Australian avoimet: D. Thiem - N. Djokovic

Australian avoimet | D. Thiem - N. Djokovic | 10:30
Kohde sulkeutuu: 02.02.2020 10:30

Australian Avoimet 2020 . Miesten finaalissa kohtaavat Dominic Thiem ja Novak Djokovic. Djokovic johtaa keskinäisiä kohtaamisia 6-4, vaikka viimeisestä viidestä ottelusta Thiem on vienyt neljä. Kovilla kentillä Djokovic johtaa 3-1. Viimeisen 16 vuoden aikana ainoastaan kolme kertaa Australian avointen voittaja (2005 Safin, 2009 Nadal ja 2014 Wawrinka) on tullut Federer-Djokovic kaksikon ulkopuolelta.

Tämä on Thiemin uran kolmas ja samalla ensimmäinen GS-finaali Ranskan avointen ulkopuolella. Djokovic tavoittelee uransa kahdeksatta Australian avointen mestaruutta, joka olisi samalla uran 17. GS-titteli. Voitolla serbialainen nousi myös maailmanlistan ykköseksi.Thiem on joutunut urakoimaan turnauksessa huomattavasti enemmän mitä Djokovic. Matkalla finaaliin Thiem on tiputtanut A. Mannarinon, A. Boltin, T. Fritzin, G. Monfilsin, R. Nadalin ja A. Zverevin. Itävaltalainen on hävinnyt jo viisi erää tämän vuoden turnauksessa, kun Djokovic on hävinnyt ainoastaan yhden erän ensimmäisellä kierroksella. Kahdella edellisellä kierroksella Thiem joutui uurastamaan kentällä yhteensä 7 tuntia ja 52 minuuttia, joten väsymys saattaa näkyä finaalissa, mitä pidemmälle ottelu etenee.

Djokovic on seilannut finaaliin erittäin varmoilla otteilla, eikä ole joutunut kovinkaan tiukille yhdessäkään ottelussa. Djokovic on tiputtanut tämän vuoden turnauksessa J-L. Struffin, T. Iton, Y. Nishiokan, D. Schwartzmanin, M. Raonicin ja R. Federerin.

Nappaako Thiem uran ensimmäisen GS-tittelin?


Thiemin peli on parhaimillaan, kun mies ottaa rohkeasti aloitteen ja pelaa agressiivista peruspeliä takakentältä. Itävaltalainen pystyy lyömään tehokkaasti molemmilta puolilta. Mikäli Thiem meinaa haastaa Djokovicin tosissaan, niin itävaltalaisen on oltava aggressiivisempi osapuoli läpi ottelun. Thiemin pitää saada Djokovic jatkuvasti puolustusasemiin, jolloin serbialainen ei pääse pelamaan omaa tappavan tehokasta peruspeliä.

Jos Thiem passivoituu liikaa, niin Djokovic ottaa varmasti aloitteen ja tulee liikuttamaan Thiemiä kulmasta kulmaan. Thiemin syötön on oltava kunnossa, sillä Djokovic on kaikkien aikojen paras palauttaja ja tulee varmasti iskemään Thiemin kakkossyöttöihin.

Ottelu tulee ratkeamaan pieniin marginaaleihin ja se kumpi pystyy olemaan agressiivisempi, on vahvoilla. Uskomme ottelusta tulevan erittäin tasainen ja lähdemme pelaamaan overia (linja 38.5) tähän matsiin.


Australian avoimet: D. Thiem - N. Djokovic

Pelivalintamme:

D. Thiem - N. Djokovic yli 38.5 peliä @1.94

Osuma
Unibet - Lue arvostelu

1.94

Hyödynnä 100% bonus 100€ asti uusille pelaajille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
LeoVegas - Lue arvostelu

1.94

LeoVegasilta nyt parannettu 100€ tervetuliaisbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.94

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

1.94

40 €:n edestä bonuksia vain 10€ ensitalletuksella!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betway - Lue arvostelu

1.85

Redeem your Betway bonus: 150€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Coolbet - Lue arvostelu

1.84

Kaksi bonusta: 100%/150€ tai talleta 10€ & saat 50€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Bethard - Lue arvostelu

1.83

Bethard - Lunasta jälleen 100€ vedonlyöntibonusLue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsson - Lue arvostelu

1.79

Hyödynnä Betssonin 100% talletusbonus aina 100 asti! Lue arvosteluSiirry pelaamaan