ATP Montreal Rogers Cup: Denis Shapovalov - Dominic Thiem

Julkaistu: 07.08.2019 11:07


ATP Montreal Rogers Cup: Denis Shapovalov - Dominic Thiem
ATP Montreal Rogers Cup | Denis Shapovalov - Dominic Thiem | 21:00|

Montrealin toisella kierroksella luvassa mielenkiintoinen ottelu, kun potenttiaalinen nuori kanadalainen Denis Shapovalov kohtaa itävaltalaisen maailmanlistan nelosen Dominic Thiemin. Pelaajat ovat kohdanneet toisensa kerran aiemmin, kun viime kaudella Acapulcon kovalla kentällä Thiem oli parempi suoraan kahdessa erässä 6-2, 6-3.
Shapovalov on vihdoin täydessä kunnossa ja valmis pelaamaan jälleen. Kanadalaisella on ollut loukkaantumisia tällä kaudella, ja itseluottamuksen puute näkyi selvästi alkukauden pelaamisessa. Se johti yllättäviin ja varhaisiin tappioihin monissa turnauksissa, eikä hän varmasti ole ollut tyytyväinen alkukauden tuloksiin. Nyt on ollaan kuitenkin jo uudessa hetkessä, kun Shapovalov pääsee pelaamaan lempiturnausta, mieluisammalla pelialustalla ja kotiyleisön edessä. Denis on häkellytti tennismaailmaa Montrealissa jo kaudella 2017, voitettuaan Rafael Nadalin ja Juan Martin Del Potron. Myös tämä kausi alkoi Montrealissa vahvalla esityksellä, kun ensimmäisellä kierroksella kanadalainen kukisti ranskalaisen Pierre-Hugues Herbertin suoraan kahdessa erässä 6-3, 7-5.

Thiem voitti menneellä viikolla Itävallassa pelatun Kitzbühelin ATP-250 massaturnauksen häviämättä turnauksessa erääkään. Itävaltalainen onkin tunnettu ilmiömäisenä massapelaajana, josta ATP- tasolla 181 ottelun jälkeinen voittoprosentti 75% kertoo paljon. Kovalla kentälläkin on kulkenut, sillä Thiem voitti maaliskuussa Indian Wellsin ATP- 1000 turnauksen, kun matkalla kaatuivat mm. Roger Federer ja Milos Raonic. Thiem ei ole pelannut kovalla kentällä sitten maaliskuun ja nyt matka Itävallasta Kanadaan tulee varmasti heijastumaan otteissa. Kovalle kentälle pelikunto on kysymysmerkki ja saattaa hyvinkin olla, että itävaltalainen lähtee Montrealissa hakemaan tuntumaa kovaan kenttään, ennen erittäin tärkeää turnausta - US Openia, joka alkaa 26. elokuuta.

Ottelusta on silti lupa odottaa tasaista. Shapovalov on parhaimmillaan kovalla kentällä ja kaiken lisäksi kotiyleisön edessä. Thiemillä on alla fantastinen massakausi, mutta otteluita kovalta kentältä ei ole sitten maaliskuun ja Miami Openin, eikä pelituntuma varmasti ole paras mahdollinen. Lisäksi itävaltalaisella on varmasti lievää matkustamisen ja aikaeron aiheuttamaa lisärasitusta. Näin ollen peleihin lähtee vahvasti ensimmäisellä kierroksella esiintynyt Shapovalov.

Talleta 20€ ja saat 80€ pelirahaa!


Mobilebet on parantanut vedonlyöntibonustaan ja nyt saat esimerkiksi 20€ talletuksella 80€ pelirahaa. Loistavan mobiilialustan omaava Mobilebet on bonuksineen yksi parhaita vedonlyöntisivustoja!
Mobilebet: Lunasta 300% bonus täältä >>

Pelivalintamme:

Shapovalov @2.30

888sport - Lue arvostelu

2.30

Hyödynnä 100€ ensitalletusbonus vedonlyöntiinLue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

2.30

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
LeoVegas - Lue arvostelu

2.30

LeoVegasilta nyt parannettu 100€ tervetuliaisbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Coolbet - Lue arvostelu

2.30

Kaksi bonusta: 100%/150€ tai talleta 10€ & saat 50€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

2.30

Tuplaa ensimmäisen vetosi voitot aina 200€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
NordicBet - Lue arvostelu

2.25

Yksi parhaista! Hyödynnä NordicBetin 170€ bonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsson - Lue arvostelu

2.25

Hyödynnä Betssonin 100€ vedonlyöntibonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsafe - Lue arvostelu

2.25

Betsafe tarjoaa 100% bonuksen 200€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan