Davos, miesten sprintti (v)

Davos | miesten sprintti (v) | 13:15 | 11.12
Kohde sulkeutuu: 11.12.2021 13:15
Hiihdon maailmancup jatkuu tulevana perjantaina miesten vapaan sprintillä. Norjan Haavard Solaas Taugboel on aloittanut kauden terävästi ja luotetaan siihen, että ”Taukki” kukistaa tulevassa kisassa maamiehensä Sindre Bjornestad Skarin, jonka meno oli hieman tahmeaa Lillehammerissa.Kläbo palasi tasolleen Lillehammerissa


Lillehammerin sprintissä Johannes Hösflot Kläbo palasi korkeimmalle korokkeelle, kun norjalainen vei voiton ennen maanmiestään Thomas Larsenia. Ranskan Richard Jouve oli kisan kolmas. Lauri Vuorinen saavutti kisassa uransa parhaan maailmancup-sijoituksen sijoittumalla kisan viidenneksi. Finaalipaikka on myös vahva näyttö olympialaisia silmällä pitäen.Kläbo osoitti myös sprinttikykyään sunnuntain viestissä, kun mies johdatti Norjan ykkösjoukkueen viestivoittoon. Kläbo lähteekin ylivoimaisena suosikkina Davosin sprinttikisaan, sillä norjalaisen voittokerroin on ainoastaan 1,44 luokkaa. Viime vuonna Davosin sprinttikisan voiton vei Federico Pellegrino ennen Alexandr Bolshunovia ja Andrew Youngia.
Taugboel vs Skar


Perjantain sprinttiin löytyy yksi mielenkiintoinen H2H-kohde. Expekt tarjoaa kertoimen 1,60, että Haavard Solaas Taugboel voittaa kisassa maamiehensä Sindre Bjornestad Skarin. Taugboel on aloittanut kauden vahvasti selviytymällä molempien sprinttien finaaliin – Rukalla norjalainen oli 5:s ja Lillehammerissa 4:s. Skar puolestaan avasi maailmancup-kauden vasta viime viikonloppuna sijoittumalla sprintin 17:nneksi. Bet365 tarjoaa Taugboelin voitolle 9,00 kertoimen, kun Skarin voittokerroin on 51,00. Tämäkin mielestäni tukee sitä seikkaa, että Taugboelin kuulisi olla hieman suurempi suosikki tässä parissa.

Betinia tarjoaa 200€ vedonlyöntibonuksen!


Oletko pelannut aiemmin Betinia vedonlyöntisivustolla? Sivu tarjoaa uusille asiakkaille 200€ edestä täytettä pelikassaan. Voit lukea sivustosta tarkemmin Betinia arvostelustamme tai siirtyä suoraan sivustolle ja napata muhkean bonuksen millä startata vedonlyönti!
Betinia: lunasta 200€ ensitalletusbonus ››

Pelivalintamme:

H2H: Taugboel vs Skar 1 @1.6

Osuma
Mr Green - Lue arvostelu

1.6

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Lucky Casino - Lue arvostelu

1.6

Käytä nyt 25€ riskitön bonus vedonlyöntiin!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Casumo - Lue arvostelu

1.6

Casumo - Lunasta 100€ tervetulobonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Jykke-setä