NBA: Denver Nuggets - Miami Heat

Julkaistu: 01.08.2020 07:49


NBA: Denver Nuggets - Miami Heat
NBA | Denver Nuggets - Miami Heat | 20:00
Eaglebet Eaglebet
Katso ilmaiseksi
Live Stream: Unibet.com
Katso kaikki NBA ottelut suorana ja ilmaiseksi netissä! Unibet näyttää kaikki NBA kauden 2019-2020 ottelut suorina lähetyksinä. Lue lisää NBA live stream sivultamme tai siirry katsomaan otteluita Unibetin sivustolle suoraan tästä.

NBA tarjoilee lauantainakin korisherkkua Euroopan prime timeen. Ensimmäisenä vuorossa ovat Denver Nuggets ja Miami Heat, joista molemmilla on runkosarjan loppurypistyksessä vielä paljon pelattavaa. Nuggets on joukkueista hieman parempi, mutta kauden yllätysjoukkue Heat ei ole paljon perässä. Kahden hitaalla temmolla pelaavan joukkueen matsista on lupa odottaa tasaista ja melko vähäpisteistä taistoa.


Laatuniput vastakkain


Nuggetsin esiintyminen lännen kärkikahinoissa Los Angelesin joukkueiden takana ei varmasti ole yllättänyt juuri ketään. Supertähtiosaston sentterin Nikola Jokicin johtama ryhmä on laadukas ja myös todella laaja. Kun penkiltäkin löytyy vielä tekijämiehiä kuten Michael Porter Jr, Mason Plumlee, Jerami Grant, Will Barton ja muutama muu arvokas roolipelaaja, päävalmentaja Mike Malonella on kissanpäivät. Leveä rosteri helpottanee hieman myös tauolta paluuta, koska vastuuta voidaan jakaa laajemmin.

Heat puolestaan on kauden kenties suurin yllättäjä. Laituri Jimmy Butlerin johtama joukkue on täynnä erittäin mielenkiintoisia nuoria pelaajia, joista käsittämättömän moni on nostanut hurjasti tasoaan kauden aikana. Bam Adebayo on jo nyt yksi liigan parhaita isoja pelaajia ja monta muutakin hienoa tarinaa joukkueesta löytyy. Heat on kuitenkin ennenkaikkea joukkue, mistä iso kiitos kuuluu tällä hetkellä lähes nerolta vaikuttavalle päävalmentaja Erik Spoelstralle.Suosikin valitseminen lauantain matsiin on lähinnä makuasia ja se näkyy myös vedonlyöntikertoimissa. Voittajaan emme ota kantaa, mutta ottelun pistemääriin kyllä. Heat on ollut yllättäen varsinainen "over-kone" kauden mittaan. Joukkue pelaa kuitenkin pääosin varsin hidasta koripalloa, jossa puolenkentän piirretyt hyökkäykset ovat arvossaan.

Sarjan neljänneksi hitaimmalla tempolla ennen taukoa pelannut Heat on osunut varsinkin viivan takaa hurjalla prosentilla. Otos on jo melko kattava, mutta silti voinee ennustaa että tauon jälkeen ihan samaan ei päästä. Nopeissa hyökkäyksissä Heat on sarjan heikoimpia, eikä joukkue levypallojakaan liikaa kahmi. Viivan takaa pitäisi siis jatkossakin osua kovalla tahdilla.

Nuggets pelaa niin ikään erittäin hidasta korista ja on heikko nopeissa hyökkäyksissä. Nuggetsin isot miehet ovat kuitenkin erinomaisia myös levypalloissa, joten hidas pelaaminen sopii Jokicin johtamalle joukkueelle mainiosti.

Pelivihje


Etukäteen tasaiseen matsiin parhaat peli-ideat löytyvät pistemäärien puolelta. Tuskin tässä tauon jäljiltä mihinkään ilotulitukseen lähdetään, molemmat joukkueet ovat jo luonteeltaan melko vähäpisteisiä ja eiköhän pientä ruostettakin hyökkäys- ja heittopelissä ole. Aikainen alkamisaika ei sekään ainakaan pisteodotusta nosta.

ComeOn: Talleta 10€ & saat 50€ pelirahaa!


Vedonlyöntisivusto ComeOn tarjoaa kaikille uusille pelaajille 50€ pelirahaa, kun teet vain 10€ talletuksen. Viisinkertaista talletuksesi tänään liittymällä sivustolle alta, tai lue lisää sivustosta ComeOn arvostelustamme.
Comeon: talleta 10€ & saat 50€ pelirahaa ››

Pelivalintamme:

Alle 210.5 pistettä @2.00

Vulkanbet - Lue arvostelu

2.00

Vulkanbet - eSportsin ammattilainen tarjoaa 50€ bonuksen!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Coolbet - Lue arvostelu

1.97

Kaksi bonusta: 100%/150€ tai talleta 10€ & saat 50€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Expekt  - Lue arvostelu

1.96

Lunasta 100% bonus 50€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mobilebet - Lue arvostelu

1.95

Mobilebet - 400% tai 100€ bonusta ensitalletuksellesi!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

1.95

ComeOn - 10€ talletuksella 50€ pelirahaa!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
NightRush - Lue arvostelu

1.95

Lunasta 100%/100€ bonus vedonlyöntiin!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Speedybet - Lue arvostelu

1.95

Speedybet - Uusi 200€ bonus tarjolla!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Nopeampi - Lue arvostelu

1.95

Nopeampi - Pelaa ilman rekisteröitymistä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
10Bet - Lue arvostelu

1.95

Hyödynnä 50€ bonusLue arvosteluSiirry pelaamaan