Valioliiga: Crystal Palace - Watford

Julkaistu: 12.01.2019 09:36


Valioliiga: Crystal Palace - Watford
Valioliiga | Crystal Palace - Watford | 17:00
Watfordin kausi on mennyt aikamoista vuoristorataa. Se on ollut ajoittain loistava, ja sitten taas vähemmän loistava. Maaleja on tullut kumpaakin päähän. Viime kierroksen 3-3 -tasapeli kuvasti hyvin joukkueen kautta. Ottelussa ammuttiin kaikki kuusi maalia ensimmäisellä jaksolla.

Crystal Palace on nousussa. Viimeisen kuukauden aikana se on liigassa voittanut Leicesterin, Manchester Cityn ja Wolverhamptonin. Watford -voitto nostaisi joukkueen jo yhdeksän pisteen päähän putoamisrajasta, ja manageri Roy Hodgson saisi taas hymyillä voittajana.
Palacen ykköskärjellä Wlfried Zahalla on valtava apina olkapäillä. Joukkueen suurin tähti Zaha ei ole tehnyt maaliakaan sitten syyskuun puolivälin. Ei mies niin kehno ole, ketsuppipullo varmasti vaan odottaa avautumistaan.

Zahan vaisusta kaudesta huolimatta Palace on onnistunut nitkuttamaan tulosta, vaikka maalinteko on ollut ongelmana. Kahdessa viime kotiottelussaan Valioliigassa Palace on jäänyt nollille, viime liigaottelussa Wolverhamptonia vastaan se kuitenkin teki kaksi maalia.

Yli 2.5 maalia saa kertoimeksi yli kahden lukemia, ja niitä voi pelata. Palacen hyökkäys ei ole niin heikko, mitä viime tulokset väittävät.

Aloita vedonlyönti ilman rekisteröintiä Nopeampi.comissa


Nopeampi.com tarjoaa vedonlyöntiä täysin ilman rekisteröintiä. Sen kuin siirryt sivustolle ja alat pelaamaan! Ei dokumenttien lähetystä, vaan kirjautuminen tapahtuu suoraan pankkitunnuksillasi. Pelaaminen on turvallista ja vaivatonta. Lue lisää sivustosta täältä tai siirry suoraan pelaamaan.


Pelivalintamme:

yli 2.5 maalia @2.12

888sport - Lue arvostelu

2.12

Hyödynnä 100€ ensitalletusbonus vedonlyöntiinLue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

2.12

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

2.10

ComeOn - 10€ talletuksella 50€ pelirahaa!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Nopeampi - Lue arvostelu

2.10

Nopeampi - Pelaa ilman rekisteröitymistä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betfair - Lue arvostelu

2.10

Hyödynnä 100% bonus aina 100€ astiLue arvosteluSiirry pelaamaan
Speedybet - Lue arvostelu

2.05

Speedybet - Vedonlyöntiä ilman rekisteröintiä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan