2.Bundesliiga: Darmstadt - St.Pauli

Julkaistu: 19.05.2020 19:06


2.Bundesliiga: Darmstadt - St.Pauli
2.Bundesliiga | Darmstadt - St.Pauli | 14:00
Eaglebet Eaglebet
2.Bundesliigassa toinen kierros koronatauon jälkeen, ja Darmstadtin vieraaksi saapuu perinteikäs St.Pauli. Ottelu alkaa 14:00.

Darmstadt


Darmstadt lähtee matsiin ilman paineita joukkueen kauden lopusta. Joukkue on kerännyt tähänastisen kauden aikana 8 voittoa, 12 tasapeliä, ja häviöitä on tullut kuusi kappaletta. 36 pistettä jonka joukkue on kerännyt, oikeuttaa sarjan seiskasijaan. Putoamistaisteluun ei ole enää mitään saumaa joutua, mutta ikävä kyllä huonolta näyttää tilanne myös toivotun nousun kannalta, kun eroa nousukarsintaankin on 9 pistettä. Darmstadt ei erityisesti ole maalinteollaan loistanut, kun vastustajia on kuritettu vain 31 kertaa. Serdan Dursun on ollut ykköstykkinä, kun maalipörssissä ollaan kärkipäässä 11 maalilla. Puolustus on toiminut melko hyvin, kun omissa on soinut vain 34 kertaa, joka on liigan viidenneksi vähiten.

St.Pauli


St.Pauli on aikalailla samassa tilanteessa kuin isäntäjoukkue. 26 kierroksen jälkeen kasassa on 33 pistettä, kun joukkue on napsinut 8 voittoa, pelannut 9 peliä tasan, ja hävinnyt 9 ottelua. Putoamisviivaan on eroa 5 pistettä, mutta alapuolella on kuusi joukkuetta ennen viivaa, joten uhkaa ei käytännössä ole. Nousuunkaan ei ole enään saumoja, joten isäntien tapaan lähes paineitta lähdetään matsiin. Maalinteko on onnistunut St.Paulin riveissä mukiinmenevästi, kun maaleja on syntynyt 34. Ykköstykkeinä ovat olleet kahdeksan maalia iskeneet Dimitrios Diamantakos ja Henk Veerman. Puolustus on ollut melko hyvää, kun joukkue on päästänyt ainoastaan 32 maalia.


Tasainen matsi


Tähän matsiin lähdetään pelaamaan tasapeliä. Kyseessä on erittäin tasainen kohtaaminen, etenkin kun kaksikosta heikompi, St.Pauli on hiukan paremmassa iskussa. Joukkueiden välillä on vain 3p eroa, ja joukkueet ovat aikalailla tasavahvoja kaikilla osa-alueilla. Joukkueet kuuluvat sarjan vähämaalisimpiin otteluiden maalimääriltä, joka lisää tasapelin todennäköisyyttä. Päälle vielä se fatka, että kummallakaan ei ole sen suurempia pelillisiä paineita, tai pakkovoiton tarvetta, tasuri maistuu ehdottomasti.

Nappaa ilmaisveto jopa 100€ saakka Mr Greeniltä!


Oletko aiemmin pelannut Mr Greenillä? Liity nyt uutena pelaajana ja saat ensimmäistä talletusta vastaavan ilmaisvedon jopa 100€ saakka! Lue lisää Mr Greenistä täältä tai siirry suoraan pelaamaan alta!

Pelivalintamme:

Tasapeli @3.3

Bet365 - Lue arvostelu

3.3

Hyödynnä 100% bonus 50€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Expekt  - Lue arvostelu

3.28

Lunasta 100% bonus 50€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betfair - Lue arvostelu

3.25

Hyödynnä 100% bonus aina 100€ astiLue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

3.2

Hyödynnä 100€ bonus uusille pelaajille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
LeoVegas - Lue arvostelu

3.2

LeoVegasilta nyt parannettu 100€ tervetuliaisbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Coolbet - Lue arvostelu

3.2

Kaksi bonusta: 100%/150€ tai talleta 10€ & saat 50€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

3.2

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

3.2

Hyödynnä 100€ ensitalletusbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Speedybet - Lue arvostelu

3.2

Speedybet - Uusi 200€ bonus tarjolla!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Eaglebet - Lue arvostelu

3.2

Hyödynnä Eaglebetin 125€ vedonlyöntibonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Saku Kauppi