NHL: Dallas Stars - Vegas Golden Knights

NHL | Dallas Stars - Vegas Golden Knights | 03:30 | 28.10.2021
Kohde sulkeutuu: 28.10.2021 03:30

Lännen joukkueista Starsin ja Vegasin välisessä yhteenotossa kaikki elementit ovat vähämaaliseen kamppailuun ja reilusti yli tuplatarjouksia kannattaa todellakin metsästää!
NHL:ssä kohtaavat lännen joukkueista Keskisen divisioonan Dallas Stars sekä Tyynenmeren divisioonan Vegas Golden Knights toisensa American Airlines Centerissä torstain vastaisena yönä puoli neljän jälkeen.

Stars sai selkäänsä Jacketsin vieraana


Rick Bownessin luotsaama Stars kärsi viimeksi idän joukkueista Jacketsille 1-4 vierastappion Nationwide Arenassa tiistain vastaisena yönä kahden voittopelin jälkeen.

Jacketsin latvialaisveskarin Elvis Merzlikinsin nollapeli jäi ainoastaan reilusta kahdesta minuutista kiinni, kun Tyler Seguin (6. 2+1=3) onnistui Starsista maalinteossa ajassa 57:41 Stars-pakkien Esa Lindellin (6. 0+1=1) ja Ryan Suterin (6. 0+3=3) syötöistä.

Dallas on jo osoittanut olevansa hyvä tasaisissa otteluissa, joista se on poiminut alkukauden aikana kolme päänahkaa, kun jatkoilla tai rankkareilla ovat kaatuneet NY Rangers (3-2ja), Penguins (2-1vl) ja Kings (3-2ja). 

Stars on avannut NHL-kautensa peräti viidellä vieraspelillä kuudessa pelaamassaan ottelussa ja on hävinnyt niistä kolme peliä. Toistaiseksi ainoassa kotipelissään se löi siis Kingsin.

Dallasin tehopörssin kärkeä kansoittavat Miro Heiskanen (6. 2+4=6), Radek Faksa (6. 1+3=4) sekä Michael Raffl (6. 2+1=3) ja Seguin.

Stars kohtaa Golden Knightsin jälkeen idän joukkueista Senatorsin kotiluolassaan American Airlines Centerissä yhden välipäivän jälkeen.
Golden Knights katkaisi neljän pelin tappioputkensa


Peter DeBoerin luotsaama Golden Knights kaatoi viime yönä täysin ansaitusti Avalanchen 3-1 Ball Arenassa katkaisten neljän ottelun pituisen tappioputkensa. Vegas ei ole koskaan 5-vuotisen seurahistoriansa aikana hävinnyt viittä peliä peräkkäin.

Vegas karkasi kahden maalin johtoon ensimmäisessä erässä ritaripaitojen tehokoneena Chandler Stephensonin (6. 3+3=6) sekä alivoimalla kauden avausmaalinsa tehneen Reilly Smithin (6. 1+2=3) osumilla. 

Avalanche iski ottelun ainoan maalinsa vaatimattoman alkukauden pelanneen Cale Makarin (6. 1+3=4) taiteltua pukkariosumansa toisen erän viimeisellä minuutilla Nathan MacKinnonin (4. 1+5=6) ja Bowen Byramin (6. 1+4=5) syötöistä. Päätöslukemat teki puolestaan tyhjiin Yevgeni Dadonov (6. 1+1=2).
Vegasin voiton arvoa nostaa sekin, että se pelasi yhä ilman kahta tehokkainta pelaajansa, kun Max Pacioretty (2. 2+1=3) ja Mark Stone (2. 0+3=3) ovat edelleen lasarettiosastolla.

DeBoerin suojatit saavat seuraavaksi Ducksin kotiluolaansa T-Mobile Arenaan yhden välipäivän jälkeen.

Matalat maalimäärät valttia


Tämän kaksikon viidessä edellisessä kohtaamisessa ei ole kertaakaan tehty yhteensä neljää maalia enempää maaleja varsinaisella peliajalla ja hankalaa se on tälläkään kertaa.

Rabona - 200€ tervetuliaisbonus tarjolla!


Oletko tutustunut aikaisemmin Rabona vedonlyöntisivustoon? Uutena pelaajana saat nyt 100% talletusbonuksen jopa 200€ saakka. Tuplaat siis ensimmäisen talletuksesi. Lue lisää Rabona arvostelu sivultamme tai siirry suoraan alta pelaamaan.
Rabona: lunasta 200€ vedonlyöntibonuksesi ››

Pelivalintamme:

Ottelussa tehdään alle 5 maalia (60 min) @2.22

Rabona - Lue arvostelu

2.22

Uusi Rabona tarjoaa 200€ bonusta vedonlyöntiin! Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Campobet - Lue arvostelu

2.22

Campobet - Lunasta 100% vedonlyöntibonus 200€ asti! Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Wazamba - Lue arvostelu

2.22

Wazamba - Avaa tili ja nappaa 200€ bonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

2.17

Hyödynnä 100% bonus 100€ asti uusille pelaajille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Casumo - Lue arvostelu

2.14

Casumo - Lunasta 100€ tervetulobonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Rolle-setä