lue arvostelu

2.10

Hyödynnä 100% bonus aina 100€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Bethard - Lue arvostelu

2.10

Bethard - Lunasta kova 100€ bonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

2.10

ComeOn - 10€ talletuksella 50€ pelirahaa!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Speedybet - Lue arvostelu

2.05

Speedybet - Vedonlyöntiä ilman rekisteröintiä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan