NBA: Dallas Mavericks - Phoenix Suns

Julkaistu: 09.01.2019 18:28


NBA: Dallas Mavericks - Phoenix Suns
NBA | Dallas Mavericks - Phoenix Suns | 03:30
Katso ilmaiseksi
Live Stream: Nopeampi.com
Katso tämä ja kaikki muut NBA-ottelut ilmaiseksi netissä! Lue lisäohjeita NBA live streameistä NBA Live Stream-sivultamme tai siirry suoraan Nopeampi.comin sivustolle tästä.

Phoenix Suns vierailee Dallasin vieraana keskiviikon NBA-kierroksella. Molemmat joukkueet ovat olleet heikkoja viime aikoina ja molemmat ovat hävinneet neljä viimeisestä viidestä ottelustaan. Phoenix joutuu peliin ilman supertähteää Devin Bookeria, joka on jälleen kerran loukkaantuneena. Bookerin kausi on ollut rikkonainen ja tällä kertaa hänellä on ongelmia selkänsä kanssa. Booker ei pelannut eilen, kun Phoenix voitti pitkästä aikaa ottelun Sacramentoa vastaan.

Phoenix on kovassa rasitustilassa ja se tulee vaikeuttamaan heidän peliänsä tänään. Joukkue pelaa nyt kolmannen ottelun neljän päivän sisään ja vielä toisen peräkkäisenä iltana. Matkustaminen vielä back to back tilanteessa tekee tilanteesta hankalan. Back to back pelien vaikutus tasoituspisteissä voi olla n. 2-3 pisteen luokkaa parhaimmillaan.


Dallas Mavericks on valahtanut läntisen konferenssin pohjaa kohti ja on tällä hetkellä sijalla 13. Viime ottelut Dallas on pelannut hyviä joukkueita vastaan ja tappiot sinänsä ei ole ihmeitä, mutta silti pelissä on ollut paljon parannettavaa. Viime ottelussa Lakersia vastaan Dallas oli hyvä ensimmäisellä puoliajalla, mutta romahti toisella puoliajalla. Dallas keräsi ottelussa ainoastaan 12 koriin johtanutta syöttöä Lakersin kerätessä 28. Dallas myös menetti pallon 18 kertaa, joka vain on liikaa.

Dallas on näistä kahdesta joukkueesta parempi, jopa selkeästikin kun katsotaan pelivoimaa. Joukkue on päässyt lepäämään, kun Phoenix taas matkustaa back to back otteluun ja rasitusetu on selkeä Dallasille. Normaalisti näiden joukkueiden pelivoimaero tasoituspisteissä mitattuna on noin 6 pistettä. Tähän lisättynä rasitusetu ja Dallasin kotietu ja vaikutus, kun Devin Booker ei todennäköisesti pysty pelaamaan, saamme etua markkinan tämänaikaiseen tasoitukseen nähden.

Aloita vedonlyönti ilman rekisteröintiä Nopeampi.comissa


Nopeampi.com tarjoaa vedonlyöntiä täysin ilman rekisteröintiä. Sen kuin siirryt sivustolle ja alat pelaamaan! Ei dokumenttien lähetystä, vaan kirjautuminen tapahtuu suoraan pankkitunnuksillasi. Pelaaminen on turvallista ja vaivatonta. Lue lisää sivustosta täältä tai siirry suoraan pelaamaan.


Pelivalintamme:

Dallas Mavericks -9,5 @1.92

Coolbet - Lue arvostelu

1.92

Kaksi bonusvaihtoehtoa: 100%/150€ tai talleta 10€ & saat 50€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Karamba - Lue arvostelu

1.91

Lunasta 10€ ilmaisveto ilman kierrätysvaatimuksia!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mychance - Lue arvostelu

1.91

Mychance - Uusin suomenkielinen sivusto tarjoaa 100€ bonuksen!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Speedybet - Lue arvostelu

1.91

Speedybet - Vedonlyöntiä ilman rekisteröintiä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Nopeampi - Lue arvostelu

1.91

Nopeampi - Pelaa ilman rekisteröitymistä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mobilebet - Lue arvostelu

1.91

Mobilebet - 300% tai 300€ bonusta ensitalletuksellesi!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
18bet - Lue arvostelu

1.89

Nappaa 100€ bonus vedonlyöntiin!Lue arvosteluSiirry pelaamaan