NFL: Denver Broncos - Tennessee Titans

Julkaistu: 14.09.2020 11:32


NFL: Denver Broncos - Tennessee Titans
NFL | Denver Broncos - Tennessee Titans | 05:20
Eaglebet Eaglebet
Katso ilmaiseksi
Live Stream: Unibet.com
Unibet TV näyttää kaikki NFL kauden 2019-2020 ottelut suorana! Lue lisäohjeita NFL Live Stream-sivultamme tai siirry suoraan Unibetin sivustolle tästä.

NFL:n Monday Night Footballin jälkimmäinen matsi tulee mukavasti suomalaisille aamuvirkuille. Denver Broncosin ja Tennessee Titansin alkaa kello 5.20 tiistaina aamulla.

Viime kaudella Titans voitti yhdeksän matsia ja hävisi seitsemän. Lopulta joukkue pudotti selvät ennakkosuosikit New England Patriotsin ja Baltimore Ravensin, mutta sitten AFC:n konferenssifinaalissa tuleva mestari Kansas City Chiefs oli 11 pistettä parempi.
Denver Broncosin voittosuhde oli viime kaudella 7-9, eikä sillä menty play offseihin.

Denverin Mile High -stadionilla on ilmeisesti tulossa hyvä sää ottelun ajaksi, olosuhteet ovat mitä parhaimmat.

Titans lopetti viime kauden loistavasti. Ensimmäisistä kuudesta se hävisi neljä. Loppukausi oli komea ja se huipentui pudotuspeleihin. Ei se Super Bowlkaan niin kaukana ollut Titansilta.

Titans jatkaa viime kaudesta


Tennesseen runko on sama kuin viime kaudella. Hyökkäyksen linjasta Conklin on muualla ja puolustuksen linjasta Casey kaupattiin juuri Denveriin, mutta muuten samat miehet jatkavat. QB Tannehill ja RB Henry ovat hyökkäyksen avainpelaajat. Viime kaudella Henry oli koko NFL:n ykkönen juoksemalla edetyissä jaardeissa.

Tennessee jatkaa siitä, mihin se jäi, mutta Denverin joukkueessa on kysymysmerkkejä. Sen puolustuksessa on ongelmia. Puolustuksen ehdoton avainpelaaja, tukimies Von Miller loukkaantui ja on koko kauden sivussa. Millerin aukkoa on paha paikata. Denverin olisi hankala pysäyttää Titansin juoksupeliä, vaikka sillä olisi ykköspuolustus tyystin terveenä. Nyt varamiehisenä homma on vielä vaikeampaa.

Hyökkäyspuolella Denver on kokematon. Rookie-QB Drew Lock ei herätä innostusta.


Denverin Mile High -stadion ja korkea ilmanala ovat joskus olleet vastustajille hankala paikka. Titansin palloa kontrolloiva juoksuhyökkäys voisi vähän kääntää asetelmaa toisin päin. Denverin puolustus saattaa olla se, joka väsähtää ensin.

Kertoimet otteluun ovat noin 2.40 – 1.60, ja suosikki Titansin lukema houkuttelee enemmän. Otetaan se vielä tasoituksen kanssa. Titans -2.5 on alle potkumaalin tasoitus, ja se kelpaa hyvin. Titans -2.5 saa yli 1.70 kertoimia.

Lunasta 100€ riskitön veto!


Oletko uusi pelaaja William Hill sivustolla? Saat nyt uutena pelaajana liittymisbonuksena 100€ riskittömän vedon. Jos ensimmäinen vetosi häviää, panoksesi palautetaan aina 100€ saakka!
William Hill: lunasta 100€ riskitön vetosi >>

Pelivalintamme:

Titans -2.5 @1.75

Unibet - Lue arvostelu

1.75

Hyödynnä 100€ bonus uusille pelaajille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
LeoVegas - Lue arvostelu

1.75

LeoVegasilta nyt parannettu 100€ tervetuliaisbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.75

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

1.75

Hyödynnä 100€ ensitalletusbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Bet365 - Lue arvostelu

1.74

Hyödynnä 100% bonus 50€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan