NBA: Dallas Mavericks - Memphis Grizzlies

Julkaistu: 05.04.2019 12:18


NBA: Dallas Mavericks - Memphis Grizzlies
NBA | Dallas Mavericks - Memphis Grizzlies | 03:30
NordicBet NordicBet
Mielenkiintoinen ottelu on luvassa Dallasin ja Memphisin välillä. Molemmat joukkueet ovat ulkona playoffeista ja molemmat joukkueet ovat voittaneet ja hävinneet täsmälleen saman verran pelejä. Dallas on sijaa ylempänä sijalla 13. ja tappio tästä ottelusta laskisi heidät Memphisin alapuolelle ja pykälää paremmalla sijalla ajatellen draftia. Sama koskee kuitenkin myös Memphisiä, hekään eivät lähtökohtaisesti haluaisi voittaa tätä ottelua.

Molemmilla joukkueilla on poissaoloja, varsinkin Memphisillä. Heiltä puuttuu lähes kaikki avainpelaajat ja joukkue matkustaakin täysin varamiehistöllä. Kentältä puuttuu mm. Mike Conley, Jonas Valanciunas, Joakim Noah, Avery Bradley, C.J Miles sekä Jarret Jackson Jr. Kun ottelussa ei ole kummallakaan joukkueella motivaatiota sarjasijoituksen perusteella voittaa ottelua, täytyy motivaatiota ja vaikuttavia tekijöitä etsiä muista asioista. Olemme Dallasin puolella tässä ottelussa, sillä Memphis pelaa nyt jo neljännen vierasottelunsa putkeen heikolla miehistöllä.

Dallas pelaa kotikentällä ja vaikka voittoa ei tästä sinänsä toivottaisikaan, on kotiyleisön edessä pelaaminen kuitenkin tietty kunnia-asia mille tahansa joukkueelle. On huonoa pr:ää Dallasille pelata tarkoituksella huonosti kotiyleisön edessä. Lisäksi joukkueesta löytyy nuori tähtipelaaja Luka Doncic, josta povataan vuoden tulokasta tällä kaudella. Tämä palkinto ei kuitenkaan ole vielä aivan itsestäänselvyys. Atlanta Trey Young on pelannut erinomaisen kauden ja varsinkin kauden jälkimmäisellä puolikkaalla ollut loistava. Keskusteluja on jo käyty, onko Young sittenkin vuoden tulokas Doncicin sijaan. Doncicilla on siis henkilökohtaista panosta vielä pelissä tämän asian osalta ja hän tulee varmasti nuoruuden innolla tilastoimaan isot lukemat.

Myöskin Dallasin ja koko NBA:n legenda Dirk Nowitzki pelaa nyt toiseksi viimeisen kerran kotiyleisönsä edessä, joten hän ei varmasti löysäile vaan antaa vielä viimeisissä otteluissa kaikkenka Dallasin kotiyleisölle.

Dallas on suosikki tässä ottelussa ja käännymme edellä mainittujen seikkojen takia heidän puolelleen myös vedonlyönnissä. Motivaatio kotikentällä, Memphisin runsaat poissaolot ja Doncicin halua tehdä isot tilastot varmistaakseen rookie of the year palkinnon ovat ne isoimmat asiat tässä ottelussa.

Pelivalintamme:

Dallas Mavericks -4,5 @1.90

Unibet - Lue arvostelu

1.90

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Redbet - Lue arvostelu

1.90

Hyödynnä 100€ edestä ilmaisvetoja Redbetillä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
LeoVegas - Lue arvostelu

1.90

LeoVegasilta nyt parannettu 100€ tervetuliaisbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.90

Tuplaa ensimmäisen vetosi voitot aina 200€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

1.90

Hyödynnä 100€ ensitalletusbonus vedonlyöntiinLue arvosteluSiirry pelaamaan