NHL: Dallas Stars - Vancouver Canucks | Kaksi vähämaalista joukkuetta vastakkain

Julkaistu: 17.03.2019 12:47


NHL: Dallas Stars - Vancouver Canucks | Kaksi vähämaalista joukkuetta vastakkain
NHL | Dallas Stars - Vancouver Canucks | 1.00 | Molempien joukkueiden otteluissa on tullut vähän maaleja tällä kaudella. Kauden ensimmäinen kohtaaminen päättyi Dallasin 2–1-voittoon.
Nordicbet Nordicbet
Dallas on tällä hetkellä ensimmäisellä villi kortti -paikalla läntisessä konferenssissa ja kolme pistettä pudotuspeliviivan yläpuolella. Viime aikoina joukkue on ollut hyvässä iskussa, sillä viimeisestä kymmenestä ottelusta voittoja on tullut seitsemän.

Starsin vahvuus tällä kaudella on ollut vahva oman pään peli, kun taas hyökkäyspeli on epäonnistunut pahasti. Puolustuspainotteinen pelaaminen on näkynyt maalimäärissä: Starsin otteluissa on nähty vähiten maaleja koko liigassa, ainoastaan 4,99 ottelua kohden. Dallasin viimeisessä viidessä ottelussa on tehty yhteensä keskimäärin 3,4 maalia.

Canucksilla ei ole oikeastaan enää panosta tällä kaudella, sillä pudotuspelipaikka on karannut jo kymmenen pisteen päähän. Tämä ei sinänsä ole mikään yllätys ennakko-odotuksiin ja joukkueen tasoon nähden. Myös Canucksin peleissä on tullut melko vähän maaleja, keskimäärin 5,72 ottelua kohden.

Vancouver on ollut viime aikoina heikko erityisesti vieraissa, jossa peräkkäisiä häviöitä on viisi. Edellisestä 15 vierasottelusta se on onnistunut välttämään varsinaisen peliajan häviön ainoastaan viisi kertaa.

Molemmat joukkueet ovat kärsineet paljon loukkaantumisista. Dallasilta sivussa ovat muun muassa siirtonsa jälkeen vasta yhden ottelun joukkueessa pelannut Mats Zuccarello sekä luultavasti ykkösvahti Ben Bishop. Vierasjoukkueen loukkaantuneiden listalla ovat muun muassa hyökkääjä Sven Baertschi ja puolustaja Ben Hutton.

Ottelusta voi odottaa vähämaalista. Vaikka Bishop ei pelaisikaan, Canucks tuskin saa montaa maalia aikaan. Isäntien puolustus on kuitenkin toiminut hyvin läpi kauden, ja kakkosvahti Anton Khudobin on pelannut hyvin: hänen torjuntaprosenttinsa tältä kaudelta on 92,45 % ja päästettyjen maalien keskiarvo 2,54.

Vastaavasti hyökkäysongelmien kanssa painiva kotijoukkue tuskin takoo taululle mitään murskalukemia. Stars ei myöskään ota mitään turhia riskejä, kun kaksi pistettä olisivat todella tärkeitä taistelussa sarjasijoituksista.

Maaliskuun ajan parempi bonus Betsafelle!


Betsafe ja VB tarjoavat yhteistyössä kaikille uusille pelaajille paremman, jopa 200% bonuksen ensimmäiselle talletuksellesi koko maaliskuun ajan. Maksimitalletus on 50€, jonka triplaat liittyessäsi Betsafelle. Lue lisää Betsafe arvostelustamme tai siirry suoraan sivustolle alta.

Pelivalintamme:

Alle 5,5 maalia @1.85

Unibet - Lue arvostelu

1.85

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
LeoVegas - Lue arvostelu

1.85

LeoVegasilta nyt parannettu 50€ tervetuliaisbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Coolbet - Lue arvostelu

1.85

Kaksi bonusvaihtoehtoa: 100%/150€ tai talleta 10€ & saat 50€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.85

Tuplaa ensimmäisen vetosi voitot aina 200€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

1.85

Hyödynnä 100€ ensitalletusbonus vedonlyöntiinLue arvosteluSiirry pelaamaan
Nordicbet - Lue arvostelu

1.83

Yksi parhaista! Hyödynnä Nordicbetin 170€ bonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsson - Lue arvostelu

1.83

Hyödynnä Betssonin 100€ vedonlyöntibonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsafe - Lue arvostelu

1.83

Maaliskuun ajan Betsafelta jopa 200% bonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betser - Lue arvostelu

1.82

Betser bonus nyt 10€ ilmaisraha ilman kierrätystä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Esportsbetting - Lue arvostelu

1.80

Uusi eSportsiin erikoistunut sivusto tarjoaa 5€ ilmaista pelirahaa!Lue arvosteluSiirry pelaamaan