NFL: Dallas Cowboys - Tennessee Titans

Julkaistu: 05.11.2018 13:58


NFL: Dallas Cowboys - Tennessee Titans
NFL | Dallas Cowboys - Tennessee Titans | 03:15
NFL:n Monday Night Football -matsissa pelaavat kotijoukkueena Dallas Cowboys ja vieraana Tennessee Titans. Kummatkin joukkueet ovat hyvin samanlaisessa tilanteessa, kummallakin on voittosuhde 3-4, kumpikin oli viime kierroksella huilivuorossa ja kumpikin hävisi viimeisen ottelunsa todella niukasti.
Dallas hävisi viimeksi Washingtonille 17-20. Ottelu päättyi Dallasin epäonnistuneeseen 52 jaardin potkumaliyritykseen. Tennessee hävisi viimeksi pisteellä LA Chargersille.

Dallas ei missään nimessä ole vielä heittänyt pyyhettä kehään. Se hankki huiliviikollaan Oakland Raidersista laitahyökkääjä Amari Cooperin. Cooper on ollut parhaimmillaan pari kautta sitten Pro Bowl -tason laituri. Hän tuo yhden lisäaseen Dallasin hyökkäykseen, josta alkukaudella on ehkä juuri puuttunut pitkien heittojen uhka.

Cowboys ei ole vielä hävinnyt kotonaan. Tennessee taas on voittanut vain yhden matkaotteluistaan. Dallasin keskushyökkääjä Ezekiel Elliotta on yksi liigan parhaista, mutta edellisessä ottelussa Washingtonia vastaan Elliottilla oli vaisu ilta.
Elliott on NFL:n kolmanneksi paras keskushyökkääjä edetyistä jaardeissa. Titans on ollut melko hyvä puolustamaan juoksua, se on antanut vain 4.1 jaardia per yritys. Laituri Cooperin mukaantulo auttaa paljon myös Dallasin juoksupeliä. Tennessee ei voi lähteä otteluun lyömällä boksia täyteen puolustajia.

Tennesee on ollut tällä kaudella vaisu. Se ei ole missään vaiheessa näyttänyt pudotuspelijoukkueelta, vaikka voittoja onkin jo kolme.
Tennesseen hyökkäys on ollut todella heikko. Se on edetyissä jaardeissa per ottelu koko NFL:n kolmanneksi huonoin. Dallas on hivenen parempi, se on edennyt noin 40 jaardia per ottelu enemmän kuin Titans.

Dallas antaa ottelussa tasoitusta 5 pistettä, ja sillä lukemalla voi kotijoukkue Cowboysia pelata. Vaikka kummallakin on sama määrä voittoja ja tappioita, niin Dallasin peli on ollut parempaa, ja se on vielä vahvistunut viime viikolla.

Pelaa vedonlyöntiä ilman rekisteröintiä!


Speedybet tarjoaa vedonlyöntiä ilman rekisteröintiä! Pääset nyt pelaamaan urheiluvedonlyöntiä ilman ainaisia dokumenttien lähettelyä tai rekisteröintejä. Homma toimii kuten Veikkauksella, mutta kertoimet ovat selvästi korkeampia ja aivan markkinoiden kärkipäätä. Tutustu Speedybet arvosteluumme tästä tai siirry pelaamaan Speedybetille suoraan.

Pelivalintamme:

Cowboys +5 @1.95

Bethard - Lue arvostelu

1.95

Bethard - Lunasta kova 100€ bonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
ScandiBet - Lue arvostelu

1.95

Hyödynnä Scandibetin 50% bonus 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Speedybet - Lue arvostelu

1.92

Speedybet - Vedonlyöntiä ilman rekisteröintiä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

1.91

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

1.91

ComeOn - 10€ talletuksella 50€ pelirahaa!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

1.91

888sport tarjoaa 30€ ilmaisvedot kaikille uusille pelaajille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan