NHL: Dallas Stars - Colorado Avalanche

NHL | Dallas Stars - Colorado Avalanche
02:30 | 27.11.2021
Kohde sulkeutuu: 27.11.2021 02:30
Perjantain ja lauantaisen välisen yön herkkupala tulee tässä. Miro Heiskasen orkestroima Dallas Stars saa vastaansa Mikko Rantasen tähdittämän Colorado Avalanchen. Dallas on viidestä viime pelistä ottanut makoisat neljä voittoa, Colorado sen sijaan purjehtii nyt kuuden ottelun voittoputkessa. Kummalle peli kääntyy?Mestarisuosikki Colorado


Vierasjoukkue Colorado Avalanche on alkukauden otteiden perusteella noussut koko NHL:n mestarisuosikiksi. Esimerkiksi Unibet antaa mestaruuskertoimeksi 6.00, perässä tulevat Florida Panthers (10.00), Vegas Golden Knights (10.00) ja Tampa Bay Lightning (11.00). Ei tässä matsissa mitään mestaruuksia ratkaista, mutta Coloradon meno on juuri nyt erinomaista.

Tässä ottelussa vierasjoukkue Colorado on suosikki. Ottelukertoimet ovat n. 2.80 – 4.35 – 2.20, joten Dallasilta odotetaan tässä pelissä sitä yllätystä. Coloradolla on pahoja loukkaantumisia, mutta silti voittoja on tullut. Poissa ovat ainakin toistaiseksi mm. maalivahti Pavel Francouz, Martin Kaut ja tähtihyökkääjä Nathan Mackinnon, Bowen Byram ja JT. Compher. Tulosvastuu lepää pitkälti Mikko Rantasen ja Gabriel Landeskogin varassa, hyvin on vastuuta ottanut myös Nazem Kadri, jolla on nyt 10 pisteen pisteputki päällä – ja on muuten koko NHL:n pisin aktiivinen pisteputki!


Kuka tekee maalit?


Kuka tekee ottelun ensimmäisen maalin? Yli 10.00 kertoimet kaikille peliin osallistuville, mutta löytyisikö tästä se kuusikko josta tuon vedon voittoheppa löytyy? Samalla kertoimella voi betsata myös sitä ottelun viimeistä maalintekijää. Tätäkin pääset jännittämään ilmaiseksi Unibet Live Stream -palvelun avulla!
Maalivahtien taisto


Dallasilla lasarettiosastolla on kokenut maalivahtikaksikko Ben Bishop – Braden Holtby. Anton Khubodin on saanut Jake Oettingeristä mainion haastajan ja ykköskassarin paikka taitaa olla jo Oettingerin räpylässä? Tässä ottelussa taitaakin olla kaksintaistelu Oettinger – Kuemper edessä.

Oettinger on neljässä pelissä ottanut neljä voittoa ja päästänyt vain neljä maalia selän taakse. Torjuntaprosentti on myös luokkaa ”monsteri”, 95.5%. Siinä saa Colorado punoa kovat juonikuviot suomalaisviritteisen joukkueen päihittämiseen. Darcy Kuemperin tilastot kalpenevat Oettingerin vastaaville melkoisesti, 90.5% torjuntaprosentti tietää sitä että maaleja omiin menee, joten Coloradon pitää myös tehdä maaleja reippaasti.


Vetokohteet otteluun


Colorado on räiskinyt viime peleissä maaleja järkyttävällä tahdilla. 10 viimeistä peliä 50 maalia ja 28 päästettyä, tuo tekee lyhyelläkin matematiikalla melkein 8 maalin keskiarvoa yhteen peliin yhteensä. Coloradon maalimäärät viimeisistä peleistä ovat 5,7,7,4,6 ja 7… huhhheijaa!

Dallas on pitänyt hienosti pari viimeistä kertaa vastustajan pienillä maalimäärillä kun St. Louis ja Edmonton on kaatunut samoin 4-1 lukemin. Tuota ennen Dallas kävi vieraissa häviämässä Minnesotalle peräti 7-2, tätä ottelua edelsi pari kotimatsia jossa Philadelphia ja Detroit pidettiin aisoissa 5-2 lukemin.

Nyt joutuu Dallasin puolustus tositestiin, kun Coloradon huippuvireinen maalintekokoneisto tulee kylään. Onko Dallasista Coloradon pysäyttäjäksi? Ja montako maalia tässä ottelussa tehdään? Perjantai-illan huumaa Dallasissa, yli 5.5 maalin peli n. 1.80 – 1.85 kertoimella tarjolla, yli 6.5 pelin setti 2.55 – 2.60 a yli 7.5 maalia melkein 4.00 kertoimella.

Dallasin viimeisissä 10 pelissä on tehty kaikissa vähintään 5 maalia, samoin kuin Coloradon viimeisissä 10 pelissä on tehty tuo vähintään 5 maalia. 5.5 maalia voi ylittyä jo Coloradolta, jos Dallasin puolustukselle ei osu se paras iltama, joten heitetään tämä tähän päävedoksi.

Pelivalintamme:

Ottelussa yli 5.5 maalia @1.84

Huti
NordicBet - Lue arvostelu

1.84

Yksi parhaista! Hyödynnä NordicBetin 120€ bonukset sekä 160 ilmaiskierrosta!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsafe - Lue arvostelu

1.84

Betsafe tarjoaa uuden 200% talletusbonuksen!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

1.84

ComeOn - Lunasta helppo 100% aina 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Coolbet - Lue arvostelu

1.81

Kaksi bonusta: 100%/150€ tai talleta 10€ & saat 50€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

1.78

Hyödynnä 100% bonus 100€ asti uusille pelaajille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan