Nyrkkeily: Deontay Wilder - Tyson Fury

Julkaistu: 01.12.2018 20:32


Nyrkkeily: Deontay Wilder - Tyson Fury
Nyrkkeily | Deontay Wilder - Tyson Fury | 04:00

Raskaansarjan nyrkkeilyä nähdään aamuyöstä klo 07:00 Suomen aikaa, kun jenkkiläinen Deontay Wilder puolustaa jo kahdeksannetta kertaa WBC-liiton mestaruusvyötään. Vastaan asettuu paluun nyrkkeilykehään tehnyt Tyson Fury, joka on otellut kahdesti kesällä paluunsa jälkeen. Kumpikaan iskijöistä ei ole urallaan hävinnyt yhtäkään ottelua, joten lähtökohdat ovat hyvin mielenkiintoiset.

Paljon on kiinni siitä ja paljon spekuloidaan aiheesta, että onko Tyson Fury saanut itsensä siihen kuntoon, mitä vaatii otella 12 erää Wilderin tasoista nyrkkeilijää vastaan. Fury voitti Vladimir Klitschkon vuonna 2015, jonka jälkeen alkoikin ongelmat huumeiden ja muiden elämäntapojen kanssa, järkyttävä lihominen ja mies oli kyllä siinä huonossa mielessä elämänsä kunnossa. Fury voitti molemmat ottelunsa kesällä ja oli päässyt takaisin kuntoon ja hänen liike oli terävää. Yleisesti fyysinen kunto vaatii vielä noihin aikoihin parannusta haastaakseen Wilderin, mutta nähtyämme edelliset ottelut ja tiedostaessamme Furyn vahvuudet, näemme hänellä jopa mahdollisuudet tässä ottelussa.

Wilder on heistä varmasti kovempi iskijä, mutta ei ole teknisesti aivan yhtä hyvä kuin Fury. Hänen liikkeensä ei ole samaa tasoa Furyn kanssa ja hän tarvitsisi useita kovia osumia, jotta tyrmäys viimeisissä erissä olisi mahdollista. Fury kestää iskuja ja on taitava väistelemään lyöntejä, joten kovien iskujen sisään saaminen tulee olemaan hankalaa Wilderille. Wilder on tyrmännyt lähes jokaisen vastustajansa, mutta luulemme että tästä ottelusta hän ei tyrmäysvoittoa saa. Olemme altavastaajan puolella ja sanomme, että Fury nakuttaa pisteitä ja liikkuu matsin aikana runsaasti ärsyttäen Wilderia. Näemme varmasti viihdyttävän ottelun, jossa nähdään varmasti paljon tunnetta puolin ja toisin.

Testaa uutta vedonlyöntisivua 10€ ilmaisvedolla


Karamba vedonlyönti on uusi vuonna 2018 avattu sivusto! Ilmaisvedon voit pelata mihin vain single- tai yhdistelmäkohteeseen, kunhan kohteen yhteiskerroin on vähintään 2,00. Ilmaisvedon voitot eivät sisällä lainkaan kierrätysvaatimuksia, eli voit kotiuttaa voittosi vaikka heti. Tutustu Karamban arvosteluun täältä >>
Karamba: Hae 10€ ilmaisveto täältä

Pelivalintamme:

Tyson Fury voittaa pisteillä @3.20

Karamba - Lue arvostelu

3.20

Lunasta 10€ ilmaisveto ilman kierrätysvaatimuksia!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Bet90 - Lue arvostelu

3.20

Nappaa 100€ bonus Bet90:lle!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mychance - Lue arvostelu

3.20

Mychance - Uusin suomenkielinen sivusto tarjoaa 100€ bonuksen!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Speedybet - Lue arvostelu

3.20

Speedybet - Vedonlyöntiä ilman rekisteröintiä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

3.20

ComeOn - 10€ talletuksella 50€ pelirahaa!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Yobetit - Lue arvostelu

3.10

Yobetit - Hyödynnä 150€ bonus tai 10€ ilmaisveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

3.10

Hyödynnä 100€ ensitalletusbonus vedonlyöntiinLue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

3.10

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

3.10

Tuplaa ensimmäisen vetosi voitot Mr Greenillä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Royal Panda - Lue arvostelu

3.10

Lunasta 20€ ilmaisveto ilman kierrätysvaatimuksiaLue arvosteluSiirry pelaamaan