ATP Finaaliturnaus: Daniil Medvedev - Andrei Rublev

Ma 13.11. | Klo 15.00 | ATP | DANIIL MEDVEDEV - ANDREI RUBLEV

Kohde sulkeutuu: 14.11.2022 15:00


Medvedev


Medvedevin vuosi käynnistyi loistavasti, kun venäläinen eteni Australian avointen finaaliin, jossa mies johti ottelua jo erin 2-0. Espanjan Rafael Nadal onnistui kuitenkin kääntämään ottelun edukseen ja vei ottelun 3-2-erin. Finaali kesti peräti 5 tuntia ja 24 minuuttia, joka on toiseksi pisin Grand Slam -finaali. Kokonaisuudessaan Medvedevin tenniskausi ei ole ollut läheskään yhtä hyvä kuin viime vuonna. Medvedev eteni äskettäin Astanan turnauksen välieriin ja voitti Viennan ATP-turnauksen, joten miehen pelivire pitäisi olla hyvä. Vaikka Pariisin Masterissa mies hävisi avauskierroksella Alex Di Minaurille.

Medvedev tuli juuri äskettäin myös isäksi ensimmäistä kertaa, joten mies on pelannut tavallista vähemmän, eivätkä ajatukset ole juuri nyt tenniksessä.


Rublev


25-vuotias Rublev on pelannut tänä vuonna tasaisen kauden. Kahdesti mies selviytyi Grand Slam -turnauksen puolivälieriin, kun venäläinen eteni Ranskan avointen ja US Openin puolivälieriin. Rublev voitti tällä kaudella myös neljä ATP-turnausta, mutta kolme turnauksista oli ATP 250-turnauksia.

Tämä on kolmas peräkkäinen vuosi, kun Rublev selviytyi ATP-kiertueen päätösturnaukseen. Kaksi edellistä turnausta on tosin päättynyt alkulohkoon, kun Rublevin saldo molempina vuosina on ollut 1-2. Medvedev on ollut Rubleville paha vastus, sillä Rublev on onnistunut voittamaan vain kertaalleen kuudesta keskinäisestä kohtaamisesta.Peli-idea


Rublevin saldo Top10-pelaajia vastaan on heikko, sillä saldo on 16-25. Rublevin kämmen on todella tulinen ja sillä mies pystyy aiheuttamaan ongelmia. Rysty on miehen heikompi puoli ja sitä Medevedev pyrkiikin varmasti painostamaan. Rublevin on pidettävä ykkösyöttöprosentti korkealla, sillä miehen kakkosyöttö ei ole kovin kaksinen.

Peleihin laitetaan Medvedevin 2-0-voitto, johon on tarjolla 1.95 kerroin.