NBA Preseason: Denver Nuggets - Perth Wildcats | Aussit helisemässä ohuessa ilmanalassa?

Julkaistu: 05.10.2018 19:58


NBA Preseason: Denver Nuggets - Perth Wildcats | Aussit helisemässä ohuessa ilmanalassa?
NBA Preseason | Denver Nuggets - Perth Wildcats | 04:00
Katso ilmaiseksi
Live Stream: Betsafe.com
Katso tämä ja kaikki muut NBA-ottelut ilmaiseksi netissä! Lue lisäohjeita NBA live streameistä NBA Live Stream-sivultamme tai siirry suoraan Betsafen sivustolle tästä.

Denver Nuggets aloitti harjoituskauden Los Angelesissa ja otti kaksi voittoa Lakersistä. Osuimme molemmissa otteluissa oikein kun vihjasimme Denverin voittoja ja nämä olivat malliesimerkit hyvistä altavastaajavedoista harjoituskaudella. Tämä harjoituskausi onkin ollut altavastaajien ja isojen kertoimien juhlaa. Nyt kuitenkin Denver on kotikentällä ja saa mielenkiintoisen vastustajan Australian länsirannikolta Perthistä.

Perth Wildcats on ollut viikon verran jenkeissä, kun he lensivät Australiasta ensin noin 30 tuntia USA:an. Ensimmäisessä ottelussa he kohtasivat Utahin ja he olivatkin täysin vastaantulijoita, kun Utah rullasi heidät 130-72 eli melkein 60 pisteellä. Perth sijoittui viime kaudella Australian liigassa runkosarjassa kolmanneksi, mutta välierissä kahdella tappiolla homma oli ohitse. Perth voitti sarjan mestaruuden kaksi kertaa peräkkäin vuosina 2015 ja 2016. Joukkueessa pelaa kaksi jenkkiä, Bryce Cotton ja Terrico White, joista Cottonilla on jopa NBA-kokemusta. 2014 hän oli mukana NBA-draftissa mutta jäi ilman sopimusta. Cotton on joukkueen selvästi paras pelaaja ja muun muassa viime kauden NBL:n arvokkain pelaaja.

Denver Nuggets näytti hyvää taistelutahtoa ja motivaatiota viime ottelussa, joka oli selvästi jo tiukempi kuin ensimmäinen. Tämä on hyvä merkki tätä seuraavaa ottelua silmällä pitäen, sillä voimme tehdä valistuneen arvauksen siitä, että myös tähän otteluun joukkue tulee jokseenkin motivoituneena, eikä pidä harjoitusotteluita yleisesti läpsyttelyinä. Denver on valmistautumassa kauteen kovaa ja heihin kohdistuu jonkin verran odotuksiakin. Nuggets tulee olemaan melko varmasti playoff-joukkue kovassa läntisessä konferenssissa ja kuten NBA:ta seuraavat tietävätkin, on Denver kotikentällään varsinkin vaikea vastustaja.

Perth Wildcats jäi täysin jalkoihin Utahissa, mutta sen selittää varmasti suurimmilta osin niin tasoero, mutta myös heidän matkustusrasitus. Nyt he varmasti pystyvät aktiivisempaan puolustuspeliin ja heittokäsikin on varmasti jo paremmissa voimissa. Perth heitti kolmosen takaa vain 16,7% tarkkuudella Utahia vastaan ja todennäköisesti tämä tilasto tulee paranemaan.

Denver niinkuin aiemmassa kappaleessa mainittiin, on vaikea paikka vastustajille. Denverin ohut ilmanala tekee raskaista fyysisistä suorituksista korostetun raskasta ja tätä on lähes kaikki joukkueet ja pelaajat kommentoinut, että ohut ilmanala oikeasti tuntuu kehossa ja pelaamisessa. Voi siis olla, että Perth yllättyy ja hyytyy pelin loppua kohden hieman. Oletus on, että Denver kuitenkin repäisee ensimmäisellä puoliskolla johto ja tämä seikka tukee sitä ideaa, että johto myös pitäisi toisella puoliajalla. Denver on pelivoimaltaan merkittävästi parempi ja lähes 60 pisteen tappio Utahille ei anna Perthille kovinkaan hyviä lähtökohtia. Mielestämme Denverin pitäisi olla vieläkin suurempi suosikki, mitä markkina nyt kertoo sen olevan. Tasoituspisteissä on jälleen hajontaa ja saamme alimman tasoituksen Rizkin sivustolla. Muilla sama kerroin vaatisi 1-2 pistettä enemmän tasoitusta.

Pelivalintamme:

Denver Nuggets -23,5 @1.85

Rizk - Lue arvostelu

1.85

Rizk tarjoaa nyt 100€ bonuksen uusille pelaajille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan