UFC: Deiveson Figueiredo - Brandon Moreno

UFC | Deiveson Figueiredo - Brandon Moreno | 03:30 | 22.01.2023
Kohde sulkeutuu: 22.01.2023 03:30
Viikonloppuna kamppailufaneille on tarjolla herkkua UFC:n puolella. Organisaation kärpässarjassa otellaan mestaruudesta hyvinkin tuttujen nimien tähdittäessä UFC 283-ottelukorttia. Deiveson Figueiredon ja Brandon Morenon ottelu on jo neljäs keskinäinen, ja kun aiemmat kohtaamiset ovat olleet niin toiminnantäytteisiä, kukaan ei pistä pahaksi. Vetokohteena paras tähän matsiin on täysien erien toteutuminen, kun taitotasossa eroa ei käytännössä ole ollenkaan, ja kestävyyspuoli on kummaltakin jo aiemmin todistettu kivenkovaksi.Miten päädyttiin tämän kaksikon dominanssiin?


Kuten aiemmin mainittu, Figueiredo ja Moreno ovat jakaneet kehän ennen tätä viikonloppua jo kolmesti. Tämä ottelu tulee olemaan niin sanottu "ratkaisuottelu" kaksikon välillä, sillä nyt tulostaulu näyttää tasapeliä, sekä yhtä voittoa per naama.

Ensimmäinen kohtaaminen herätti pitkään heikossa hapessa olleen kärpässarjan täysin uuteen eloon. Brasilialainen Figueiredo oli jyrännyt tiensä mestariksi jyräämäällä painoluokan legendoihin kuuluvan Joseph Benavidezin täysin levyksi kahdessa perättäisessä matsissa. Ensimmäisessä hän tinttasi jenkin kenttään oikealla suorallaan, mutta painorajan ylityksen takia hän ei saanut vielä vyötä. Kaksikko kohtasi viisi kuukautta myöhemmin, jolloin Benavidez joutui ehkä vuoden pahimman nöyryytyksen kohteeksi.

Brassi sai vihdoin vyönsä ja hän hoiti avauserän kuristuksella myös ensimmäisen tittelipuolustuksensa Alex Pereziä vastaan avauserän kuristuksella. Seuraavaksi vastustajaksi asetettiin meksikolainen Brandon Moreno, jolla oli vyöllään kova voittoputki Kai Kara-Francesta, Jussier Formigasta sekä Brandon Royvalista, jotka ovat 125-paunaisten top-10 nimiä.Ottelut 1, 2 ja 3


Ensimmäisessä kohtaamisessa odotukset olivat selvät. Brasilialaisen voimanpesän hurjan lopetusputken odotettiin saavan jatkoa, mutta Moreno antoikin todella kovan vastuksen. Ensimmäinen ja toinen erä menivät mestarille, mutta ottelun edetessä Moreno otti enemmän hallintaa saaden brassin pahoihinkin tilanteisiin. Päätöserä oli hiukan pettymys aiempien suhteen, ja tuomariäänten jälkeen päädyttiin tasapisteisiin, kun kolme erää vienyt Figueiredo menetti kolmoserän laittomasta potkustaan yhden pisteen.

Ison arvostuksen avausottelun perusteella saanut Moreno oli toisessa ottelussa niskan päällä alusta lähtien. Figgy ei pystynyt pysäyttämään meksikolaisen avausottelussakin toimineita alasvientejä, ja kolmannessa erässä meksikolaisen onnistui löytää tie hypätä selkään kiinni, ja iskeä takakuristus kaulaan kiinni. Vyö vaihtoi omistajaa, ja myös markkinoinnin suhteen tämä oli iso juttu Morenon ollessa ensimmäinen meksikolainen UFC-mestari.

Kolmannessa koitoksessa vyö vaihtoi jälleen omistajaa, kun kaikki kolme tuomaria pisteyttivät ottelun Figueiredolle, joten 1-1-1 lähtökohdista lähdetään luultavasti kaksikon viimeiseen kohtaamiseen. Brassi on väläytellyt nousevansa ottelun jälkeen painoluokkaa ylemmäs.


Täydet erät odotettavissa!


Tähän matsiin lyödään täydet viisi erää/tuomariäänille meno. Kaksikko on nyt otellut kolmesti, ja noista otteluista kaksi on mennyt päätyyn asti. Tässä vaiheessa tiedetään kaksikon välinen ero osaamisessa täysin minimaaliseksi. Etenkin kun puhutaan pitkästä ottelusta, myös kuntopuoli ja kestävyys ollaan jo kummaltakin nähty ja todistettu huipputasolle.

Voittajaa on ennakkoon hankala arvioida, mutta täydet erät kyllä toteutuvat kertoimia todennäköisemmin.

100% talletusbonus 100€ asti


Mobilebet on täällä taas! Hetken Suomen markkinoilta huilia ottanut sivusto on edelleen yksi parhaista ja tarjoaa hyvää bonusta pelien alkuun.
Mobilebet: Lunasta 100% talletusbonus

Pelivalintamme:

Ottelu menee tuomariäänille! @1.74

Mobilebet - Lue arvostelu

1.74

Mobilebet - Tuplaa ensitalletuksellesi 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.67

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
iBet - Lue arvostelu

1.57

iBet - Lunasta 300€ bonuspaketti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Saku