ATP Rooma: Daniil Medvedev - Nick Kyrgios

Julkaistu: 14.05.2019 09:23


ATP Rooma: Daniil Medvedev - Nick Kyrgios
ATP Rooma | Daniil Medvedev - Nick Kyrgios | 13:30
Unibet Unibet
ATP Rooman tiistaissa nähdää mielenkiintoinen ottelu, kun Daniil Medvedev kohtaa Nick Kyrgiosin.

Medvedev on profiililtaan kovankentän pelaaja ja nuorukainen onkin voittanut tällä kaudella helmikuussa pelatun ATP Sofian turnauksen. Tällä kaudella kuitenkin myös massalla on kulkenut ja 11 pelatun ottelun voittoprosentti on tällä hetkellä 73%. Monte Carlossa tie vei Välieriin saakka ja matkan varrella kaatui mm. Stefanos Tsitsipas erin 2-1 (6-2,1-6,6-4) sekä Novak Djokovic kolmessa erässä (6-3,4-6,6-2). Barcelonassa Medvedev pelasi itsensä finaaliin saakka, jossa massakenttien tämän hetken ykkösnimiin kuuluva Dominic Thiem oli parempi erin 0-2 (4-6,0-6). Barcelonassa matkalla finaaliin nostaisin esille Medvedevin voiton erin 2-1 (6-4,3-6,7-5) Kei Nishikorista. Otteet ovat olleet todella vakuuttavia ja Medvedev jos onnistuu nostamaan tasoaan massakentillä entisestään, tulee maailmanlistan sijoitus 14. kohenemaan entisestään.

Kyrgios on Medvedevin tavoin kovilla alustoilla viihtyvä pelaaja ja 24-vuotias australialainen on tällä hetkellä maailmanlistan sijalla 36. ja potenttiaalia Kyrgiosilla olisi aivan maailman kirkkaimpaan kärkeen, josta myös vuoden 2016 ATP rankingin 13. antoi jo lupauksia. Kyrgiosin suurin ongelman on kuitenkin korvien välissä, sillä pelillisesti palaset ovat olleet kohdillaan jo usean vuoden ajan. Tällä kaudella Kyrgios on voittanut maaliskuussa pelatun ATP Acapulcon kovalla kentällä, mutta massalla otteluita ei ole kertynyt kuin yksi; Madrid Openin ensimmäisellä kierrosella Jan-Lennard Struff pudotti Kyrgiosin kahdessa erässä (6-7,4-6). Tappiosta huolimatta pelissä oli paljon hyvää, mutta pelaamattomuus näkyi palautuspelaamisessa ja lisäksi 2. syöttö australialaisella oli todella huono.

Tänään nähdään varmasti viihdyttävää tennistä ja mikäli Kyrgios onnistuu pitämään korvienvälin koko ottelunajan kasassa, tulee herrojen välinen ottelu silloin venymään todennäköisesti jopa kolmieräiseksi. Kyrgiosin otteet massalla ovat kuitenkin täysi kysymysmerkki, pelejä alla vähän ja Medvedevin vire on ollut loistava. Over line on bookereilla laskettu 22,5 peliin, joka edellyttäisi kaksi eräisessä ottelussa esimerkiksi tulosta 7-5,7-5 / 7-6, 6-4 ja kun pelaajista toinen on Nick Kyrgios en tähän kohteeseen lähde. Pelivalinnaksi valitsin Medvedev -2.5 peliä, sillä Kyrgios voi hyvinkin pelata alussa tasaisesti ja viedä ottelun kolmeen erään, mutta uskon Medvedevin paremman pelitason massakentällä olevan liikaa australialaiselle.

Pelivalintamme:

Medvedev -2.5 peliä @1.82

LeoVegas - Lue arvostelu

1.82

LeoVegasilta nyt parannettu 100€ tervetuliaisbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

1.80

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.80

Tuplaa ensimmäisen vetosi voitot aina 200€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

1.80

Hyödynnä 100€ ensitalletusbonus vedonlyöntiinLue arvosteluSiirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

1.65

ComeOn - 10€ talletuksella 50€ pelirahaa!Lue arvosteluSiirry pelaamaan