NFL: Dallas Cowboys - New Orleans Saints

Julkaistu: 29.11.2018 15:07


NFL: Dallas Cowboys - New Orleans Saints
NFL | Dallas Cowboys - New Orleans Saints | 03:20
NFL:n torstai-illassa on vastakkain kaksi kovakuntoista joukkuetta. New Orleans Saints on voittosuhteella 10-1 koko liigan paras yhdessä LA Ramsin kanssa. Dallas Cowboys on voittanut kolme viimeistään ja noussut samallaNFC:n itälohkon ykköseksi.

New Orleans on ollut vetomarkkinoilla aliarvostettu koko kauden. Tästä kertoo se, että se on yhdeksän kertaa peräkkäin voittanut vetomarkkioiden antaman tasoituksen. Jokaisessa kauden vierasottelussaan Saints on peitonnut pistetasoituksen.

Saints on ollut tähän mennessä huiman hyvä. Viimeisissä viidessä ottelussa se on voittanut vastustajat yhteensä 112 pisteellä. Saintsin pelinrakentaja Drew Brees on yksi lajin kaikkien aikojen parhaita, mutta ei hän yksin ole voittoputken takana. Jefu jos mikä on joukkueurheilua, ja tällä kaudella New Orleansin hyökkäyksen linja taitaa olla koko liigan paras. Brees on säkitetty kauden aikana vasta kymmenen kertaa, ja se on todella vähän. Samalla Saintsin linja on koko liigan seitsemänneksi parhaimman juoksuhyökkäyksen tae.

Cowboysin lyhyehkö voittoputki on nostanut joukkueen liigan puheenaiheeksi. Voitoille ei pitäisi panna liikaa painoa, Dallas on voittanut hieman vaisumpia joukkueita, Philadelphian, Atlantan ja Washingtonin. Se ei ole tällä kaudella vielä kertaakaan kohdannut yhtään todellista huippujoukkuetta.

Vetomarkkina on hyvin perillä siitä, että Saints on vielä astetta parempi. Vierasjoukkueenakin New Orleansin voittokerroin on vain 1.30, tasoitus on seitsemän pistettä.
Paras betsi on totals-puolella. Raja on 51.5 pistettä, ja siihen voi raapustaa over. Saintsin hyökkäys on erinomainen, mutta kyllä Dallasin hyökkäys on kotikentällään myös kelvollinen. Laituri Amari Cooperin mukaa tulo on yksi lisäase Cowboysille. Loppulukemat voisivat olla suurin piirtein 24-31.

Pelivalintamme:

yli 51.5 pistettä @2.03

Coolbet - Lue arvostelu

2.03

Kaksi bonusvaihtoehtoa: 100%/150€ tai talleta 10€ & saat 50€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Bethard - Lue arvostelu

1.96

Bethard - Lunasta 50€ vedonlyöntibonusLue arvosteluSiirry pelaamaan
Jetbull - Lue arvostelu

1.92

Hyödynnä 75€ ensitalletusbonusLue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

1.91

Hyödynnä 100€ ensitalletusbonus vedonlyöntiinLue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

1.91

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan