NHL: Dallas Stars - Edmonton Oilers | Onko McDavid liikaa?

Julkaistu: 03.12.2018 14:53


NHL: Dallas Stars - Edmonton Oilers | Onko McDavid liikaa?
NHL | Dallas Stars - Edmonton Oilers | 03:30
Edmonton Oilers matkustaa Dallasiin Starsin vieraaksi. Kotijoukkue Dallasilla on ukkoa sivussa jonkin verran ja se tulee vaikeuttamaan hieman joukkueen pelaamista energistä Oilersia vastaan. Oilers on kolmen ottelun voittoputkessa, kun taas Dallas kahden.

Kuudennella sijalla läntisessä konferenssissa oleva Dallas on voittanut 11 ottelua varsinaisella peliajalla ja kolme jatkoajan kautta. Edmonton puolestaan on ottanut kahdeksan voittoa varsinaisella, ja viisi jatkoajan kautta. Pelejä Dallasilla on 27 alla, kun taas Oilersilla 26.

Edmonton Oilers on pahasti ollut riippuvainen Connor McDavidin esityksistä ja McDavid kyllä pystyykin itse jopa voittamaan otteluita, etenkin kun Dallas pelaa hyvinkin energistä peliä ja sitä kautta voidaan odottaa, että jo hienoisesti riekaleinen puolustus tykkää hyökätä paljon suomalaisten johdolla.

Joukkueiden maalikeskiarvot ovat noin 5,5 ja 5,1 maalin luokkaa per ottelu, joista jälkimmäinen on Dallasin lukema. Dallas onkin viime kausista poiketen ollut kohtalaisen vähämaalinen, mutta hyökkääviä joukkueita vastaan heidänkin maalimäärän oletus kasvaa.

Voittajaa on vaikea veikata näistä kahdesta, mutta Connor McDavid jatkanee huikeita yksilösuorituksia ja sitä kautta myös onnistuu pisteiden teossa.

Ilmaisvedot & riskittömät vedot 2018


Vedonlyöntiyhtiöt tarjoavat ilmaisvetoja ja riskittömiä vetoja millä pystyt voittamaan vailla minkäänlaista riskiä. Ensin kannattaa aina käyttää riskitön veto tai ilmaisveto, missä ei ole lainkaan kierrätystä. Listaa päivitetään jatkuvasti, joten tarjolla on aina myös uusin ilmainen veto.

Pelivalintamme:

Maalintekijä: Connor McDavid @2.55

Unibet - Lue arvostelu

2.55

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Redbet - Lue arvostelu

2.55

Hyödynnä 100€ edestä ilmaisvetoja Redbetillä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
LeoVegas - Lue arvostelu

2.55

LeoVegasilta nyt parannettu 50€ tervetuliaisbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

2.55

Tuplaa ensimmäisen vetosi voitot Mr Greenillä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

2.55

Hyödynnä 100€ ensitalletusbonus vedonlyöntiinLue arvosteluSiirry pelaamaan